![]() |
Quote:
http://international.download.nvidia...Whitepaper.pdf, iar sub figura 1/pag.3 din documentul oficial se afirma in clar ca: "GeForce GTX 750 Ti performs evenly with GTX 480 in many of today's top titles"* Dupa umilele mele cunostinte de engleza "performs evenly" nu inseamna ca "se apropie de [performantele]...", iar cu 20%; 30%; 40% in urma GTX480 (cum rezulta din benchmarkurile independente (NEMTII AIA...) la care tu insuti ai facut trimitere! :cool:) ) nu inseamna nici ca 750Ti ar fi pe aproape (de GTX 480)- poate doar pentru cei ce lucreaza in departamentul de marketing al NVidia...:rolleyes: * si care sunt acele "top titles", sa stim si noi? Cumva testele sintetice si Bioshock Infinite care, fiind construit pe motor U3, nu permite aplicarea AA? |
evenly = egal
|
Stiu, Bugsy :). Am scris intr-un ton ironic, Joker prea ne ia de fraieri pe toti...
|
750 si 750ti sunt overpriced, tin minte ca am cumparat in urma cu multi ani GTS450 la 380 lei si erau EVGA SC, iar acum acelasi rahat (ma refer la scara de performanta din seria respectiva) costa dublu.
|
Eu unul nu il inteleg pe om... pc ce papucii mei se bate cu pumnu in piept pentru niste lucruri neesentiale ? iar bataie in epen-uri ... gizas...
|
Care galeata?
|
Quote:
Ce utile ar fi niste butoane de like/dislike!Urmaresc cu mare interes asemenea threaduri si poate prin metoda asta s-ar evita(banuiesc), campii batuti si discutiile fara tinta mai ales pe un topic despre noutati!Zic doar, no offence... |
rage furry daca pana acum nu ai invatat ca engleza nu se poate traduce mot a mot este clar cata cunosti, engleza are prea putine cuvinte si prea multe sensuri la ele, conteaza foarte mult contextul in care folosesti acel cuvant. Din cauza asta nu o sa gasesti doi literati in engleza care sa-ti traduca la fel o fraza. De pilda pentru egal ai si equally, oare de ce nu l-au folosit? Ar fi sugerat mult mai bine nivelul de egalitate al performantei daca se dorea asta. Ca sa te convingi incearca sa traduci orice text din Shakespeare mot a mot sa vezi ce-ti iese, iti garantez ca te va bufni rasul.
Acum on topic, din categoria viitorul suna bine: se pare ca pana si in mining Maxwell se va descurca bine. |
Quote:
Pe mine cel putin ai reusit sa ma convingi ca nu jucam intr-o piesa shakespiriana ci suntem in plin Kafka. |
Omule intelege ca "GeForce GTX 750 Ti performs evenly with GTX 480 in many of today's top titles" s-ar traduce in romana cam asa: "GeForce GTX 750 Ti functioneaza la fel cu GTX 480 in multe dintre titlurile de astăzi de top", asta nu inseamna ca sunt egale in orice situatie, ci doar ca exista situatii in care sunt egale. Daca te simti mintit din cauza asta, este problema ta. De aceea imi plac mie mai mult cifrele, nu pot fi interpretabile, ori sunt reale, ori nu.
|
De fapt s-ar traduce prin se comporta similar cu GTX 480, ceea ce inseamna egalitate in proportie covarsitoare.
|
Quote:
|
Ce-mi place la voi ca va agati de o chichita de traducere si in sfarsit ati gasit ca minte Nvidia cu ceva.
Nu acolo este marea minciuna a lui Nvidia, ci in slide-ul pe care l-am postat aici, TDP-ul lui GTX 650 Ti este de 72W, media consumului masurat in review-uri este tot 72W, iar TDP lui GTX 750 Ti este de 60W, media consumului masurat in review-uri este 62W (il gasiti tot in ultimul link), deci unde este acel 2x performanta/watt? Deoarece 60/72= 0.83, ori nici vorba de 83% diferenta de performanta intre cele doua placi video. Nici la 650 Ti raportat la 550 Ti nu este adevarat, dar acolo se apropie cat de cat. Mi-ar fi fi placut sa descoperti voi asta, ar insemna ca va pricepeti la placi video. Din pacate dupa cum vedeti cifrele nu pot minti niciodata si nici nu lasa loc de interpretari ;). |
Spune drept, tu te masturbezi la poze cu placi video nVidia?
|
Nvidia GeForce GTX Titan Black + 2/3/4-way SLI in Ultra HD / 4K review
http://us.hardware.info/reviews/5244...-hd--4k-review |
Du-te baaa !!! Am varsat cafea pe mine =)))))
PS: Teach me master, il be your padawan :)) Eu nu mai inteleg nimic din toata bascalia asta cu placile video, peste tot se compara TDP de la AMD cu TDP-ul de la nvidia si majoritatea spun ca nvidia are consum de 60W... de cand pana cand TDP-ul = Consumul ? si de cand pana cand pt o placa video AMD se compara TDP-ul vs comsumul verzilor ? Nu stiu ce fumeaza lumea dar cu siguranta nu vreau sa incerc :) Cel putin asa inteleg din multe review-uri externe. |
Singurul avantaj la 750ti e consumul. E o alternativa buna la mining, dar daca nu mai merge asta nu stiu cat de usor le mai vinzi. In rest, graficul ala cu gtx 480 versus 750 ti e o mare vrajeala, de acolo cineva ar crede ca diferentele de performanta sunt minore si ar putea fi de maxim ~20%. Ceea ce nu e cazul.
|
Quote:
|
Epic! =)) Unul dintre cele mai citite thread-uri din acest forum redus la o serie de contradictii intre 2 useri (se stiu ei care sunt) si care apartin unor tabere diferite, pe urma redus la o... ejaculare/pardon, masturbare. ... . :o
|
Eu pun banii pe kretzu,are toate sansele sa il tunda pe eminescu(jocker) :D
|
All times are GMT +3. The time now is 05:13. |