lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Telefoane mobile si alte gadgeturi
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-10-2015, 21:09   #2141
oxygen
Senior Member
 
oxygen's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 561
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to oxygen
Default

C:\adb>adb reboot fastboot
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not found


C:\adb>adb reboot bootloader
error: device not found

C:\adb>adb reboot recovery
error: device not found


C:\adb>adb devices
List of devices attached


C:\adb>


Se pare ca ADB nu-l vede. Doar Fastboot.
__________________
Enjoy the silence!
Foloseste voucher-ul 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!

Last edited by oxygen; 10-10-2015 at 21:15.
oxygen is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2015, 21:34   #2142
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,961
Mentioned: 63 Post(s)


Default

Este si o procedura in fast boot, cauta pe xda sigur ii dai de cap, la pornire ce status iti da, memorie, bootloader, etc...

Trimis de pe al meu MI 4i folosind Tapatalk
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2015, 21:41   #2143
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,961
Mentioned: 63 Post(s)


Default

Iaca, faci ca aici, da-i de o victorie...
http://forum.xda-developers.com/moto...lipop-t2979623

Trimis de pe al meu MI 4i folosind Tapatalk
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2015, 22:52   #2144
oxygen
Senior Member
 
oxygen's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 561
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to oxygen
Default

Nu vrea nici asa... Da eroare de la
mfastboot flash boot boot.img

In cmd apar ca OK dar pe telefon apare:

hab ceck failed for boot

L.E.:

In recovery-ul default am:

apply update from ADB

Daca ii dau pe el imi zice send package with ADB Sideload si telefonul este vazut cand dau adb devices.


Asta e raspunsul la fastboot getvar all:

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 4118
(bootloader) product: falcon
(bootloader) secure: yes
(bootloader) hwrev: 0x83C0
(bootloader) radio: 0x5
(bootloader) emmc: 16GB Sandisk REV=06 PRV=07 TYPE=17
(bootloader) ram: 1024MB Hynix S4 SDRAM DIE=4Gb
(bootloader) cpu: MSM8226 CS
(bootloader) serialno: TA93302MZS
(bootloader) cid: 0x0007
(bootloader) channelid: 0x00
(bootloader) uid: 7237C5020F000000000000000000
(bootloader) unlocked: yes
(bootloader) iswarrantyvoid: yes
(bootloader) mot_sst: 3
(bootloader) max-download-size: 536870912
(bootloader) reason: Volume down key pressed
(bootloader) imei:
(bootloader) meid:
(bootloader) date:
(bootloader) sku:
(bootloader) iccid:
(bootloader) cust_md5:
(bootloader) max-sparse-size: 268435456
(bootloader) current-time: "Wed Feb 11 3: 9:57 UTC 2015"
(bootloader) ro.build.fingerprint[0]: motorola/falcon_asia_ds/falcon_umt
(bootloader) ro.build.fingerprint[1]: sds:5.0.2/LXB22.46-28/30:user/rele
(bootloader) ro.build.fingerprint[2]: ase-keys
(bootloader) ro.build.version.full[0]: Blur_Version.220.21.28.falcon_umt
(bootloader) ro.build.version.full[1]: sds.AsiaRetail.en.03
(bootloader) ro.build.version.qcom[0]: AU_LINUX_ANDROID_LNX.LA.3.5.1_RB1
(bootloader) ro.build.version.qcom[1]: .04.04.02.048.045
(bootloader) version-baseband: MSM8626BP_1032.3105.93.00R EMEA_DSDS_CUST
(bootloader) kernel.version[0]: Linux version 3.4.42-g48d3b85 ([email protected]
(bootloader) kernel.version[1]: ilclbld35) (gcc version 4.8 (GCC) ) #1 S
(bootloader) kernel.version[2]: MP PREEMPT Tue Jan 6 10:27:18 CST 2015
(bootloader) sdi.git: git=MBM-NG-V41.18-0-gdc5aeaf
(bootloader) sbl1.git: git=MBM-NG-V41.18-0-g5742832
(bootloader) rpm.git: git=MBM-NG-V41.18-0-gcecd6e9
(bootloader) tz.git: git=MBM-NG-V41.18-0-g99c1a7c
(bootloader) aboot.git: git=MBM-NG-V41.18-0-g99084d5
(bootloader) qe: qe 0/0
(bootloader) ro.carrier: unknown
__________________
Enjoy the silence!
Foloseste voucher-ul 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!

Last edited by oxygen; 10-10-2015 at 23:50.
oxygen is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2015, 00:25   #2145
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,961
Mentioned: 63 Post(s)


Default

Nasol...incearca sa pui un custom din astea:

http://forum.xda-developers.com/moto...overy-t2980621

sau cel original de 5.0.2
http://qc2.androidfilehost.com/dl/EE...2_Recovery.zip
Apoi repui ca aici :
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2700502

Ia un Cyanogenmod
http://forum.xda-developers.com/moto...od-12-t3000535
Cele oficiale de aici:
http://forum.xda-developers.com/moto...p-rom-t3017510
http://forum.xda-developers.com/moto-g/development
Cumva trebe sa se aseze

Bafta

Last edited by reflavius; 11-10-2015 at 00:37.
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2015, 00:36   #2146
meseriasugt
Senior Member
 
meseriasugt's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,128
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Trecut de la Ascend P7 la Galaxy S6, pana acum impresii bune, sa vede ca si fiabilitate cum sta seria 6.
meseriasugt is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2015, 11:09   #2147
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,206
Mentioned: 738 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cred că ai una din partiții de dimensiuni diferite și din cauza asta nu poate să ți-o rescrie.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2015, 11:32   #2148
oxygen
Senior Member
 
oxygen's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 561
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to oxygen
Default

Pai si e vreo solutie sa le dimensionez la fel ca la inceput?

Am observat ca, desi i-am dat sa stearga datele in memoria lui am vechile foldere, de la chestiile instalate pe el.

LE: Aceeasi chestie si in TWRP. Nu sterge /sdcard

Cum pot sa pun un ROM in memoria telefonului sa instalez de acolo?
__________________
Enjoy the silence!
Foloseste voucher-ul 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!

Last edited by oxygen; 11-10-2015 at 22:12.
oxygen is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 09:46   #2149
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,761
Mentioned: 677 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cum dreac ai reusit sa redimensionezi partiile alea?
Nu pot face reverse la ce ai facut sa le redimensionezi?
Eu vorbesc din carti acum, ca habar nu am android.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 12-10-2015 at 13:53.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 10:07   #2150
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Trebuie puse imaginile de producător.. E chin..
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 10:31   #2151
oxygen
Senior Member
 
oxygen's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 561
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to oxygen
Default

N-am la ce sa fac revers cojones... eu nu i-am facut nimic. A ramas intr-o zi fara baterie, s-a oprit si cand a pornit a dat intr-una ceva de genul com.android sau android.com has stopped... Dupa reset ecran negru...
@[email protected]:
De unde draq iau imaginile alea?
__________________
Enjoy the silence!
Foloseste voucher-ul 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!

Last edited by oxygen; 12-10-2015 at 10:36.
oxygen is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 11:31   #2152
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,031
Mentioned: 137 Post(s)

PC-ul meu



Default

posibil cand ai deblocat bootloader-ul sa-ti fi belit ceva pe acolo la partitii dar nu e normal sa fac asta.

Last edited by agarici cu pedale; 12-10-2015 at 12:12.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 12:16   #2153
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 11,031
Mentioned: 137 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by oxygen View Post
Pai si e vreo solutie sa le dimensionez la fel ca la inceput?

Am observat ca, desi i-am dat sa stearga datele in memoria lui am vechile foldere, de la chestiile instalate pe el.

LE: Aceeasi chestie si in TWRP. Nu sterge /sdcard

Cum pot sa pun un ROM in memoria telefonului sa instalez de acolo?
Pui rom-ul pe card extern si il instalezi de acolo, la fel si root-ul si tot ce ai nevoie. trebuie sa mearga, sa nu uiti si de google aps

la moto g 2014 al meu dual sim sunt 2 variante de soft, titan si inca unul daca pui invers face scheme asemanatoare cu ce patesti tu sau se bricuieste, asta o vedeai doar in about phone cand pornea, ai ceva de munca la el pana il faci.

grija la un aspect, daca aveai android 4.x.x trebuie sa pui recovery tot de 4.x.x nu de lolipop, daca aveai 5.x.x atunci pune tot de 5.x.x adica twrp sau Cyanogenmod

Last edited by agarici cu pedale; 12-10-2015 at 12:38.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 19:52   #2154
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by oxygen View Post
N-am la ce sa fac revers cojones... eu nu i-am facut nimic. A ramas intr-o zi fara baterie, s-a oprit si cand a pornit a dat intr-una ceva de genul com.android sau android.com has stopped... Dupa reset ecran negru...
@[email protected]:
De unde draq iau imaginile alea?
A avut unul o fază asa cu opo.. Frate, nu știu la tine, dar asta s a chinuit la greu sa facă rost de imaginea specifica de 64 GB. A flash-uit o grămadă de cacsturi. Sper ca nu e și cazul tău. Nu știu de unde plm le-a luat. Cred ca a sunat la fraieri și le-a cerut... Nu vreau sa te sperii dar era belea...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2015, 11:53   #2155
oxygen
Senior Member
 
oxygen's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 561
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to oxygen
Default

Vad... e naspa... nu vrea sa ia nimic din ce ii dau.
__________________
Enjoy the silence!
Foloseste voucher-ul 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
oxygen is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2015, 14:53   #2156
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 20,761
Mentioned: 677 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ia lagatura cu producatorul.
E cel mai sfant.
Poate se indura si-ti dau ron-ul original pentru partnumber-ul tau.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 16:43   #2157
tomkaten
Senior Member
 
tomkaten's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucharest
Posts: 726
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

O scurta povestioara.

Mi-a venit in sfarsit K3 Note-ul de la Gearbest. Dragoste la prima vedere, mai ales la 600 de lei.

Dezastrul a inceput cand l-am pornit. N-am vazut cloaca mai mare in viata mea. Reclame care se deschideau singure, malware, chineza all over the place... It had it all ! Era ROM-ul de China.

Am aflat de ROM-ul ROW (rest of the world) original de la Lenovo, l-am flashuit cu SP_Flash Tool. Alta viata, dar a inceput dezastrul nr. 2. Nu mai puteam sa-i fac root cu nimic.

A inceput noua aventura Dupa o zi intreaga de sapaturi si incercat toate draciile, de la Framaroot pana la KingRoot si tentative de flash in Fastboot cu ADB, care toate au dat gres, tot indienii m-au salvat cu SP_Flash Tool.

Ca sa-l scutesc pe un eventual nefericit sa treaca prin tot ce am trecut eu, ii recomand sa mearga direct la linkul de mai jos si sa ignore toate celelalte optiuni de pe Interwebz.

Pentru varianta K3 Note K50-t5 for China:

http://www.cyberkey.in/how-to-root-l...-cwm-recovery/

Pentru varianta K3 Note ROW or Indian Version K50a40:

http://www.cyberkey.in/how-to-root-l...ndian-version/

In sfarsit, e asa cum mi-l doresc, curat ca lacrima si cu AdAway instalat

ROM-ul merge flawless pana acum, 4G-ul de la Digi merge perfect, double tap functioneaza, ledul de notificari, la fel.

Last edited by tomkaten; 20-10-2015 at 16:52.
tomkaten is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 18:14   #2158
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,251
Mentioned: 60 Post(s)


Default

Oppo R5S.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 08:54   #2159
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by tomkaten View Post
O scurta povestioara.

Mi-a venit in sfarsit K3 Note-ul de la Gearbest. Dragoste la prima vedere, mai ales la 600 de lei.

Dezastrul a inceput cand l-am pornit. N-am vazut cloaca mai mare in viata mea. Reclame care se deschideau singure, malware, chineza all over the place... It had it all ! Era ROM-ul de China.

Am aflat de ROM-ul ROW (rest of the world) original de la Lenovo, l-am flashuit cu SP_Flash Tool. Alta viata, dar a inceput dezastrul nr. 2. Nu mai puteam sa-i fac root cu nimic.

A inceput noua aventura Dupa o zi intreaga de sapaturi si incercat toate draciile, de la Framaroot pana la KingRoot si tentative de flash in Fastboot cu ADB, care toate au dat gres, tot indienii m-au salvat cu SP_Flash Tool.

Ca sa-l scutesc pe un eventual nefericit sa treaca prin tot ce am trecut eu, ii recomand sa mearga direct la linkul de mai jos si sa ignore toate celelalte optiuni de pe Interwebz.

Pentru varianta K3 Note K50-t5 for China:

http://www.cyberkey.in/how-to-root-l...-cwm-recovery/

Pentru varianta K3 Note ROW or Indian Version K50a40:

http://www.cyberkey.in/how-to-root-l...ndian-version/

In sfarsit, e asa cum mi-l doresc, curat ca lacrima si cu AdAway instalat

ROM-ul merge flawless pana acum, 4G-ul de la Digi merge perfect, double tap functioneaza, ledul de notificari, la fel.

Nu agata deloc niciodata? Procesorul ala nu mi se pare cine stie ce... Acum ca e rootat si mai "aerisit" poate o merge fluent...

M@nu is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 09:16   #2160
D0ryN
Member
 
D0ryN's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Bacau
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)


Default

@M3kk
La ce pret l-ai prins?
Comandat de pe siteul oficial?

Last edited by D0ryN; 21-10-2015 at 09:20. Reason: Qoute missing
D0ryN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,049
Threads: 24,366
Posts: 724,781
Total Online: 2064

Newest Member: Inlusione

Latest Threads
- by mbc
- by carnatu
- by Arise
- by labuser

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.