|
|
16-10-2010, 11:30
|
|
Senior Member
Mentioned: 0 Post(s)
|
Si eu sunt multumit de magazin,am comenzi de ~5000ron de la ei si nu m-au dezamagit niciodata. Daca ar avea contract si cu cargusul ar fi fost si mai bine...
|
16-10-2010, 12:07
|
|
Senior Member
Mentioned: 39 Post(s)
|
Si eu am avut ceva probleme la cea mai recenta comanda. La status produs, era disponibil la comanda online, ca si la restul comenzilor pe care le-am facut in trecut, dar din nu stiu ce motiv a durat 6 zile pana ce am primit produsul. Am dat joi dimineata, stiam ca fan curierul pleaca de la garaj la 5 pm, si am vb cu ei la telefon daca e posibil sa ajunga 2-a zi vineri. Asta imediat dupa ce am dat comanda. Vineri sunt sunat si mi se spune ca a treuit comandat de la furnizor si ca va ajunge sambata, curierul avand program si sambata, garajul nu. Bineinteles ca nu a fost asa si luni ma suna iar, mii de scuze, mii de scuze, si ca va ajunge marti. L-am primit marti si am terminat povestea.
Si ca fun fact, produsul, un card SDHC, a fost ambalat in ghiciti ce... o cutie de la o placa de baza micro-atx, biostar.  ) Asa foarte colorata, ca am stat la sediu la FAN minute bune sa o caut cu baiatul de acolo. Si eu si el ne uitam dupa o cutie clasica din carton maro...
Asa cum o vedeti aici:
16-10-2010, 12:24
|
|
rulăr
Mentioned: 1 Post(s)
|
=))))))LAWL astia gindesc cu kwuru.
Cele bune!
|
Singuratatea naste monstri
|
|
|
19-10-2010, 14:40
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by All24
Si eu sunt multumit de magazin,am comenzi de ~5000ron de la ei si nu m-au dezamagit niciodata. Daca ar avea contract si cu cargusul ar fi fost si mai bine...
|
Dar ce are Cargus si nu are Fan Courier?
Intel Core2 Duo E8200 @ 4 GHz | Zero Therm ZEN FZ120 | Gigabyte EP45-DS5 | TeamGroup Xtreem Dark 4GB DDR2 1066 MHz CL5 | Gigabyte Radeon HD6850 1GB DDR5 256-bit @ 6870, Windforce cooling | Samsung 500GB SpinPoint F3 Series, Samsung 320Gb NCQ SpinPoint F1 Series | Antec 600
|
|
|
19-10-2010, 15:11
|
|
rulăr
|
Sa zicem agenti civilizati cu mai mult de 4 clase?
|
|
|
|
19-10-2010, 16:02
|
|
Senior Member
|
In orasul meu este exact pe dos fata de cum spui tu.
Intel Core2 Duo E8200 @ 4 GHz | Zero Therm ZEN FZ120 | Gigabyte EP45-DS5 | TeamGroup Xtreem Dark 4GB DDR2 1066 MHz CL5 | Gigabyte Radeon HD6850 1GB DDR5 256-bit @ 6870, Windforce cooling | Samsung 500GB SpinPoint F3 Series, Samsung 320Gb NCQ SpinPoint F1 Series | Antec 600
|
|
|
19-10-2010, 16:34
|
|
rulăr
|
Nah,in Iasi pe zona mea gagiu' de la FanCourier vine sictirit si grabit tot timpul.Mai bine ma duc la posta,cel putin nu platesc atita.
|
|
|
|
19-10-2010, 20:56
|
|
Ancient friend
Mentioned: 25 Post(s)
|
Glaser, eu sa fiu in locul tau daca mi-ar face fite-dastea l-as f... pe romaneste. Eu cu toti cu care am lucrat nu a venit nici unul scarbit. Nici de la fan, nici de la urgent curier, sa nu mai zic cargus zilnic vin pe la mine de nota 10.
|
|
|
20-10-2010, 19:28
|
|
Senior Member
|
Pe mine m-au cam suprat de data asta, am dat Duminica comanda de carcasa Cooler Master HAF 912 Plus si scria in dreapta ca se afla in stocul magazinului si poate fi livrata in 24h dar mie tocmai maine imi vine...
|
|
|
20-10-2010, 19:30
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by revega
ca mentalitate - te referi la moderatorii de pe forum? daca da - se pare ca forumul este proprietatea lor si nu a magazinului. cel putin asta gandesc ei. pentru un moderator frustrat ei sunt in stare sa renunte la clienti fideli care baga foarte multe mii de euro in acel magazin. defapt ei renunta la clientii care le platesc salariile. asta este cel mai bun exemplu de "traim in romania si ..." continuarea o stiti. 
|
La cati clienti are PCG nu le pasa catusi de putin ca renunta la cativa. Chiar daca acei cativa le aduceau multi bani.
O chestie nelalocul ei mi se pare in continuare ca moderatorii sa se amestece pe thread-ul dedicat reclamatiilor din partea clientilor.
In perioada rebutat-ului exista mentiunea clara ca pe acel thread au voie sa posteze doar "clientii si angajatii PCG". Dupa ce i-am reprosat asta si amicului Tordai intre timp s-a operat o modificare in sensul ca pe thread-ul respectiv au voie sa posteze cei care reclama ceva si "moderatorii" de pe forum. Deci acum au acoperire. Daca cei de la PCG au hotarat asta mi se pare o bila neagra pentru ei. Adica s-avem pardon! Ce legatura au moderatorii cu solutionarea unor probleme de garantie? Cu ce sfaturi despre ce cred furnizorii PCG ne pot ajuta? Nu mai devreme de saptamana trecuta acelasi mare super moderator s-a comportat absolut nepoliticos cu un user nemultumit de hdd-ul sau. Imediat i-a trantit 4 puncte de penalizare si niste comentarii absolut aiurea. Ulterior au si disparut acele comentarii. Sau altuia i-a reprosat ca de ce nu scrie corect.
Nu mai are rost sa amintesc ca am fost banat doar pentru ca asa a vrut acelasi mare moderator. Pentru o chestie absolut penibila pana la urma. Nu pentru ca as fi incalcat regulamentul. Ti se spune : prietene vezi ca ai un formular atunci cand esti banat. De fapt iti pierzi timpul si cu aia. E un fel de a spune: cauta-ma pe afara!
Vinovati de fapt pentru ce se intampla pe acel forum sunt pana la urma cei care au grija logistic de el. Pentru ca nu iau masurile care se impun. Si pentru ca de fapt este forumul lor. Un moderator care nu este angajat PCG sa aiba functie mai mare ca unul angajat la ei mi se pare aiurea.
Ca sa nu mai zic si de faptul ca unii useri au probleme cu serverul. De genul '"Server too busy". Am semnalat asta de cateva ori cand mai activam acolo dar n-am primit niciun raspuns ("nici un" cum ar zice dom' profesor  ) Ca acei useri sunt dintre cei cu pareri mai incomode , evident e o simpla coincidenta nu?
Despre magazin nu am ce sa zic de rau din moment ce am cumparaturi de peste 5000 de euro si l-am recomandat mai multor colegi si prieteni, care la randul lor au mai cotizat si ei cu cate ceva. Si nu chiar putin. Dar intre timp am renuntat sa mai fiu un client fidel.
De ce apelam la ei. Pai imi convenea sa dau o comanda dimineata si sa o ridic in aceeasi zi (de cele mai multe ori - fiind din Bucuresti).
Mie mi s-ar parea normal sa se lase deschisa optiunea de a modifica postarile pe acel forum. Asa poate multi si-ar corecta propriile greseli. Dar cine ar dori asta? I s-ar lua painea de la gura amicului. Ca sa nu mai zic si de chestia ca deh, moderatori fiind, ei isi pot modifica propriile aberatii. Asa cum a fost greseala respectivului de a-si pune pe forum poza cu buletinul de vot. Chestie ilegala dealtfel. Cineva i-a atras atentia si a sters rapid postul.
Daca se aplica regulamentul si moderatorilor de mult nu mai erau atatia profesori pe acolo. Daca te jigneste un moderator pe acel forum m-as astepta ca stimabilul NOC sa ia masuri. Dar acest lucru nu se intampla.
P.S. Se poate sterge ce am zis, daca deranjeaza pe cineva de pe acest forum. Unii care le apara interesele mai sunt si pe aici. Sa nu ne facem ca nu vedem.
Cat despre magazin ar putea sa-si imbunatateasca si chestia cu statul la coada. Si la care evident ca in romanica se gasesc destui sa se bage in fata ta. E simplu. Asa cum fac cei de la UPC. Cu bon de ordine electronic.
O seara buna!
Last edited by attlantis; 21-10-2010 at 18:23.
|
|
|
20-10-2010, 19:37
|
|
Ancient friend
Mentioned: 283 Post(s)
|
Sa speram ca in viitorul apropiat se va mai schimba si mentalitatea in romania, sper ca generatia asta tanara sa faca o diferenta, insa ramane de vazut. In ceea ce priveste greselile la magazinele online, pot spune ca si aici in uk se greseste.
|
|
|
20-10-2010, 19:46
|
|
Administrator
Mentioned: 760 Post(s)
|
PCGarage inseamna si comunitatea MyGarage, drept urmare ai postat la obiect, pe threadul potrivit.
|
20-10-2010, 20:13
|
|
rulăr
|
Quote:
Originally Posted by attlantis
Ca sa nu mai zic si de faptul ca unii useri au probleme cu serverul. De genul 'server to busy".
|
Uite unu' chiar aici.
|
|
|
|
20-10-2010, 21:03
|
|
Senior Member
Mentioned: 39 Post(s)
|
Quote:
Originally Posted by yo_cristi
Pe mine m-au cam suprat de data asta, am dat Duminica comanda de carcasa Cooler Master HAF 912 Plus si scria in dreapta ca se afla in stocul magazinului si poate fi livrata in 24h dar mie tocmai maine imi vine...
|
abia luni au vazut comanda ta, dar oricum trebuia sa o primesti marti sau azi...
20-10-2010, 21:05
|
|
VIP
Mentioned: 323 Post(s)
|
Daca tot aveti ceva cu Tonaragah puneti frate mana cativa insi pe el si luati-l la o partida de ....bowling si apoi sunt convins ca veti fi cei mai buni prieteni
|
|
|
20-10-2010, 23:09
|
|
Ancient friend
Mentioned: 283 Post(s)
|
Dupa cum a spus Monstru, fraieri suntem noi care acceptam sa ne trateze asa, nu ne place, plecam si gasim un forum unde suntem toti pe aceasi lungime de unda +/- 5%  , Iar de invitat la la popice l-as invita dar unde il pot ridica pe supremul moderator  ?
|
|
|
20-10-2010, 23:36
|
|
Administrator
Mentioned: 760 Post(s)
|
Discutie veche, poti sa incepi de aici =))
Ati vazut mai ca si-a dat rusinosu' jos pozele de acolo? =))
|
21-10-2010, 01:59
|
|
Member
|
http://www.mygarage.ro/forumul-my-ga...tml#post855132
Au modificat regulamentu' pana nu au mai putut, dupa ce Xulescu o deschis aproape 40 de thread-uri la "Wishlist", in care se lua de domnul Tordai Sandor, au pus si regula asta...
Adica eu daca sunt nou si vreau sa postez la 4 dimineata, nu o sa pot, tre' sa astept pana se trezeste un moderator ca sa imi aprobeze postul, se duce intr-o groapa adanca forumul ala.
Aa, stati ca aici e si vina mea, ca si eu am deschis 3-4 thread-uri in care ziceam povestea unui moderator  .
Last edited by Sniror; 21-10-2010 at 02:03.
|
|
|
21-10-2010, 10:04
|
|
Senior Member
|
In cazul acela, te-ai ofticat tu ca un copil, ca Marius sa bagat peste tine pe aria Wishlist si nu mai castigai tu la fel de mult ca inainte din voucher-e. =))
L.E.: Lasa ca si tu ai fost user Milog.
Last edited by CristyX; 21-10-2010 at 11:00.
|
|
|
21-10-2010, 10:51
|
|
Member
|
Stiu foarte bine ca esti prieten cu Bal marius, asa ca e logic sa-i iei apararea.
Daca postam doar pentru vouchere, crezi ca mai riscam eu sa-mi tranteasca Tordai ban ? nu...
Ala e moderator milog( fara nicio gluma ).
LE : eu am facut prostii, nu zic ca nu, da' una e cand un user face astea, si alta e cand un moderator, care teoretic ar trebui sa fie un model, nu sa maltrateze limba romana la fiecare post si cand nu mai are ce sa zica termina cu propozitii de genul "Nu imi pun mintea cu tine".
Last edited by Sniror; 21-10-2010 at 11:03.
|
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|