lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-12-2020, 19:47   #3541
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,895
Mentioned: 679 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
1400 lei
https://www.emag.ro/monitor-gaming-l.../pd/DGC8N3MBM/

mai bun, 1583 lei:
https://altex.ro/monitor-gaming-led-...pd/MONVG279QM/

Pentru Moșu' i-am luat copilului un Asus TUF VG259QM, dar cum vreo o lună și ceva. Noroc că l-au livrat până să intru în izolare... A fost 2000 lei de pe amazon, la noi nu mai era în stoc.
Prea scumpe man.
Ceva cu hertzi mai putini. Max 144. La o adica si mai putini de atat.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 19:52   #3542
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,895
Mentioned: 679 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by axxel4you View Post
Traiesti in trecut kretzule.

Sent from my moto e6 play using Tapatalk
Plm, eu lucrez pe 2 monitoare de 27 la serv. Si cred ca o sa-l pun si pe al treilea. O fi in trecut, ce sa zic.
Daca tot esti destept, mai bine intrebai de distanta dintre copil si monitor. Sau de latimea biroului.
Dar asa .... devine penibil, zau.
Te-ai apucat de bautura sau ce plm ai in ultimul timp?
Am intrebat in cunostinta de cauza, pt ca stiu camera, biroul, dioptriile. Dar tu ... batman.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 19:59   #3543
bebe_sorin30
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 263
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pixelu la 24 pe full hd e cam cat ala la 32 si 2k. Daca sta la un metru de el e chiar ok 32, nu trebuie sa faci resize in desktop, numai sa incapa pe unde il pui.
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 20:00   #3544
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1,863
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ar fi penibil sa nu-i oferi mai multe variante de dimensiuni sa aleaga intre ele.
Daca tie 27" ti se pare mare atunci nu e nici un dubiu bunicule.

Sent from my moto e6 play using Tapatalk
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, R9 Fury, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, LG 34UC79G,
axxel4you is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 20:06   #3545
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 726
Mentioned: 9 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Esti cam idiot cateodata, stiai? =))))
Ce plm treaba are comunismul cu faptul ca pe 32 inch se vad ca pla pixelii in office?
32 4k? Excelent.
27 2k? Excelent
24 1080? Excelent Am testat 27 cu 1080 si era cam meh in majoritatea cazurilor.
Vezi ca 32 inch 2K are dot pitch fix la fel ca 24inch 1080p. Daca gasesti 32inch 2k, ceva ok, mie imi pare o varianta buna.
poker_x is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 20:07   #3546
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 10,089
Mentioned: 347 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Prea scumpe man.
Ceva cu hertzi mai putini. Max 144. La o adica si mai putini de atat.
https://altex.ro/monitor-gaming-led-...d/MONS2421HGF/

Ăsta e, 800 lei.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 20:13   #3547
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,895
Mentioned: 679 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by poker_x View Post
Vezi ca 32 inch 2K are dot pitch fix la fel ca 24inch 1080p. Daca gasesti 32inch 2k, ceva ok, mie imi pare o varianta buna.
Nu e dpdv pret.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2020, 20:14   #3548
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,895
Mentioned: 679 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
Multam
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 16:20   #3549
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 681
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

am un g7 32 odyssey si incerc sa ii fac update la ultimul firmware
mi-a luat ceva timp pana a vazut usb stick, acum nu gaseste firmware, cum e posibil?
Nu mai stiu ce sa ii fac, m-am tot uitat si pe net, de 2 zile tot incerc, ma innebuneste
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 17:38   #3550
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,942
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Formateaza stickul cu sd format tool, pune firmwareul pe el si incearca din nou.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 18:14   #3551
silviugamer
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Bucuresti
Posts: 118
Mentioned: 4 Post(s)


Default

mi se pare ca trebuie sa formatezi stick-ul pe format fat32
silviugamer is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 18:48   #3552
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 681
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

format ntfs , fat 32 orice am incercat nici cum nu vrea
am deconectat usb de la monitor din pc , am incercat sa il scot din priza si apoi sa ia usb .
vede tot ,doar fisierul nu il ia, nici cum nu vrea sa il ia.
am pe el firmware cu 1008
am nevoie de update ca am 3080

Last edited by billytwinner; 18-12-2020 at 18:57.
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 19:01   #3553
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,942
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Formateaza te rog cu ce ti-am spus si apoi da feedback.

https://www.sdcard.org/downloads/formatter/
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2020, 23:27   #3554
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 681
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

feedback :
Nu merge nu stiu ce are
am dat disable la g sync ca ma dispera
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2020, 10:45   #3555
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,705
Mentioned: 167 Post(s)

PC-ul meu

Default

Schimba stick-ul.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2020, 13:39   #3556
Firefox
Ancient friend
 
Firefox's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucharest
Posts: 8,137
Mentioned: 34 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Firefox
Default

www.youtube.com/watch?v=o7eoD00iwKM
Firefox is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2020, 18:52   #3557
sammurai
Ancient friend
 
sammurai's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Iasi
Posts: 3,323
Mentioned: 91 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se da setup-ul:
1. PC-Monitor folosesc cablu DP
2. Laptop - monitor folosesc HDMI
Cele doua cabluri HDMI si DP sunt montate permanent in monitor.
Monitor Alienware 34" 3440x1440

Modul de lucru este urmatorul:
1. inchid PC, scot cablu DP, introduc cablu HDMI in laptop, schimb input source din DP in HDMI
sau
2. scot cablu HDMI din laptop, pornesc PC, schimb input source din HDMI in DP.

Problema este ca:
- daca merg pe procesele de mai sus de multe ori (10% din cazuri) cand trec de pe laptop pe PC nu mai ia semnalul video pe DP. Singura manevra este sa scot monitorul din priza si sa scot cablul HDMI, pornind doar cu cablul DP. Cum ziceam, se manifesta doar ocazional si am incercat si cu un al doilea cablu DP/HDMI.
- daca las ambele surse video pornite (laptop/pc) si incerc sa schimb intre sursele video in 75% din cazuri pierd semnalul.

Oare ce poate fi?
__________________
Lenea este principalul factor de dezvoltare tehnologica
sammurai is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2020, 19:58   #3558
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1,863
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca selectezi cand monitorul e in standby meniul in care este deja selectat DisplayPort eu cred ca-si aminteste ca primeste semnal si porneste.
Am observat si eu pe monitorul AOC ca se mai intampla sa nu porneasca monitorul cand primeste semnal pe Display port, e posibil monitoarele mai noi sa fie mai nesimtite si sa nu simta cand le gadila semnalul pe dp. Pe LG si le Dell nu am avut probleme de acest fel.

Sent from my moto e6 play using Tapatalk
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, R9 Fury, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, LG 34UC79G,
axxel4you is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2020, 21:50   #3559
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 10,089
Mentioned: 347 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cam monitorul e problema sau schimbă poziția cablului din priză, la PC sau monitor. Practic îl răsucești la 180 grade.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2020, 13:41   #3560
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 681
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kobro View Post
Schimba stick-ul.
Schimbat cu un gen 2 vechi de 5 ani 8gb si a mers. Monitorul este Wow
billytwinner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discutii despre tastaturi matose Periferice 2043 18-06-2021 16:37
Discutii despre mousi matose Periferice 1530 03-06-2021 17:33

 
Forum Stats
Members: 9,065
Threads: 24,566
Posts: 728,726
Total Online: 1335

Newest Member: naie

Latest Threads
- by Kspic
- by ZorracK
- by Arise

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.