lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Telefoane mobile si alte gadgeturi
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-11-2021, 20:46   #1
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 388
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default S20 fe

Salutare!

Intrebare de noob:

Pot face ceva urmatorului model de telefon sa am dual WhatsApp pe el:

https://www.emag.ro/telefon-mobil-sa.../pd/DJXGLKMBM/

Am vrut sa pensionez batranul S9 Duos, si am picat in capcana de marketing de BF.
Destul de dezamagit de telefon. Nu pot instala , si implicit folosi dual Whatsapp. senzorul de amprente e praf, lipsa led de notificari.

Ma gandesc maine sa ii fac retur( sper sa mai fie posibil asta la emag)

Astept recomandari de solutii( daca exista), sau de alt model de telefon .

Multumesc !
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2021, 12:38   #2
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 388
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

Intre timp, am facut retur la telefon, si astept ca in termen de 5 zile sa imi vireze banii inapoi.
Am intrebat un consultant de la emag, ce telefon imi recomanda pentru dualwhatapp, si mi-a zis ca dual whatapp, nu se mai gaseste in magazinstore, si din acest motiv nu am alta solutie decat sa folosesc 2 telefoane. Nu prea imi vine sa cred. Din cate imi amintesc, la actualul S9 DUOS, am instalat un singur whatapp, si mi-au aparut 2 conturi, dar e posibil sa ma insel.
Aveti vre-o solutie la problema mea?
In principiu doresc un telefon dualsim,sa functioneze dualwhatsapp, sa aiba o baterie de minim 4000mAh( mai mare mai buna),sa aibe servicii google, sa pot frace internet banking pe el si sa aiba o camera macro buna. Buget pana in 2500 lei.
Multumesc !
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2021, 15:00   #3
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,171
Mentioned: 724 Post(s)

PC-ul meu



Default

C-mon, orice telefon in care poti baga 2 simuri poate dual whatsapp (eu am folosit doar htc si samsung pana acum si pot confirma pe astea)
Din cate stiu, era un bug cu dual whatsapp pe esim+sim (pe al doilea nu puteai salva pozele parca).
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2021, 16:59   #4
byx
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 216
Mentioned: 5 Post(s)


Default

Huawei p30 am si merge dualwhatsapp si am problema asta cu al 2-lea sa nu pot salva pozele desi am incercat cred ca toate artificiile posibile.
byx is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2021, 20:36   #5
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,171
Mentioned: 724 Post(s)

PC-ul meu



Default

E ceva de android cred; nici pe Samsung nu mergea/merge.
Dar numai la combinatia esim+sim fizic
Eu am doua sim-uri fizice si totul e ok
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2021, 14:13   #6
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 1,119
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

La huawei ai clone app, printre care si whatsapp si nu ai nevoie de al doilea sim( eu asa l-am folosit cand aveam p30 pro) si merge sa salvezi orice poza vrei, sa ai conversatii audio/video etc

daca tot nu merge atunci incearca whatsapp business ca si al doilea whatsapp
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2021, 16:02   #7
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 388
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

Multumesc!
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 11:16   #8
Robÿ
Ancient friend
 
Robÿ's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,818
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu

Default

De curiozitate întreb: pentru ce ai vrea să ai WhatsApp de două ori pe același număr în același telefon?
Înțeleg dacă ai două sim-uri, dar așa?
__________________
Something happened
Something happened
Robÿ is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 11:30   #9
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 7,044
Mentioned: 280 Post(s)

PC-ul meu



Default

Fomeia, amantu...
__________________
Lab501 Discord Server
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 11:38   #10
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,171
Mentioned: 724 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Robÿ View Post
De curiozitate întreb: pentru ce ai vrea să ai WhatsApp de două ori pe același număr în același telefon?
Înțeleg dacă ai două sim-uri, dar așa?
Vrea whatsapp-uri diferite pentru celendoua numere. Doar contactele se pot seta shared. Are doua nr pe tel: esim+sim fizic.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 11:40   #11
Robÿ
Ancient friend
 
Robÿ's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,818
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu

Default

@kretzu77: mă refeream la asta, "fără al doilea sim":

Quote:
Originally Posted by cristispot View Post
La huawei ai clone app, printre care si whatsapp si nu ai nevoie de al doilea sim( eu asa l-am folosit cand aveam p30 pro) si merge sa salvezi orice poza vrei, sa ai conversatii audio/video etc

daca tot nu merge atunci incearca whatsapp business ca si al doilea whatsapp
__________________
Something happened
Something happened
Robÿ is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 13:12   #12
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 388
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am 2 simuri fizice. Unul personal si unul de la job. Si am nevoie de ambele conturi de Whatspp, pe fiecare numar de telefon, in parte.

Last edited by nooxy; 18-11-2021 at 15:41.
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 14:35   #13
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,110
Mentioned: 80 Post(s)

PC-ul meu

Default

Oneplus au dual apps pt toate aplicatiile de social media pe telefoanele lor. Functie direct din sistemul de operare, fara tweakuri si alte cele.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2021, 15:51   #14
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,171
Mentioned: 724 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by nooxy View Post
Am 2 simuri fizice. Unul personal si unul de la job. Si am nevoie de ambele conturi de Whatspp, pe fiecare numar de telefon, in parte.
Asa am si eu pe note si totul e ok
singura regula este sa nu faci al doilea pe work account sau ceva de genul
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,350
Threads: 26,457
Posts: 764,429
Total Online: 491

Newest Member: ill7ven

Latest Threads
- by ibm390s
- by Keyon
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.