lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-01-2015, 20:12   #441
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,727
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mai nou, vad ca merge pe aproape orice placa de baza gigabyte

Sent from my Note 3
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2015, 18:20   #442
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,930
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Se poate face functional Facetime si iMmesage doar ca e putin mai complicat si necesita un produs apple (Macbook, MacMini, iMac).
Cat despre ozmosis merge pe toate placile de la Z77 in sus (Gigabyte).
Pentru ceilalti, exista Clover.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2015, 13:55   #443
Panda
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Se merita un i3 4330 + 4 gb+GIGABYTE GA-H81M-HD3 , pentru aceasta operatiune sau trebuie macar 8 ? Tin sa mentionez ca lucrez mult cu photoshop/lightroom/illustrator. Citisem undeva ca mac os foloseste altfel ramul si anume ca ti l aloca pe tot deodata.
Panda is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2015, 14:07   #444
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,727
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu

Default

Instaleaza-l si vezi.
Oricum, pentru photoshop fara 8 giga nu faci mare lucru
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2015, 16:17   #445
Panda
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Eh nu faci, am lucrat toata viata cu 4 ), problema era de OS daca ma ajuta . N am facut niciodata hackintosh nici nu stiu daca vreau sa incep...ma mai gandesc.Pare complicat si urat.
Panda is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 08:28   #446
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,504
Mentioned: 130 Post(s)


Default

Care ar fi cea mai simpla metoda sa fac un stick cu yosemite din windows (daca se poate)?
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 08:36   #447
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 9,189
Mentioned: 315 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Kimi View Post
Care ar fi cea mai simpla metoda sa fac un stick cu yosemite din windows (daca se poate)?
Bootezi Windows și pornești aplicația favorită de instant messaging. Pingui pe cel mai apropiat dude cu Mac. Te duci la el cu o bere și un stick USB de 8GB.

Simple enough?
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 08:43   #448
maniax
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 387
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to maniax
Default

O masina virtuala cu OSX in vmware, downloadezi iso-ul din app store si apoi faci un stick bootabil cu unibeast dupa ghidul de yosemite de pe tonymac
maniax is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 09:28   #449
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,423
Mentioned: 746 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cam ce au zis cei doi inaintea mea, doar ca e de preferat sa renunti la unibeast si sa folosesti direct clover daca se poate.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 09:38   #450
maniax
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 387
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to maniax
Default

care e diferenta intre clover si unibeast ?
maniax is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 10:24   #451
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,423
Mentioned: 746 Post(s)

PC-ul meu



Default

M-ai cam blocat cu intrebarea asta...
Cu clover bootezi in uefi, si acolo ai un folder unde pui kext-urile specifice pentru laptopul tau, dar clover iti face chainloading direct la imaginea originala/untouched de la apple, cea vanilla.

Unibeast iti face el un stick (imagine) bootabila dar nu este vanilla.

Sent from my One Plus One using Tapatalk.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2015, 16:02   #452
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Plus ca jegu' de tommy e un jeg si cere bani pe chestii facute de comunitate. Zic si eu...
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 14:37   #453
maniax
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 387
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to maniax
Default

Poti sa fii mai specific ? Pe ce anume cere bani ? ... Eu tot ce am luat se acolo a fost gratis.


Sent from my iPhone using Tapatalk
maniax is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 17:25   #454
blue34
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 350
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intrebare pentru cei priceputi.Vreau sa fac un stick bootabil folosind transmac.Folosesc
iATKOS ML3U (Mountain Lion 10.8.3 UEFI PC).Dupa ce instalez aceasta versiune de os pot ulterior sa fac upgrade la os 10.10 sau cat o fi ultima versiune?Adica sistemul detecteaza o versiune superioara de os?Upgrade-ul se face din system fara probleme?
blue34 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 18:28   #455
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,930
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Kimi View Post
Care ar fi cea mai simpla metoda sa fac un stick cu yosemite din windows (daca se poate)?
Uite aici cea mai simpla metoda direct din Windows!
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 18:28   #456
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,423
Mentioned: 746 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cum faci stick bootabil cu Transmac?
Transmac știu că doar īți arată ce ai īntr-un volum, nici măcar nu īl poți mounta ca HFS+ īn Windows.

De ce să faci upgrade cānd poți instala un yosemite curat?

Later edit: am īnțeles din postul lui Bennedict cum e cu Transmac-ul.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 18:54   #457
blue34
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 350
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ideea era ca imaginea aia preparata de la yatcos banuiesc ca are si altceva in afara de os.Ceva cu care sa pot boota de pe stick si instala os-ul.Daca fac un stick cu transmac cu Yosemite pur reusesc sa bootez cu el si sa instalez os-ul?
blue34 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 20:08   #458
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,930
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by blue34 View Post
Ideea era ca imaginea aia preparata de la yatcos banuiesc ca are si altceva in afara de os.Ceva cu care sa pot boota de pe stick si instala os-ul.Daca fac un stick cu transmac cu Yosemite pur reusesc sa bootez cu el si sa instalez os-ul?
Folosesti BDU ca sa-ti prepari stick-ul cu bootloader-ul Clover.
Tot cu el poti extrage si imaginea HFS din imaginea originala cu Yosemite / Mavericks si-ti face totul bootabil si frumos aranjat, da un ochi prin programel, e destul de elevat.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2015, 08:44   #459
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,423
Mentioned: 746 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by blue34 View Post
Ideea era ca imaginea aia preparata de la yatcos banuiesc ca are si altceva in afara de os.Ceva cu care sa pot boota de pe stick si instala os-ul.Daca fac un stick cu transmac cu Yosemite pur reusesc sa bootez cu el si sa instalez os-ul?
Nu știu dacă reușești, trebuie să īncerci.

Eu fac un stick (sau o partiție pe un SSD) pe care instalez doar Clover.
Apoi fac alt stick, sau altă partiție, eventual pe un alt SSD sau un HDD pe care pun imaginea Vanilla.

Apoi bootez īn Clover și fac chainloading la imaginea de instalare Vanilla.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2015, 18:31   #460
blue34
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 350
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dupa ce instalez os-ul ce program trebuie sa instalez sa vad celelalte hdd-uri ntfs?
blue34 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instalare cooler vga rythmic Racire 7 31-07-2011 14:42
Probleme instalare W7.Please Help! xgeox Software 2 03-07-2011 11:54
Instalare backplate Zerotherm ZT-10D paranoid Racire 9 27-01-2011 23:28
Problema instalare windows xp blackiller Software 6 04-06-2010 10:46

 
Forum Stats
Members: 9,061
Threads: 24,518
Posts: 727,602
Total Online: 2507

Newest Member: Iusy

Latest Threads
- by walkman
- by Arise
- by Monstru
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.