lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi de baza (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=4)
-   -   zgomot in boxe la bootare (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=25708)

ProfileScorp 27-11-2021 15:08

zgomot in boxe la bootare
 
probabil ati mai auzit de problema asta. am luat o placa de baza msi b550 tomahawk, si cand pornesc calculatorul se aud 2 bubuituri infundate in boxe, apoi inca una cand da sa intre in windows (in fct de volumul la care dau boxele se aud mai tare sau mai incet). am cautat pe internet, dar nu am gasit rezolvare la problema (unii ziceau ceva de priza cu impamantare, dar nu cred ca e cazul.. am bagat boxele si prin ups, si prin triplu fara rezultat). pe pc-ul vechi nu era nici o problema. daca conectez boxele la iesirea audio a carcasei nu e nici o problema. am testat si cu niste casti ieftine, acolo nu se aude... doar in boxele astea cu subwoofer.
vreo sugestie?

vibeup 27-11-2021 15:28

PC-ul l-ai pus pe ups? Ai o alta sursa pentru pc sa incerci?

ProfileScorp 27-11-2021 15:41

da, pc-ul e pe ups. am si alta sursa, o sa incerc

kretzu77 27-11-2021 16:14

Verifica daca boxele fac asa si infipte in alta sursa de sunet in afara de pc.

korby 27-11-2021 16:23

Aşa fac şi ale mele, pe direct, fără UPS. Was that supposed to be a problem? :D

scutyjunior 27-11-2021 16:49

Solutia e simpla -> pornesti boxele dupa ce pornesti calculatorul. Ar trebui sa aiba releu de decuplare, dar placile onboard mai greu beneficiaza de asa ceva.

gabrielpost 27-11-2021 18:33

Am patit si eu cu subwoofer-ul,si singura rezolvare a fost sa intrerup impamantarea din cablul de alimentare.I-am taiat steckerul si am pus altul,la care nu am mai legat verde-galben...

PSS 28-11-2021 21:02

daca aveti placa de sunet Sound Blaster vedeti sa nu fie protectia


All times are GMT +3. The time now is 21:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.