![]() |
Azi cresc monedele. Dar poate fi doar un dinte de fierastrau.
|
KFA 2 GTX 1050 Ti EXOC White Review – Lab501
|
Quote:
|
Chinezii fac bani reali, nu virtuali, deci intr-un tot castiga ceva.
Pana una alta: "Most Cryptocurrencies' Value Could Hit Zero", Warns Goldmann Sachs Analyst |
Hahaha, Goldmann Sachs, epic. Doamne cata dezinformare si disperare.
|
Io când văd că GS & co fac spume la gură îmi confirmă cât de tare este ideea de cryptocoins :)
|
Pai pe jamie dimon de la jpmorgan nu il stii ? Sus si tare ca bitcoin e scam, dar ca tehnologia e foarte buna :))
Si dupa care a spus ca de fapt daca va fi cryptocurrency de fapt va fi dolar nu bitcoin. |
La cat de mult urasc eu sistemul bancar, nu va imaginati ce imi place cand vad sobolani din astia gen Dimon&shit ca incep sa chitaie pe ici pe colo.
|
NVIDIA Announces Q4 and Fiscal 2018 Results - TPU
|
RUMOR: NVIDIA Ampere GA104 GPU Powering ‘GeForce GTX 2080’ and ‘GeForce GTX 2070’ Launching In April, Mass Production Has Begun And GP102 is EOL - Wccftech
|
Quote:
|
Ce inseamn sa ii lasi sa-si faca de cap singuri atata timp! Au intarziat AMD, Nvidia a strans banii.
In viitor, sa speram ca AMD are arhitectura noua pregatita, peste 1-2-3 ani poate Intel cu Raj au ceva asi in maneca. |
@cristi_io - n-ai sa vezi ! Cel mai probabil ii va ajuta sa scoata APU-uri mai bune sau enhance-uri strong pentru Intel HD Graphics , dar discrete , nici pe AMD nu cred ca o sa-i ajunga, dar pe Nvidia. Ei si-au calculat foarte bine si le-a iesit pariul de la generatia Maxwell daca nu ma insel. Atunci cand au gandit arhitectura la nivel de tranzistori pentru eficienta si au crescut doar numarul total de SMD si clustere (corectati-ma daca gresesc), iar apoi le-au rafinat in 16nm. Daca nu ma insel procesul de 16nm al celor de la TSMC parca era mai eficient si mai puternic decat 14nm GloFo ?!
Plus de asta AMD, a lansat numai GCN "de 10 ani incoa`" . Unele bune altele mai putin , preturile iar nu au fost atuul lor principal, ba din contra - astfel ca Nvidia a putut sa dicteze ritmul . iar seria 2000, poate sa aduca doar 10 - 15% in plus si pret dublu, ca sunt minerii care asteapta - sper sa fi pus niste piedici in microcode (dar pe ei in final nu cred ca ii deranjeaza cine cumpara) ca banutu` se face gramada . |
NVIDIA to Unveil "Turing" Consumer Graphics GPU Next Month
Quote:
|
Cea mai mare scumpire din toata istoria placilor video: Frenzied demand for Nvidia's graphic chips shoot prices through the roof
NVIDIA could unveil mining-specific GeForce GTX 2080 cards Multumim minerilor, noi cand ne mai jucam? |
Astia cred ca se gandesc la sanatatea noastra: poti lasa computer-ul sa mineze si sa treci la activitati fizice mai sanatoase :).
Si nu cred c-ar fi un lucru rau :) |
Gaming PC is dead.
Bine spus, sa inlocuim statul la birou cu activitatile outdoor :) |
KFA2 GeForce GTX 1070 Ti Hall Of Fame Review – Lab501
|
Quote:
|
Pt ce xbone? :eek:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:16. |