lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-04-2013, 21:07   #1
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default Custom BIOS pentru GTX660 Ti?

Am placa asta video. Turaţia minimă a ventilatorului este la 40%. Am înţeles că se poate pune un BIOS custom care să permită turaţia minimă la 30%. Unde aş putea să găsesc un astfel de BIOS? Mă uitam la KGB dar nu sunt convins că e 100% OK, aşa că apelez la voi pentru sfaturi. 'Cause you da best.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 21:14   #2
Sky
Senior Member
 
Sky's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Buzau
Posts: 484
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

La mine merge cu Evga Precision, ventilatorul minim la 10%.
Incearca si tu, nu ai nevoie de bios schimbat!
__________________
Sky is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 22:09   #3
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Nope. Am sigur nevoie de BIOS schimbat. Am verificat oricum şi nu mă lasă sub 40% nici cu EVGA Precision, nici cu MSI Afterburner.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 22:41   #4
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,450
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default

Foloseste cu incredere KGB.
__________________
didicordon: fac schimburi doar daca este in avantajul meu!
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2013, 00:24   #5
KashunatoR
Senior Member
 
KashunatoR's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tg-Jiu
Posts: 1,420
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

eu aici am rezolvat:
http://www.overclock.net/t/1289489/g...oads-and-tools
__________________
"Am inima-mpietrita, nici iubirea nu intra/
Si apas pe tragaci cand imi intra NEGRU-n tinta"
KashunatoR is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2013, 02:23   #6
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Am folosit KGB şi am dus viteza minimă la 30%. Este oare posibil să o duc la 10%?
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2013, 06:48   #7
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,450
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default

Poti sa setezi si 1%, dar ai grija sa nu il opresti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
__________________
didicordon: fac schimburi doar daca este in avantajul meu!
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2013, 06:53   #8
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aveti grija cu acest minim, ventilatoarele culeg praf in timp si riscati sa nu mai porneasca, recomand minim 25% sa se foloseasca, sub aceasta valoare riscati ca placa sa ramana pasiva in 2D.
__________________
Viata nu se masoara în numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2013, 14:37   #9
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

OK. O să setez minim la 10% şi mă joc cu turaţiile din software.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 17:06   #10
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,280
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

....ce ai rezolvat cu bios-ul pana la urma ?
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''
mitty is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 21:31   #11
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Da şi nu. Adică l-am lăsat la 30% dar am altă bubă. De când am rescris BIOS-ul, în unele jocuri primesc rahatu ăla de eroare care-mi mănâncă zilele: "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered."
Drept rezultat, nu mă mai pot juca Warframe (mă aruncă afară din joc când se întâmplă asta) şi WoT se blochează când se întâmplă asta, din fericire re-intru rapid în joc. E super-enervant, oricum.

LE: l-am mai rescris o dată, cu min speed la 10% şi max power la 100% (default era 150%). Într-adevăr, nu e nicio diferenţă de zgomot sesizabiă între 10% şi 30%, în schimb este între 30 şi 40%. Aşa că l-am lăsat la 30%.
Acum să vedem dacă mai primesc erori de driver.

Last edited by war4peace; 06-04-2013 at 21:47.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 22:30   #12
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Update: tot primesc erori. Băgami-aş pla. O să pun la loc BIOS-ul vanilla, să vedem ce se întâmplă.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 02:16   #13
rage fuury
Senior Member
 
rage fuury's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,827
Mentioned: 31 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Update: tot primesc erori. Băgami-aş pla. O să pun la loc BIOS-ul vanilla, să vedem ce se întâmplă.
Reinstaleaza driverul intai ...
__________________
Retro Vizion:"Jignesti ceilalti membrii gandind astfel"
rage fuury is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:35   #14
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,448
Mentioned: 287 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Am pus BIOS-ul Vanilla şi deocamdată nicio eroare. O să îl pun din nou pe cel modificat, apoi reinstalez driver, apoi vedem.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 15:14   #15
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,671
Mentioned: 167 Post(s)

PC-ul meu



Default

Acu 2 zile am bagat OS-ul din nou si nu stiu ce plm a patit dar cand jucam ceva daca dadeam alt tab imi murea driverul ca la tine, pana nu am facut clean OS nu a mers oke chiar daca am facut clean la driveri si i-am si schimbat,
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX660 sau HD7870OC ?? greny Placi video 44 19-10-2012 19:40
Ati 6950/6970 - modificare in bios a profilului pentru ventilator arisrss Placi video 7 26-12-2011 18:36
Model CUSTOM pentru GTX 580 tphase Placi video 22 18-05-2011 15:44
Bios nou pentru Gainward GTX 460 GS si GLH Jocker Placi video 10 19-10-2010 19:17

 
Forum Stats
Members: 9,302
Threads: 25,980
Posts: 757,022
Total Online: 732

Newest Member: Marius46

Latest Threads
- by Kspic
- by Miru
- by matose
- by korby

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.