lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-04-2021, 08:31   #1
carlin
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 74
Mentioned: 1 Post(s)


Default Sony XH9077 smart TV - problemă media player

Bună ziua !
Sper că sunt în secțiunea potrivită a forumului, am căutat și aici mi s-a părut cel mai potrivit să postez.

Caut o rezolvare la o oarecare problemă pe care o am. Recent am achiziționat un smart TV Sony, modelul exact fiind KE55XH9077SA, de la Altex.
Problema e că media player-ul TV nu e cel mai ok, din ce mi-am dat seama. Eu dețin și un TV 4K mai vechi, marca LG, model din 2017 și am fost surpins să remarc că media player-ul acestui TV e mult mai bun decât cel al TV-ului Sony, nu am avut niciun fel de problemă de redare imagine sau sunet.
Prin comparație, pe parte de sunet, Sony cunoaște mai multe formate audio, inclusiv Dobly Atmos, LG-ul nu are așa ceva, dar am avut audio chiar și așa la filme REMUX 2160p cu sunet Atmos, ceva audio secundar probabil.
Pe parte de imagine, Sony-ul are și Dolby Vision, se vede într-adevăr mai bine, LG-ul nu are Dolby Vision, totuși este și un plus aici, LG-ul are setări de imagine prin care se pot elimina benzile negre dintr-un film format .mkv REMUX, fie că e 1080p sau 2160p (se poate mări imaginea pe verticală fără să fie afectat aspect ratio).

Ca să evidențiez problema, dau două exemple de filme: Fight.Club.1999.1080p.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1 și La.Belle.Époque.2019.1080p.BluRay.DD+5.1.x264. Aceste două filme au probleme cu sunetul pe TV-ul Sony, se aude întrerupt, sacadat sau nu se aude nimic în anumite porțiuni. Pe LG nu a fost nicio problemă, pe acest TV le-am vizionat în întregime în trecut.
Credeți că există vreun workaround, sau un alt media player mai potrivit, cu care să nu am probleme ? Am încercat deja VLC și KODI, VLC nu recunoaște sau nu știe Dolby Vision, KODI rezolvă problema cu sunetul, știe HDR, DV, etc, dar calitatea imaginii e inferioră în comparație cu player-ul TV-ului. Nici cu un player nu pot modifica imaginea ca să elimin benzile negre. Ca o paranteză, în media player-ul de pe Sony nu pot nici sincroniza o traducere care întârzie sau apare prea repede, pe LG se poate.
Apreciez orice opinie sau sfat. Mulțumesc !
carlin is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 08:47   #2
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,859
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca tv-ul nu stie sa faca dts passthrough ....
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 10:11   #3
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salut,

In primul rand nu folosesti softul default, vlc sau alte balarii ci KODI. Restul de softuri sunt meh sau mult prea limitate, pe scurt in Kodi poti face tot ce vrei, benzi, subs etc, dai pe google pt mai multe detalii.
In al doilea rand nu inteleg de ce ai elimina benzile negre fiindca iti taie din margini si pierzi din continut, te uiti ca si cand ai avea zoom in film.
Cat despre audio ori SOC_ul nu face fata ori RIP-ul e prost sau worst case scenario nu ai setarile ok in TV+KODI. Banuiesc ca redai sunetul pe ceva extyern, nu ? Daca redai pe boxele TV_ului nu prea ai ce setari sa faci.

Nu te pune cu Remuxuri de zeci de giga extrem de mari pentru ca SOC_ul TV-ului nu poate reda calumea si face delay, buffer sau chiar desync audio. Eu am trecut la firestick 4K + Kodi pentru calitatea suprema si reda lejer 100GB remux. Nu reda niciodeata iso bluray ca pune in cap si mai rau SOC_ul, exceptie doar daca redai de pe USB3.0 SSD. Eu am XF90 din seria anterioara.

Nu am comparat calitatea din KODI cu player-ul default dar m-ai facut curios, ma cam indoiesc ca e inferioara.

Last edited by agarici cu pedale; 30-04-2021 at 10:16.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 11:52   #4
carlin
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 74
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Problema cu sunetul la Sony e doar când încerc de pe media player-ul TV-ului, în KODI e ok sunetul. La filme REMUX 4K se descurcă bine player-ul din TV, pot spune.
Benzile negre nu suport să le văd la dimensiunea aia a lor standard, vreau măcar să le pot mici. Pe LG-ul mai vechi, modelul UJ701V, din 2017, am vizionat fără probleme de imagine sau sunet, în player-ul TV-ului, cu precădere, filme REMUX 2160p de minim 50 GB, ani de zile. Eliminarea benzilor o fac din setările de imagine ale TV-ului, garantat nu se pierde nici aspect ratio, nici conținut, am verificat și nu mă uitam în felul ăsta dacă se pierdea și măcar 1 cm din imaginea filmului.
O să mai încerc cu KODI eventual, deși am stat mult prin setări să încerc să îl setez pe gustul meu, am văzut opțiunea cu benzile și am încercat să o folosesc, dar nu s-a modificat nimic.
carlin is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 12:51   #5
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,256
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

O fi vreun Tv minune facut in "Aria 51". O prostie mai mare nici nu se putea debita, scot dungile si nu pierde aspectul imaginea .....dungile alea sunt acolo pt a compensa lipsa nativa a Tv-ului pt aspectul respectiv. Nu poti reda un film 16:9 pe 21:9 sau invers, direct fara sa nu alterezi imaginea.
Uite un link sa intelegi cum sta treaba cu "aspect ratio" : https://en.wikipedia.org/wiki/21:9_aspect_ratio
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''

Last edited by mitty; 30-04-2021 at 13:00.
mitty is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 13:25   #6
carlin
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 74
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Ok, o să mă exprim într-o altă formă atunci.
Într-adevăr imaginea se lățește, zoom-ul fiind pe verticală, și cineva ar putea crede că se distorsionează sau ceva, dar nu e cazul. În afară de benzile negre nu dispare nimic din imaginea filmului. Pe marginile laterale nu se pierde nimic și rezultă o imagine care poate fi numită cumva full screen. Poate nu înțeleg eu 100% cum stă treaba cu aspect rațio, dar atâta timp cât nu se pierde nimic din imaginea filmului în afară de benzile negre care sunt și ele parte din imagine înainte să fie eliminate, ce anume se mai pierde, ca să fie clar ?
carlin is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2021, 16:03   #7
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,888
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

eu am acelasi TV 55XH9077, vezi sa ai ultimile update-uri facute, eu folosesc doar VLC player de pe playstore, altceva nu-ti trebuie!
n-am avut probleme cu vizionarea filmelor, eu ma uit de pe un HDD extern de 2TB Western Digital usb3.0

Last edited by PSS; 30-04-2021 at 16:44.
PSS is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2021, 18:23   #8
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

Deci iti mai explica odata.
Imaginea nativa e cu benzi atata timp cat nu ai formatul ecranului nativ cu rezolutia continutului, benzile sunt introduse artificial ca sa compenseze rezolutia corecta.
Daca tu le tai la imaginea ta ori pierde din stanga si dreapta o parte mare (care tie ti se pare irelevanta) ori iti alungeste imaginea pe inlatime si iese un rahat oribile.
Pentru ceea ce vrei tu sunt REMUX-uri care nu au benzile si sunt facute special DAR re lease-urile alea au pierderile de imagine pe stanga si dreapta.

Pe scurt si clar cand te uiti pe youtube pe un telefon mare tu dai zoom ca sa dispara benzile, acelasi lucru se aplica si aici iar la final pierzi din continut. Nu exista principiul de scos benzi fara pierderi, altfel nu mai erau prezente.

Restul cu playere-le le-am explicat mai sus, alegi ce iti place tie, sunt o gramada de playere complexe sau simple. Pentur lucruri complexe si automatizate exista doar KODI, pentru lucuri simple ai VLC si altele.

Last edited by agarici cu pedale; 06-05-2021 at 18:27.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 06:08   #9
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,859
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu



Default

Exista si alternativa fara sa piarda cobtinutul din extremitatile laterale. Deformeaza imagine prin latire pe verticala. Orice altceva in afara de astea doua e ineptie.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 09:29   #10
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,672
Mentioned: 121 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by agarici cu pedale View Post
In primul rand nu folosesti softul default, vlc sau alte balarii ci KODI
Ne-ai inebunit frate cu KODI al tau. Eu unul nu am reusit sa il fac sa mearga dupa cum imi doresc, folosesc PLEX.

De ce nu faci tu un tutorial?
__________________
Something happened
Something happened

Last edited by Rob˙; 07-05-2021 at 09:32.
Rob˙ is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 16:38   #11
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

Kodi nu e pentru toti, odata trebuie configurat si asa ramane. Plex-ul e prea limitat pentru mine dar asta nu inseamna ca e o solutie proasta, la fel cum nici VLC-ul nu e o solutie proasta. Daca ceva e bun pentru tine si-si face treaba aia e ce trebuie.

Tutoriale KODI sunt mii pe net, doar trebuie sa cauti. Am facut acum cativa ani buni un tutorial cand nu existau destule pe toate gardurile dar acum nu mai e actualizat si nu am nici o intentie sa-l refac + ies dicutii multe si polemici si nu am chef. Daca vreti sa resurectati threadul putem discuta acolo oricate vreti.

Un singur lucru va spun, nu folositi versiunea 19 ca e prea noua si e limitata pe pluginuri (momentan) ramaneti pe 18 latest.
Folosesc de prin 2014 KODI si nu am nici o intentie sa-l schimb pt nimic in lume, nici platit, nici batut )

http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=15693&page=4

Last edited by agarici cu pedale; 07-05-2021 at 16:44.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 18:48   #12
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,158
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu



Default

Hai ca o sa-l instalez si eu, ca prea il lauzi .

thanks
walkman is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 21:59   #13
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,888
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

eu pe Sony XH9077 folosesc VLC si merge perfect, parerea mea este ca HDD-ul de pe care ruleaza filmele nu este in parametri...
PSS is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2021, 23:20   #14
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ca sa rulezi blana cat poate SOC_ul iti trebuie SSD si Adaptor 3.0 toate astea folosite pe singurul port 3.0 de pe TV. In 2.0 te pusi pe el.

Ruleaza perfect sau nu ? Ca din cate zici nu prea.

Last edited by agarici cu pedale; 07-05-2021 at 23:29.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 00:54   #15
carlin
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 74
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Revin și eu cu câteva precizări acum după ce am mai folosit TV-ul o vreme, bucurându-mă de faptul că a reînviat thread-ul. În caz că nu am specificat, TV-ul are ultimul firmware care s-a downloadat singur, KODI e ultima versiune, HHD-ul extern e un Seagate Expansion USB 3.0, introdus în portul USB 3.0 al TV-ului, hard-ul nu are și nu a avut nicio problema, verificat recent. L-am folosit până la achiziția Sony-ului în vechiul TV LG pentru filme REMUX 2160p de 50+ GB și nu am avut deloc probleme.

Din câte știu eu, REMUX-urile BluRay, indiferent că sunt 1080p sau 2160p, în general nu sunt full screen, din cauza benzilor negre care fac parte din imagine și sunt acolo ca să compenseze, sunt de acord cu ce ați zis voi. Cele care sunt în această situație pot fi „făcute” full screen doar prin lățirea/deformarea/zoom-uirea imaginii, din setări, pe verticală, fără să se piardă conținut de pe părțile laterale. Suntem cu toții de acord cu afirmația asta ? Mai sunt și anumite cazuri când filmele au fost filmate sau editate și există versiuni de ale lor fără benzi negre, de exemplu Avatar, Titanic, trilogia Batman a lui Christopher Nolan care are și părți IMAX, și cu benzi negre în același video, și sunt convins că mai sunt și alte exemple.

Revenind la TV-ul Sony, eu nu am reușit nici din setările lui de imagine, nici din media player-ul propriu, nici din vreun alt player descărcat să elimin sau măcar să micșorez din benzile negre ale versiunilor REMUX. Nici nu cred că se poate pe acest TV. Pe ideea lui agarici cu pedale, există versiuni RIP BluRay (care din start sunt inferioare ca imagine unui REMUX), având aproximativ 15-20 GB când e vorba de un 1080p și 30-40 GB când e vorba de un 2160p. Acestea, în caz că nu au din start benzi negre, pot fi afișate ușor full screen cu o opțiune de genul Fit/Fill screen sau Scale to 16:9 în caz că au benzi negre, cam pe orice TV. Acestea nu sunt versiuni REMUX și nici nu se pot compara ca și calitate a imaginii. Cel mai probabil ca la aceste versiuni să se fi pierdut deja din conținut prin procesare, chestie pentru care le și evit. Tot ce vreau eu e să pot elimina sau măcar reduce din benzile negre și să nu fac compromis când vine vorba de calitatea imaginii. Înțeleg că nu sunteți de acord cu ideea și că nu o recomandați, dar presupunând că ați putea trece peste asta pentru un minut, se poate face ceva ? Funcția de reducere black bars din KODI am setat-o la valorea maximă 20, nu face nimic pentru REMUX-uri. Benzile negre sunt în continuare late de 8cm, deci 16 cm din totalul ecranului. Funcția are totuși ceva efect la celelalte versiuni, unde benzile se reduc sau după caz, dispar.

O să încerc, după cum s-a recomandat aici, și cu KODI o versiune mai veche, mă gândesc că se poate descărca de pe site-ul oficial și instala de pe stick sau hard.
În teorie, oricum m-am împăcat cu gândul că nu se poate mai mult pe acest TV și cel mai probabil o să îl returnez sau o să îl schimb dacă se poate cu ceva de la LG în aceeași zonă de preț, seria 8-900, care au și ele HDMI 2.1 și cu siguranță au și media player net superior.

Vă mulțumesc pentru sfaturi și lămuriri !

Last edited by carlin; 08-05-2021 at 01:17.
carlin is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 08:13   #16
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,262
Mentioned: 72 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

Eu am o alta problema cu XE8577 - se cam porneste singur . Am cautat pe net e plin de problema asta ... plm , chiar atat de idioti SONY sa nu rezolve issue-ul ?

In rest greu cu stream prin PLEX din NAS 218+ de 2160p HDR HEVC si subtitrare , daca nu-i pui subtitrari , merge perfect , Cica face decode pe film ,pe audio , dar pe sub nu mai poate , e in 100%.
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 10:31   #17
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

@carlin, eu zic sa-l dai inapoi daca nu te descurci cu el. In primul rand REMUX = BLURAY la calitate in general (depinde de omul care il face dar de regula nu se pierde din calitate niciodata) Remux-urile sunt mai mici fiinca sunt impachetate in container MKV sau unele si mai mici HD265 HEVC si pe langa compresia mare NU CONTIN toate limbile audio care sunt inutile => calitate maxima si spatiu putin. Totodata eu nu vad diferenta cand redau un continut intre playere, nu stiu la tine cum de se vede dar vezi ca ai profile imagine la tv-urile sony pe fiecare APK si posibil de aici discrepanta.

Si nu, nu sunt deacord cu tine cu tipologia mentionata cu barile negre. Repet nu exista ceea ce cauti tu fara sa pierzi din imagine indiferent de TV si optiuni. Daca vrei sa nu ai black bars apucate de encoding si iti faci cum vrei tu RIP-urile si o sa intelegi atunci ce zic.


Ingerulol - Porneste singur ca ai mai multe bazaconii activate, asa pateam si eu acum multa vreme cu W808C din 2015 pana m-am prins de unde e, dar nu mai stiu sa-ti zic.Ideea e ca ceva ii da wake fiindca TV-urile sony nu se sting complet, ci intra intr-un ultra low power state. Dezactiveaza mai multe functii (google la problema) si daca tot nu dispare ii tragi un full factory reset si atunci dezactivezi totul si all good.

Plex-ul face transcoding pe hardware-ul principal aka server, nu pe statii iar NAS 218+ e slabut ca hardware. Kodi-ul de exemplu reda continutul direct din server/nas/hdd etc si-l decodeaza SOC_ul TV-ului + softul folosit in cazul de fata KODI. Eu nu folosesc plex pentru ca pot reda nativ orice continut inclusiv BRAY pe TV cu KODI + adaug subtitrarea cu plugin in kodi din 2 click-uri. Asta ar insemna sa adaug intre redarea nativa la click inca ceva, ceea nu este necesar.

Last edited by agarici cu pedale; 08-05-2021 at 10:42.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 13:11   #18
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,256
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

@agarici cu pedale.....nu te mai obosi sa ii explici, pur si simpu omul nu vrea sa inteleaga si o tine tot pe a lui, lasa-l in lumea lui. Over and out !
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''

Last edited by mitty; 08-05-2021 at 13:15.
mitty is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 13:32   #19
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,859
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by agarici cu pedale View Post
@carlin, eu zic sa-l dai inapoi daca nu te descurci cu el. In primul rand REMUX = BLURAY la calitate in general (depinde de omul care il face dar de regula nu se pierde din calitate niciodata) Remux-urile sunt mai mici fiinca sunt impachetate in container MKV sau unele si mai mici HD265 HEVC si pe langa compresia mare NU CONTIN toate limbile audio care sunt inutile => calitate maxima si spatiu putin. Totodata eu nu vad diferenta cand redau un continut intre playere, nu stiu la tine cum de se vede dar vezi ca ai profile imagine la tv-urile sony pe fiecare APK si posibil de aici discrepanta.

Si nu, nu sunt deacord cu tine cu tipologia mentionata cu barile negre. Repet nu exista ceea ce cauti tu fara sa pierzi din imagine indiferent de TV si optiuni. Daca vrei sa nu ai black bars apucate de encoding si iti faci cum vrei tu RIP-urile si o sa intelegi atunci ce zic.


Ingerulol - Porneste singur ca ai mai multe bazaconii activate, asa pateam si eu acum multa vreme cu W808C din 2015 pana m-am prins de unde e, dar nu mai stiu sa-ti zic.Ideea e ca ceva ii da wake fiindca TV-urile sony nu se sting complet, ci intra intr-un ultra low power state. Dezactiveaza mai multe functii (google la problema) si daca tot nu dispare ii tragi un full factory reset si atunci dezactivezi totul si all good.

Plex-ul face transcoding pe hardware-ul principal aka server, nu pe statii iar NAS 218+ e slabut ca hardware. Kodi-ul de exemplu reda continutul direct din server/nas/hdd etc si-l decodeaza SOC_ul TV-ului + softul folosit in cazul de fata KODI. Eu nu folosesc plex pentru ca pot reda nativ orice continut inclusiv BRAY pe TV cu KODI + adaug subtitrarea cu plugin in kodi din 2 click-uri. Asta ar insemna sa adaug intre redarea nativa la click inca ceva, ceea nu este necesar.
In plus, kodi reda si iso din cate stiu.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2021, 20:28   #20
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,066
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu



Default

Da de la versiunea 18 si poti reda si continut 3D.iso daca ai pe ce. Mai nou mi se pare ca iti reda si meniul bluray... eu ma dau pe remuxuri si nu am mai luat demult un iso.
Abia astept sa faca cum trebuie v19 ca e mult mai misto.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Player Android TV walkman Foto/Video 172 22-11-2020 18:13
Media Player DotSmart kpy_here Foto/Video 15 18-02-2015 08:19
Recomandare Media Player Full HD sammurai Periferice 24 31-12-2011 18:21

 
Forum Stats
Members: 9,063
Threads: 24,525
Posts: 727,735
Total Online: 2407

Newest Member: ushio

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 12:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.