Vreau sa imi recomandati pentru unchiul meu un laptop pentru editare foto-video si jocuri.. Are un buget pana la 4700 RON
El s-a gandit la HP Envy 17 care il poate aduce o ruda , la noi parca apare prin Decembrie iar eu i-am recomandat asta : http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...-linux-silver/
Rezoluție cât mai mare, video NVIDIA pentru CUDA în Premiere/Photoshop, SSD, RAM cu tona și ecran mat. N-ai dat link la Envy și nici n-am chef să dau cu google pentru că ți-a fost ție lene.
De asemenea, ar trebui luat din România, garanția este destul de importantă și dacă se strică șandramaua - și cel mai probabil se va strica - nu stai să-l trimiți peste ocean. De asemenea, HP sux donkey stuff
Aș recomanda Dell ăla doar pentru că handrest-ul de la HP este gri -> care se curăță și o să arate ca dracu
Interesează-te care are ecran mat dintre cele două și ia-l pe cel care-l are. Ambele sunt LED backlit dar am impresia că ambele sunt TN. Foarte rar vezi IPS la laptops, din păcate, și aia ar fi esențial pentru prelucrări.
Alt minus pentru HP este că are slot loading optical drive, bla bla da, cine-l folosește, dar pentru tray loading ai opțiunea să-l schimbi cu un HDD caddy în care bagi încă un HDD. Practic HPul ăla mi se pare o clonă proastă de MacBook Pro
" Thanks to its matte finish, the Inspiron 17R SE's 17.3-inch, 1920 x 1080-pixel display delivered wide viewing angles, able to accommodate three people comfortably. When we browsed sites such as CNN.com, we saw sharp text with vibrant color. "
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube