![]() |
Quote:
|
Probabil reducere la o viitoare achizitie de placa video Nvidia :))
|
Pai daca ai citit, "normele de punere in aplicare" apar mai tarziu.
Dar calm baieti, asta-i posibil doar in USA... Si e o gaselnita numai buna de reclama. No, pa si pusi... |
1 Attachment(s)
Se pare ca GTX 1080 a fost gresit calculat ieri pe UserBenchmarks, astazi are doar 2.5%, fata de 4.1% ieri, GTX 1060 vine puternic din spate (este posibil sa se fi produs o confuzie intre 1080 si 1060 si rezultatul sa fie cumulat), chiar m-am mirat de saltul brusc al lui GTX 1080.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pretul nu poate scadea decat daca Nvidia si-a facut suma pentru targetul respectiv, de asta mi se pare interesant de urmarit. Este singura situatie in care Nvidia a scazut pretul fara a avea concurenta, alta sansa nu exista anul asta. De pilda daca GTX 1070 depaseste vanzarile lui GTX 970 Nvidia ar intra in categoria calicii calicilor daca nu scade pretul :).
Aveti si situatia actuala a preturilor la Pascal. |
Quote:
Daca si-a luat cineva 970 de pe Amazon, puteti contacta support pentru a primi 20% inapoi din suma platita la achizitie, sau puteti chiar returna placa video, pentru a primi suma intreaga. More info here |
Ii o stire despre gtx 970 deci nu am gresit topicul :)
Cine are dovada ca a cumparat un gtx 970 va primi 30 de dolari de la nvidia. http://www.go4it.ro/componente-pc/nv...-970-15544717/ |
Pana la urma 970 nu e o placa video atat de slaba, poate doar controversata din cauza afacerii cu memoria. E mai slabutza un pic decat un 1060, dar cine a cumparat-o acum un an jumatate, a facut o achizitie decenta la momentul respectiv.
|
Acu 2 minute am intrebat si eu pe amazon despre problema.... sa vedem ce se intampla.
|
Quote:
Placa încă poate. Tot trec eu la 1070 în următoarele luni, dar nu mă grăbeşte nimic. Merită să păstrez 970-ul ca placă dedicată PhysX sau mai bine o vând ieftin după upgrade? |
Thank you for contacting Amazon.de Customer Service.
First, I would like to offer my sincere apology for any inconvenience this issue may have caused you. Being a customer myself I completely understand your concern, so I will do my best to assist you in this matter in the best way possible and to explain everything. You can either return the item to us for a full refund or we can issue a replacement order for the incorrect item, just advise us how you would like us to proceed. If you choose the replacement to be sent, kindly note that the item will be back in stock only on 3. August 2016 so we will only then be able to send it to you. Thank you for your cooperation in this matter, we highly appreciate it. I would also like to use this opportunity to thank you for shopping at Amazon.de. Should there be anything else we can assist you with, please do not hesitate to contact us again, we are always at your service. Have a lovely day! |
Nvidia Maxwell moved to Legacy
Serios? Nici 2 luni de la lansarea Pascal si arunca in galeata de gunoi Maxwellu cu Legacy status? Adio performance improvement, bun venit security si bugfixes odata la 3-4 luni. Si multi au fost criticati ca sunt paranoici cand Nvidia a abandonat orice optimizare pentru Kepler... |
mdea - vorbim aici de placi care inca se vand in magazin la preturi mari si foarte mari (400+ euroi) ma rog trebuie fortat utilizatorul de rand sa cumpere ceva mai bun si cum sa facem asta ... prin abandonarea suportului de drivere, sincer Nvidia vorbeste de miliarde investite dar uita ca o mare parte din banii aia vin de la useri, nu din buzunarul lor.
|
De ce va mirati ?
|
Cine se mira?
|
Aici pe forum suntem o majoritate considerabila care cumpara intr-o maniera informata, dar dincolo de acest forum... si pe termen lung, efectul se rezuma la o ideea lupului pe care il hranesti!
Nvidia face asta pentru ca i-am permis noi! Pentru ca dincolo de practicile lor mizerabile, in opinia mea, au multi consumatori care acasa au icoane cu ei! Un marketshare echilibrat impartit intre cei doi producatori ar fi ideal, dar realitatea e alta cand AMD face greseli tampite desi are inca potential, iar produsele sunt bune. Ca un exemplu, preturile "asezate" care le avem acum, sunt numai meritului lui RX480! Fara ea nu vedeam noi 970 sau 980 la acest pret, sa fim seriosi acum! Si ca urmare, multi au impresia ca in "marea sa bunavointa", nvidia ... |
Pai cand te gandesti ca in majoritatea cazurile gtx 970 e mai buna ca rx480.... Sa fim sinceri rx480 e o placa slaba. Daca ne uitam la gtx 1060 care ar trebuii sa fie concurenta ei directa te ia rasu... Parca vad ca abia rx490 sau cum se va numi va prinde si poate cu chiu cu vai va fi intre gtx 1060 si 1070...
|
Quote:
N-are treabă customeru', ci concurenţa. |
RX 490 este dual GPU de RX 480, va fi intre GTX 1070 si 1080.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:57. |