lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-02-2015, 21:57   #12341
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Boosted zone
Posts: 9,932
Mentioned: 255 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ai luat varianta cu 4 gb sau cea cu 3.5?

Hmm, MSI afb, create fan profile - done

Sent from Z1C while Tapatalking...
__________________
MO POWAH BABEH!!

Last edited by Enz0; 06-02-2015 at 22:04.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 22:07   #12342
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Enz0 View Post
Ai luat varianta cu 4 gb sau cea cu 3.5?
I don't give a shit.
Cāt despre setările MSI Afterburner, cu placa veche nu mă lăsa să-l duc sub 40%.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 22:12   #12343
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,101
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Un Xiaomi Redmi 2.
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_2-6884.php
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 22:49   #12344
Seatpower
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,264
Mentioned: 52 Post(s)


Default

Un GTX 970 Phantom si in zilele urmatoare un 4690k
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 22:52   #12345
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Bogd4n View Post
Poţi să te suni de pe un SIM pe celălalt? Şi cāt a costat?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 23:29   #12346
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,101
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Poţi să te suni de pe un SIM pe celălalt? Şi cāt a costat?
Nu am incercat, nici macar nu am pus 2 sim-uri in el. Dar nu vad de ce ai vrea sa faci chestia asta....

Pretul a fost de 139$, comandat direct in China. Transportul a durat cam 17 zile.
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 23:37   #12347
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Nice. Eu īntrebam fiindcă aşa verifici dacă ambele SIM-uri sunt active. Sau cel puţin aşa am auzit că se verifică

LE: de unde din China? Detalii please, eventual pe privat ca să nu faci reclamă... or something.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!

Last edited by war4peace; 06-02-2015 at 23:40.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 01:46   #12348
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 14,299
Mentioned: 824 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ibm390s View Post
pfff, o sursa de alimentare reglabila tot caut si nu gasesc. Are careva vreun pont?
Quote:
Originally Posted by hellfish View Post
Cati V si cati A? Preferi ceva model anume? Am un Tenma de pe farnell cu 30V 3A pe la 400RON
Why not DIY? E misto sursa lui hellfish insa in functie de nevoi s-ar putea sa fie prea slaba pe partea de curent. Pentru mine de exemplu 3A m-ar limita serios.

Iei o sursa SH de vreo 500w, si iti iei module de step-up si step-down puternice de pe ebay, voltmetre/ampermetre digitale tot de-acolo, si iesi sub 300 lei. Cu tot cu o eventuala carcasa DIY din plexi negru taiata cu laserul.

Avantajul ar fi ca ai la final 15A lejer la dispozitie. Plus ca ai linii directe pentru LED-uri (3.3v), module USB (5v) si multe alte chestii de 12v. Tu alegi ce borne si mufe ii pui.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

Last edited by Boggy; 07-02-2015 at 01:52.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 09:29   #12349
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,987
Mentioned: 680 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Poţi să te suni de pe un SIM pe celălalt? Şi cāt a costat?
Doar daca e dual sim online real.
La stand by nu merge.
La al meu HTC merge sa ma sun de pe unul pe altul. Imi da tot de ocupat doar daca si raspund.

Quote:
Originally Posted by Bogd4n View Post
Nu am incercat, nici macar nu am pus 2 sim-uri in el. Dar nu vad de ce ai vrea sa faci chestia asta....
Ca sa iti iti dai seama daca pierzi vre-un apel in timp ce vorbesti pe un sim si esti sunat pe celalalt (se poate intampla in caz de call waiting concomitent pe simul pe care vorbesti atunci)).
Si, mai ales, pentru a putea raspunde pe noul aper de pe sim 2 fara sa treci prin call forward.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 07-02-2015 at 09:32.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 10:58   #12350
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,184
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Why not DIY? E misto sursa lui hellfish insa in functie de nevoi s-ar putea sa fie prea slaba pe partea de curent. Pentru mine de exemplu 3A m-ar limita serios.

Iei o sursa SH de vreo 500w, si iti iei module de step-up si step-down puternice de pe ebay, voltmetre/ampermetre digitale tot de-acolo, si iesi sub 300 lei. Cu tot cu o eventuala carcasa DIY din plexi negru taiata cu laserul.

Avantajul ar fi ca ai la final 15A lejer la dispozitie. Plus ca ai linii directe pentru LED-uri (3.3v), module USB (5v) si multe alte chestii de 12v. Tu alegi ce borne si mufe ii pui.

uite aici o sursa interesant http://www.banggood.com/CPS-3205-0-3...-p-934530.html 0-32V 0-5A cu moduri de CV si CC. Pentru leduri in special de intereseaza sa limitezi curentul de alimentare.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 11:13   #12351
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 14,299
Mentioned: 824 Post(s)

PC-ul meu

Default

Care naiba o fi originala? ))
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 12:50   #12352
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,101
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Nice. Eu īntrebam fiindcă aşa verifici dacă ambele SIM-uri sunt active. Sau cel puţin aşa am auzit că se verifică

LE: de unde din China? Detalii please, eventual pe privat ca să nu faci reclamă... or something.
O sa spun aici, ca nu e nici un secret si poate ca ajuta si pe altii informatia asta.
Telefonul l-am comandat de la www.b2cbuying.com. Comanda a fost data pe 19 ian, in 20 aveam mail cu o poza cu coletul, iar in 21 aveam deja trackingul.

Un aspect fosrte important aici. Coletul a fost trimis cu PostNL (le-am spus eu sa il trimita astfel), astfel ca la intrarea in tara, aparea la tara de provenienta Olanda. Coletul nu a mai mers prin vama ci direct la posta de care apartin.




Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Doar daca e dual sim online real.
La stand by nu merge.
La al meu HTC merge sa ma sun de pe unul pe altul. Imi da tot de ocupat doar daca si raspund.


Ca sa iti iti dai seama daca pierzi vre-un apel in timp ce vorbesti pe un sim si esti sunat pe celalalt (se poate intampla in caz de call waiting concomitent pe simul pe care vorbesti atunci)).
Si, mai ales, pentru a putea raspunde pe noul aper de pe sim 2 fara sa treci prin call forward.
Am pus acum o cartela de RDS in el, dar nu am semnal. O sa mai incerc dupa ce ajung in Oradea. Dar in specificatii scrie ca e dual sim dual standby, 4G pe ambele sim-uri. Pt mine dual sim nu a fost un criteriu de luat in seama.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Tracking tel.jpg
Views:	986
Size:	177.4 KB
ID:	47546  
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 19:33   #12353
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am luat un Gameboy Advanced SP cu 10 lei. Are si jocul Super Mario Bros, dar nu am incarcator.

Am mai luat un ceas: http://www.watches-info.net/en/?watch=5740 doar ca are cadranul portocaliu.

Am mai luat inca un ceas de tanc ^_^. 30 lei.

Le: Uitasem de galaxy tab 4. Moka.

Last edited by s3r0t0n1n; 07-02-2015 at 19:55.
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 20:35   #12354
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,732
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu

Default

Plm, si eu am luat o răceală...
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 21:19   #12355
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 26,944
Mentioned: 1378 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by s3r0t0n1n View Post
Am luat un Gameboy Advanced SP cu 10 lei. Are si jocul Super Mario Bros, dar nu am incarcator.
Awesome deal daca si functioneaza Oricum si cartusul este mult mai valoros de 10 lei, deci super.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T14 AMD, Proliant ML10 V2,
Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 21:21   #12356
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,101
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Welcome to the club.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 21:42   #12357
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Functioneaza. Chestia asta are difuzor? Nu de alta dar sonor nu am.

Anyway... Best 10lei ever spent! Sunt curios cum se va uita lumea in metrou cānd īl scot sa mă joc )).
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 22:42   #12358
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 26,944
Mentioned: 1378 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ai in stanga un potentiometru prin alunecare (ca la radiourile vechi) care e pentru volum. In jos e mut, in sus e volum pana la maxim.

__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T14 AMD, Proliant ML10 V2,
Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2015, 22:52   #12359
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

No change
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2015, 01:22   #12360
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 26,944
Mentioned: 1378 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Jocul merge ok?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T14 AMD, Proliant ML10 V2,
Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 3603 14-07-2021 19:46

 
Forum Stats
Members: 9,080
Threads: 24,676
Posts: 731,821
Total Online: 1002

Newest Member: auxanges

Latest Threads
- by Arise
- by ZorracK
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.