Astazi in drum spre casa pe un trotuar, era un mosulica vai steaua lui, vindea tot felul de prin casa, de la veioze pina la pantofi vechi, insigne, vederi scrise, tot felul de amintiri.
Printre obiectele omului, am vazut si o cutie de placa de baza, (o ABIT era, credeam ca e MB in cutie

) foarte bine conservate puse pe folie de burete, urmatoarele jucarele din pozele de mai jos.
L-am intrebat de curiozitate ce e cu ele si mi-a zis ca sint "bijuterii" ale nepotului sau care este de 11 ani plecat din tara si nu a mai venit de atunci si ca le vinde si el.
M-am uitat la ele, extrem de bine tinute, nezgiriate, nelovite zici ca acum sint scoade din cutie.
L-am intrebat cit vrea pe ele si mi-a zis "da si matale cit te lasa inima, nu stiu cit face astea".
Intimplarea a fost ca aveam in portofel o bancnota de 100 lei si ceva maruntis de 10 lei 5 lei, etc.
Nu m-a lasat inima sa-i dau 37 lei marunt pe ele si gindindu-ma ca fac un bine, i-am intins bancnota de 100 lei.
Mai sa-mi pupe miinile, am vazut o inviorare la fata a unui om amarit.
M-a rugat sa-i las cutia in care le-a adus sa puna insignele in ea.
Le-am luat cu gindul la topicul asta si am plecat.
Eu n-am ce face cu ele, daca va intereseaza pe voi le dau toate odata la aceeasi suma, 100 lei.
Daca nu va trebuie, macar stiu ca am facut un bine, o sa pe pun pe OLX, era p[acat sa ajunga cine stie pe unde.
Radeon 9200GE AGP 256MB
Leadtek Winfast A340D FX5200 AGP 256MB
procesoare Pentium 4
Procesor AMD
DDR1 si Sdram
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube