lab501 forum

lab501 forum (http://forum.lab501.ro//index.php)
-   lab501 (http://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=29)
-   -   Sugestii privind forumul LAB501 (http://forum.lab501.ro//showthread.php?t=62)

Hemisphere 19-12-2009 11:38

Nu pot sa postez nimic, pe nici o arie, peste tot primesc atentionarea cu mesajul e prea scurt, pot sa scriu romane, degeaba! Ma disper...:mad:

L.E. vad ca de pe "Black Smart" merge...

Raptor 19-12-2009 13:07

Poate reusesti sa faci gri mai deschis doar zona unde apare numele, avatarul si restul de informatii.

Monstru 19-12-2009 13:40

Quote:

Originally Posted by Jocker (Post 19781)
Atunci iti propun userii normali cu verdele de la 501 sau varianta cu fundalul gri mai deschis, acum ai ~80% black, sa zicem ca 65% ar fi optim, vezi cum da mai bine. Multumesc anticipat.

Aoleo maica, si eu care folosesc cuminte tema default ce vina am de vreti sa imi inverziti userii pe aici :D

Micutzu 20-12-2009 08:49

Quote:

Originally Posted by High Octane (Post 19793)
Nu pot sa postez nimic, pe nici o arie, peste tot primesc atentionarea cu mesajul e prea scurt, pot sa scriu romane, degeaba! Ma disper...:mad:

L.E. vad ca de pe "Black Smart" merge...

Ia verifica acum.

Dragos, am schimbat nuanta de gri, ia vezi cum ti se pare.

Jocker 20-12-2009 09:36

Este perfect acum, se poate citi fara sa fii atent, multumesc mult.

Raptor 20-12-2009 12:02

Superb. Thx!

Memphis 20-12-2009 13:45

Arata super forumul acum :D I love the new looks.

alex17 GTX 20-12-2009 18:21

Nici la mine nu merge sa postez daca am tema gri. Pe black merge.

crissbm 20-12-2009 18:26

La mine merge pe gri . Pe negru nu am incercat :)

Stefun 21-12-2009 03:05

Cred ca ar arata mult mai OK daca logo-ul ar avea aceeasi latime cu bannerul de la gigabyte.

razvy_10 21-12-2009 11:44

Nici la mine nu merge sa postez daca am tema gri :(
Am incercat si cu quick reply si cu post reply si imi zice acelasi lucru: "The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 1 characters."
Iar sugestia lui Stefun mi se pare OK ;)

Monstru 21-12-2009 11:48

Micutzu - mai multi utilizatori mi-au trimis PM cu aceasta problema sau au descris-o aici sau pe alte threaduri. Problema cu tema gri a ramas, nu s-a rezolvat.

guppster 21-12-2009 12:20

in stanga jos aveti optiunea sa alegeti tema, selactati smart dark sau cum o cheama, dupaia schimbati la loc pe default. Se va face albastru cum v-ati obisnuit :)

sammurai 21-12-2009 13:58

Problema este ca atunci cand dai replay controlul textarea este setat pe readonly, adica scrii dar nu trimite nimic in metoda POST. Doar dupa ce apesi pe butonul dreapta sus "Switch Editor Mode" revine in modul editabil. Rezolvarea problemei cred ca este banala daca ai acces pe codul paginii.

Ideea este ca ar trebui sa fie editabil acest control by default pentru ca nu da nimeni replay la un mesaj fara sa vrea sa scrie ceva.

E ca si cum ai deschide notepad si te-ar intreba "sigur vrei sa scrii ceva?"

:d

Jocker 21-12-2009 19:07

Eu nu am nici o problema in a posta, incercati sa va logati din nou dupa ce schimbati tema.

alex17 GTX 23-12-2009 13:05

Nu merge Dragos nici asa.

Triplu_Z 23-12-2009 13:10

Se mai uita si la om ...:D

razvy_10 23-12-2009 13:16

=)) nici mie nu-mi merge

Kimi 23-12-2009 14:43

V-am mai zis, stergeti cookie-urile pentru forum. ;)

Drazzy 26-12-2009 22:29

mai schimbati reclama cu ud6 ? devine suparatoare :D


All times are GMT +3. The time now is 06:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.