![]() |
Jocker, Ti-a intrat GTX580 in Recom ?
|
Asta e o gluma buna, placa video este lunga cat latimea placii de baza, deci incape in orice carcasa.
|
Quote:
|
Mie mi-a spus un nene ca GTX 580 inlocuieste GTX 480. Pentru ca este varful de gama single GPU de la Nvidia pentru generatia 5, asa cum a fost si GTX 480 pentru seria 4, nu pentru ca ar avea performanta echivalenta. Tom Petersen il cheama pe nenea ala si e Director of Technical Marketing NVIDIA. Daca site-urile care preiau informatii la mana a 3-a stiu mai multe decat nenea asta, ce pot sa zic, fie cum spui tu :)
|
Quote:
Si daca ai fi facut-o, ia in considerare faptul ca sursa livreaza 500w in cele mai proaste conditii, la un ambient de 20grade poate livra cu pana la 80w mai mult acel sirtec al tau.(caut si articolul imediat) LE: Sau ai masurat consumul la priza si stii exact cat consuma fiecare componenta din sist. tau? Daca nu, sunt foarte multe variabile in ipoteza ta. |
Quote:
|
Nu cred ca 570 are cum sa inlocuiasca 480 ca si clasa, performante ei vor fi la nivelul lui 480, clar acele site-uri probabil la asta se refera. Atunci cand 570 va intra in productie 480 este alimona :), practic 570 va avea fagasul ei sub 580. Intradevar AMD a sucit putin cifrele, poate asta va face si Nvidia, cine stie poate la anu vor anunta 590 si nu 570 :)
|
O veste buna: "Our source tipped us that some of NVIDIA's partners have mentioned that the GTX 570 is confirmed for December, so we'll just have to wait for it to drop."(VR-ZONE)
|
Ma eu cred ca Nvidia daca a inceput o noua etapa trebuie sa traga tare acum la inceput sa scoata toata gama de placi cel mai tarziu pana la inceputul anului viitor, nu are rost sa te lungesti atat, pretul la 580 o sa scada in timp si daca vor intradevar sa castige 350$ pe 570 trebuie sa o lanseze cat mai curand.
|
Quote:
Mai mult, cei 5w in plus care sunt consumati de un hdd/dvd puse la treaba sunt la fel de nesemnificativi. PS: Porturile usb trebuie umplute toate cu ce aveti la indemana: stickuri, tilifoane, etc, sa fie consumul maxim. :D |
hmm GTX580 pe la 450 eur la pre comanda pe aici. Tentant, dar parca ma trage inima sa astept Decembrie sa vedem ce scoate ATI.
|
Ce sa scoata? Scoate ceva la nivelul 580-ului, poate putin mai slaba, poate putin mai puternica, cu accent pe putin. :)
|
Da, dar ar putea fi considerabil mai ietine si/sau sa influenteze si pretul GTX580-ului.
|
Are dreptate iulli, 6970 are o tinta de pret sensibil mai mica decit 580-ul. Daca ajunge cu performanta la nivelul 580 sau chiar peste, Nvidia va trebui sa scada serios pretul la 580. Deci citeva saptamini de asteptare ar putea conta la buzunar.
|
In cateva saptamani vine Craciunul... Sper sa nu astepti prea mult si sa iei placa la anu' !
|
Quote:
|
E vorba ca 6970 sa fie scoasa in zona 400$...(eventual ceva mai mult, dar aproape de 400$). Asta ar crea presiune mare pe 580. Si 570 va crea presiune mare daca o scot in zona de pret din jurul a 350$.
|
6970 la 12mil? Ma rog, MSRP, deci un 14-15 milioane la noi. Mi se pare un pret foarte ok, tinand cont de faptul ca 5850 a stat luni de zile pe la 10-11 mil, iar variante mai ok de 5870 erau vreo 16.
|
Quote:
|
Consum? Cu siguranta sub cel al GTX580 :D
|
All times are GMT +3. The time now is 18:53. |