![]() |
Zotac GeForce GTX 1080 Mini 8 GB - TPU
|
PNY GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming 11GB Review - Kitguru
|
|
|
|
MSI GeForce GTX 1080 Ti Lightning X OC 11 GB Review – Wccftech
|
Nvidia's Volta Architecture will not be releasing to consumers anytime soon - Overclock3d
|
Graphics Memory Prices Surge 30% in August, Could Affect Graphics Card Prices
:D Just what we needed :
"The DRAM industry is experiencing an acute shortage of various classes of GDDR memory (graphics DDR), which could affect graphics card prices come Holiday. Supplier quotes for various graphics memory components have risen by as much as 30.8% in August, from an average of USD $6.50 in July, to $8.50. Top graphics memory suppliers Samsung and SK Hynix have committed a bulk of their inventories to manufacturers of servers and mobile handsets, which triggered the price rally. Samsung is the largest supplier of graphics memory, with a 55 percent market-share, followed by SK Hynix at 35 percent, and Micron Technology at 10 percent." https://www.techpowerup.com/236201/g...cs-card-prices Minerii care rad toate stocurilele de placi grafice din Mai incoace si performanta sub asteptari pentru Vega 64 dupa un an de intarzieri nu erau deajuns... :rolleyes: |
Nu-i bai, e timpul pentru a revizui prioritățile. Dacă vrei să te relaxezi la un joc și pc-ul e prea slab, în loc de upgrade, ieși la un șotron sau la spart semințe afară. Unii manifestează sau sunt voluntari. Tu alegi ce faci cu timpul tău.
|
În afara cazului în care ajungi acasă după miezul nopții ca mine :)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Îți iei o amantă atunci. Cu aia poți juca șotron sau să spargi semințe și noaptea. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sunt însurat.
|
|
Am zis sa mai incerc odata - am comandat 1080ti - 604$ ( pret final :) ) astept 18 sept
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
@rodarkone: mai platesti ceva taxe in plus cand iti ajunge in tara ?
|
@rodarkone , ne poti spune de unde ai comandat-o? Pare super oferta :D
|
Cred ca de pe Massdrop
|
Hmm, da cred ca acolo. Era interesant un Aorus :).
Problema apare daca trebuie sa apelezi la garantie. Gigabyte nu ofera garantie internationala (din ce stiu), deci trebuie trimisa in State. Cred ca este un risc care trebuie asumat :) |
Pana la urma lansează Nvidia ceva anul acesta? Un refresh sau seria noua?
|
De ce ar face asa ceva? Pana prin mai anul viitor cred ca e exclus..
|
All times are GMT +3. The time now is 17:44. |