View Single Post
Old 23-03-2023, 21:01   #6
Super-T7
Senior Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 579
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by un_trecator View Post
Cum ai mentionat de black screen, cu ceva similar m-am confruntat in ultimele saptamani, insa nu stiu care e cauza. Desi banuiesc ca e fie placa video, fie placa de baza potrivit testelor facute.

La mine se intampla ca in anumite programe (Task manager, CPU-Z) sa apara un lag extrem, care unori conduce la inghetara completa a imaginii, in care ultima solutie este repornirea.
Ouch. La mine a facut la fel Gigabyte cu BIOS de prin 14-15, iar singura solutie a fost sa-i fac un reflow. Ajunsese sa nu mai dea imagine (desi primeam beep-ul de POST normal) si tot asa facea pana atunci - freeze in NFS Hot Pursuit 2010, dupa care imi si schimba rezolutia din 1366x768 in 640x480. Ca sa nu mai zic ca Most Wanted 2012 era imposibil de jucat pana atunci.

Dupa ce i-am facut reflow si-a revenit si nu mi-a mai dat crash de atunci Stiu ca nu-i o solutie permanenta, dar in cazul meu suspectez ca placa a fost scapata pe jos de cineva inaintea mea, de unde si pretul mic la care am luat-o la inceputul lui 2020 - vreo 150RON. Tin minte ca gasisem cativa conzi SMD rupti de pe placa. Posibil si in cazul tau sa scapi de crash-uri dupa un reflow.
__________________
Enter at your own peril, past the bolted door...
Super-T7 is online now   Reply With Quote