lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-01-2012, 00:13   #1
DjurdjaK
Member
 
DjurdjaK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bucuresti
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DjurdjaK
Default Probleme placa video ??!

Se da urmatorul sistem. I3 530, P55 UD3, 2x2 DDR3 2000 A-data, gtx 460 1gb, seasonic s12II 620w si corsair vx550w.

M-a mancat undeva sa schimb platforma si am trecut de la amd la intel. Dupa ce le-am montat in carcasa, nu aveam semnal video, doar dupa cateva zeci de restarturi.Am facut un clear cmos si intr-un final a luat-o. Am instalat windowsu', dar aleator se bloca sistemul, necesitand restart. Dupa restart, iar nu mai aveam semnal video. Dupa inspe mii de restaturi si resetari de cmos primeam semnal video, dar se bloca in bios ( freeze ) si asa ramanea, pana nu-i dadeam restart sau se bloca cand incercam sa fac diferite setari in bios.

Am scos sistemu din carcasa si l-am imprastiat pe masa. La fel face.

Am fost cu placa de baza, cpu si memorii la garantie si bineinteles ca acolo a luat-o fara nici cea mai mica jena. Au reusit baietii de acolo sa ii faca un update de bios si le-am luat acasa.

Acasa , the same fuc.king problem. Nu primesc semnal video, nu se aude nici un bip nimic sau cand imi apare ceva pe ecran se blocheaza in bios post si asa ramane.

Sa fie de la placa video, dar de ce sunt momente cand am semnal si totul merge struna si aleator se blocheaza sistemul?

Sursa nu cred ca fie ca si pe Corsair VX550W, tot asa face.

So...
DjurdjaK is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 00:25   #2
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,426
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ceva placa video mai prapadita de orice fel nu ai de unde face rost?
Daca aia merge si acasa atunci e problema ori cu placa video sau cu sursa.

Daca a mers la service nu cred ca e cazul sa fie asta, dar ce spui tu cu n restarturi pana sa porneasca si-a cam dat duhul o P45 DQ6 la mine.

In acelasi timp pe sistemul dinainte i3 540 + H55M-UD2H, o GTX 460 Gigabyte Oc avea cold boot(nu boota din prima).
I-am dat-o la Iubitel si la el nu a avut nici o problema pe o placa Asrock.

Trecem mai departe pe Z68X-UD3P o 7600GS facea freeze de multe ori si nu mergea numai in slotul 8X in cel 16X se bloca aproape instantaneu.
Pe Asrock P67 PRO3 no problem testata din nou 2-3 zile ca am dat-o la cineva.

Deci nici in placa de baza nu-i musai sa te increzi prea mult, Gigabyte pot avea si ele destule metehne.
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.

Last edited by xdan; 13-01-2012 at 01:12.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 00:58   #3
Kspic
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Location: Brasov
Posts: 1,521
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu

Default

Vezi ca nu e de la placa video e de la placa de baza.
Ceea ce pot spune e ca ar trebuie sa mergi la ei si sa le arunci placa de baza peste ochi.
Ia tata ceva asrock daca nai bani) asta e firma ieftina si care e parfumel. Am acuma sistemul configurat pentru un pusti cu i3 2100 si asrock h61icafe si merge fara probleme.
Daca ai bani mergi pe asus si scoti untu din procesor )
Kspic is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 01:25   #4
DjurdjaK
Member
 
DjurdjaK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bucuresti
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DjurdjaK
Default

Si totusi de ce la service a mers cu o rapandula care dadea artefacte la greu? Am incercat si in slot- ul 4x si problema persista.
Va rog sa nu incepem iar cu asrock e " the rock" si gigabyte e praf sau alte versus-uri care nu isi au rostul.



Sent from my LG-P500
DjurdjaK is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 01:46   #5
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,426
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu



Default

Gaseste ceva placa video cat de slaba sa testezi cu ea.
Sau mai bine du GTX 460-le la altcineva si daca merge e clar placa de baza sau sursa. Daca nu e placa video.
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 01:58   #6
DjurdjaK
Member
 
DjurdjaK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bucuresti
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DjurdjaK
Default

Nu stiu ce sa zic de sursa. In seara asta am cumparat-o si exact la fel face cu corsair vx550w.
De exemplu acum, dupa ce am scos bateria si am pus un jumper pe pinii de cmos timp de jumatate de ora, a pornit, si a aparut acel ecran cu load default settings . Am selectat default, s-a restartat si iar nu mai aveam semnal video.


Sent from my LG-P500
DjurdjaK is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 10:57   #7
DjurdjaK
Member
 
DjurdjaK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bucuresti
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DjurdjaK
Default

O alta chestie, acum, nu stiu cat de importanta, tastatura este iluminata si in momentul in care am norocul sa intre in bios, se aprind ledurile, iar atunci cand nu am semnal video, nu se aprind.
DjurdjaK is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 11:01   #8
kvm
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 313
Mentioned: 6 Post(s)


Default

Presupunand ca ai conectat toate cablurile necesare si tot nu merge, de ce nu faci cateva inregistrari video cu freezurile si restarturile fara semnal video pe care sa le prezinti la service sa le dai cu ele in cap.
Pune-i pe cei de la service sa incerce instalarea de windows (cu cd-ul tau) daca zici ca se blocheaza mereu la instalare.
Daca ai un prieten amabil cu un sistem P55 te poti duce la el sa incerci pe rand fiecare componenta.
Nu trebuie sa blamezi platforma intel fiindca nu merge una dintre componentele sistemului. Majoritatea celor de aici au intel si le merge fara probleme. Cateodata mai nimeresti si cate o placa mai proasta oricare ar fi producatorul.

Last edited by kvm; 13-01-2012 at 11:05.
kvm is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2012, 11:31   #9
alinn28
Senior Member
 
alinn28's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Giurgiu
Posts: 272
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

daca ai mai multe module de memorii incearca sa pornesti doar cu un modul pus in diferite sloturi pe rand, poate fi si de acolo
alinn28 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2012, 07:24   #10
DjurdjaK
Member
 
DjurdjaK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bucuresti
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DjurdjaK
Default

Ssd-ul era de vina. L-am bagat in alte doua sisteme si le-a blocat si pe alea. Din cate mi-au zis baietii de la service, bloca controller-ul s-ata. L-am dus pe fraier la garantie si acum astept verdictul.

Sent from my LG-P500
DjurdjaK is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce placa video e nevoie pt randare video/ adobe premiere cs5 icsu Placi video 13 16-07-2011 12:29
probleme placa video??:( christiand Placi video 1 17-06-2011 20:48
Probleme placa de sunet.HELP! rigOr mOrtis? Periferice 5 29-11-2010 20:10
Probleme cu placa de baza Intel DP45SG, ajutor alegere placa de baza noua Bog Placi de baza 15 28-07-2010 22:02
Probleme cu o placa MSI P43 delta99 Placi de baza 3 24-07-2010 19:04

 
Forum Stats
Members: 9,047
Threads: 24,352
Posts: 724,343
Total Online: 1856

Newest Member: AndaHARTTg3

Latest Threads
- by Arise
- by labuser
- by db00m
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.