![]() |
Oficial se da liber la review-uri la ora 9 a.m. ET = 16:00 la noi.
|
multam :)
abia astept ca nu mai suport sa stau fara GPU :D |
Quote:
|
Quote:
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk |
AGP - nu cumpara azi... Mai asteapta pana Joi / Vineri.
|
Nu vreau să i-o vând, dacă asta s-a înțeles... doar să i-o împrumut. Placa o păstrez pentru situații neprevăzute.
|
@Bugsy004 No need bro, folosesc laptop-ul pe care am 960M dar asta nu e joaca adevarata, pot spune ca te chinui sa joci pe el :) Monstru se referea la mine sa nu cumpar.
In computator am this baby aka GT 9500 dar hai sa fim seriosi. SPOILER:
@DeMons - dap am dat MSI 280X-ul si placa de rezerva MSI GTX570 dar am pastrat GT9500 :)) M-am grabit ca fraierul crezand ca referinta e decenta si ca vine al un pret omenesc varianta de 4GB, ambele ganduri au fost eronate... intre timp n-au dat drumu la custom pentru ca sunt iditoti, au pierdut mult aici... iar acum vine 1060... in functie de ce vad in review-ul la monstru vad pe ce ma axez, oricum sigur la 13-15 mil vor fii custom-urile la noi. |
Nu tu nu la tine ma refeream. Ma refeream sa nu cumpere GTX 1060 azi.
|
Apare ceva cu ti-ii... :)
|
Deci AMD_ul o sa lase la pret... gud :D
nu cred ca apare nimic cu TI, iar varianta cu 3GB nu e 1060 si nu mi-as lua nimic cu 3GB decat sa aiba un pret pervers de mic per fps |
Habar nu am si oricum nu ai de ce sa iei 480 cand ai 1060 la acelasi pret. Vroiam sa spun ca astazi vor fi disponibile doar modele ceva mai costisitoare.
|
atunci la ce rahat au facut marketing-ul ca e mai scumpa decat rx480 ?
|
Poate fac analiza de piata LIVE.......la 1080/1070 zic un pret si o vand mai scumpa, la 1060 invers.
@Monstru si daca is la acelasi pret, trebuie vazut cat e diferenta de performanta intre ele, mai exact de cate luni/1 an are nevoie 480 sa treaca in fata :p |
la cati bani are nvidia sa pompeze la fiecare dezvoltator de jocurii o sa le ia ceva timp... cum face si intel - vezi marea amenda primita pentru spaga la integratorii :D
|
Intr-o lume in care consolele nu exista si nu is AMD, ar fi cum zici tu.
In PS4 NEO care iese in octombrie, e Polaris. Chiar crezi ca nu o sa optimizeze pentru PS4, pt ca Nvidia... |
Inca 20 de min ... unde e butonul de FastForward cand ai nevoie de el :D
|
E sus :)
|
Deci 1500 e acum versiunea de la Gigabyte in magazine:
http://www.mediadot.ro/placi-video/p...ource=price-ro Alta nu vad sa fie inca disponibila la noi.. |
Deci cata dragoste am pentru astia acum nu pot sa iti spun...
|
Mda.......iar au facut treaba.
Cel.ro si afiliatii au la 1499 versiunea aia.. |
All times are GMT +3. The time now is 19:31. |