@
pablo:
O sa vorbesc putin din memorie deoarece cateva constante s au schimbat respectiv placa de sunet
Cand am avut ADA890 aveam un Asus Xonar D2 PCIE care este o placa net superioara fata de ce am acum in sistem si anume un Audigy 5/RX.Long story short here Asus are un control pe bass foarte curat, fara accentuari ce nu isi au locul.
That being said din ce imi amintesc Altec era ceva mai deep pe bass in sensul ca, cobora mai jos in frecventa, il simteai in piept ...era un efect cel putin interesant daca nu chiar adictive (motiv pentru care devialet mi au stat mult timp in minte). Klipsch in schimb este mult mai balansat pe mid's si mai curat pe inalte, lucru pe care l am observat si detestat si pe MX5021.
Partea faina e ca se regleaza din EQ chiar simplu...depinzand foarte mult de genul de muzica ascultat
Ca referinta pe main system(TV) am Elac Debut B6 cu un Cambrige Topaz SR20 si un sub de la Cambrige Aero 9
Dar pentru un sistem de PC exclusive...este al dracu de bine balansat...ceva ce un sistem 2.0 nu poate atinge fara discutie(vb aici de sisteme de PC/buget oarecum limitat).
Si ca sa fie upfront l am luat prin EBAG la 12 buli nou...sigilat...Altec nu gasesti nou nici daca esti presedinte SUA....asa ca ....mi am hranit si sufletul prin de nostalgie...si mi am completat sistemul PC ...cu ce mi am dorit de zeci de ani...si pot spune cu mana pe inima ca sunt extrem de multumit...(lucrez remote si PC ul canta acum in continuu cat timp nu am call uri si alte mizerii).... am luat din nou ceva FLAC s si ....zambesc ca prostu in gara....ce e drept am si un alt motiv care contribuie la veselia asta si numele ei este Vio...life is funny like that...so take everything I say with a grain of salt and a kilo of sugga
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube