![]() |
O mică surpriză plăcută din partea TITAN-ului. Placa aceasta chiar bate 295x2 în 4k. Și cum performanța în 4k, la fps minim, se situează exact în hot spot- ul lui G-sync de 30-60fps este exact ce îmi doream. Singura reținere o reprezintă prețul. În cazul în care leak-urile despre performanța AMD sunt reale, un R9 390x + free sync 4k monitor probabil vor fi considerabil mai ieftine decât Titan X + g-sync 4k monitor (400$ diferență?).
Edit: prețul la acest moment mi se pare corect neavand concurență reală cu alt single gpu; preț similar cu 295x2 dar fără problemele celui din urmă; în 3 luni însă..... |
In 3 luni insa aapr alte produse de ambele parti :)
Eu unul as recomanda Acer-ul de 23 mil fara G-Sync...mi se pare un 4K foarte misto |
Quote:
http://www.techpowerup.com/reviews/N...itan_X/33.html |
Citat din review-ul nostru:
Quote:
|
Hats off for nVidia pentru cel mai puternic single GPU de pe piata, totusi 295X sta foarte bine la capitolul pret/performanta si e cu 300USD mai ieftina.
Imi pare rau sa vad ca nVIDIA dupa atatia ani nu a invatat sa faca pentru Titan un VRM la fel de Extreme precum e procesorul grafic, still better than GTX295 :D . In sfarsit vad cum trebuia sa arate high end-ul de la nVIDIA. Pana acum ne-au servit mainstream la pret de High End, dar asta nu e vina lor ci e vina tomatelor. PS: Pacat ca Ramiro s-a cam retras din activitate, mi-ar fi placut sa vad placa torturata pe mana lui. Totusi il mai avem pe George cu VRM-ul de la Asus 2.0 Sunt curios cum ar merge placa asta in Zombie mode si pe racirile animalice de la George. |
Pentru mine personal, placa asta este fix ceea ce-mi trebuie ca upgrade de la GTX680. RAM cu carul pentru PS/Premiere/After Effects, performanță cât încape, single GPU. 4k editing is a go :D
Restul e can can. Situația AMD momentan: http://i.imgur.com/DcRLYzu.png |
Quote:
2 - da, all the way 3 - da ratonu ce are ma, nu va mai place? Lasa ca vedeti voi pe reaq... In caz ca hominizii nu sunt atenti ratonu tocmai a pus cateva scoruri la sto pe aer pe HWB...urmeaza ceva mai rece ;) |
Ratonul are o moacă blajină, doar când îl vedeai pe Ramiro cu placa ți se ridica păru' pe ceafă :D
|
@Monstru
Newegg, Amazon samd. Ca idee pe Newegg.com 295X2 cel mai mic preț e 690USD. In rRomania stim toti de bișniță dar siturile serioase îți dau prețuri mai mici la 295X2 decât la TitanX iar sporul de performanță nu justifică ci 300USD decât dacă vrei single gpu cu orice preț. @Neo Aprob, aprob pozitiv!!! Ratonul nu am zis că nu se descurcă, cu placa ci doar că are o figură blajină și nu am văzut violul de la ora 5 cum l-a dat Ramiro sau George pe plăci. Ăștia doi zici că îs Râmaru reloaded când vine vorba de dat în gură cu orice preț :D |
1 - traim in Romania mi se rupe de NewEgg
2 - ratonul este cea mai parsiva creatura de pe fata pamantului - cu cea mai angelica fata de pe planeta este in stare de cele mai vartoase cataclisme/schisme/violuri anale cu placi video In caz ca nu urmariti stirile, saracii Ramiro + George la un loc nu au reusit niciodata sa se apropie macar de o fractiune din hidoasa fire a ratonului ( nemernicul asta mi-a omorat mie primul Titan acum 2 ani si nu a murit asa tacut ci cu poc, flacari si fum). Astia cu cont pe HWBot...vedeti ca ratonul asa de incalzire a dat deja locul 2 pe aer in nush ce benchmark de rahat... Amu, dupa mintea voastra, cam ce credeti ca se intampla cu placa asta incepand cu ziua de maine? |
Dacă nu moare, WRs pe bandă probabil :D
Moaca blajină și-o fi dezvoltat-o ca mecanism de apărare, nu zici că-i în stare să dezintegreze chestii în flăcări când îl vezi/auzi :D |
Daca nu explodeaza cu siguranta ceva recorduri :) .
|
@Monstru
De multe ori "risti" sa iei placile astea de pe Amazon/Newegg cu tot cu transport la pret mai mic decat in RO. Nu uita si de mail forwarding. De banii ramasi iti mai iei si ceva pe langa. Vorbeam strict de viol - adica ce poate placa in conditii maxime la care nu va putea fi exploatata decat pe LN2, VRM modat sau custom si un CPU dat naibii iar acolo (LN2) Matose e expert. Nu am pus niciodata la indoiala capacitatea lui de a scoate un WR dintr-un rahat de placa ci pur si simplu comentam (singur) asupra placii in conditiile in care este pusa pe un VRM cum ar fi trebuit sa aiba un adevarat TITAN. @matose La cat mai multe WR-uri!! |
Quote:
|
780TI nu stiu daca chiar e nevoie dar trebuia si 290X acolo ca reper.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce mi se pare enervant e ca NVidia a abandonat complet optimizarea deiverelor pentru Kepler de cand a aparut Maxwell. Daca 780Ti avea un oarece avans in fata 290X la lansare acum sunt egale (or worse) iar 280X ii cam da fum unui 770...
In ritmul asta, in cateva luni 280X o sa concureze cu 780-ul! :D |
TitanX ovxk versus 970X2/980X2 in 4K
Better then a 970SLI si fara framedrops |
Quote:
Cat despre saltul de performanta, primul Titan a avut intre 20 si 50% peste GTX 680, care sa fie clar a fost exact ceea ce este 980 acum. Eu sunt de acord ca e o placa buna, reprezinta un avans tehnologic, si sunt sigur ca pretul se justifica pentru cine trebuie. Dar nu e nimic nou sub soare, niciun pas important, nVidia is doing the exact same thing over and over again. Did I ever tell you what the definition of insanity is? Edit: Monstru a zis-o cel mai bine: "Astazi am venit sa vedem bestia..." Stie cineva cand apare in magazine? |
Quote:
AMD, nu sunt nici ei prea grozavi la capitolul driveri, nu stiu cum fac dar de la seria 7K inclusiv vin cu versiuni de driveri care au sporuri maricele 5-10%, totusi vorbim de o arhitectura veche... naiba stie ce dezactiveaza sau ce naiba le fac dar un lucru e clar, sunt binevenite optimizarile... sporul asta l-am vazut parca de 2 ori in ultimii ani sau de 3 ori, nu mai retin, not bad. Observ ca GHZ edition se apropie tare de 780, pana sa postezi asta nici macar nu eram constient :)) |
All times are GMT +3. The time now is 03:45. |