lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-08-2009, 14:59   #1
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Angry HD 4890 nu e vazuta de everest

Se da un XFX HD4890 ,dupa ce am citit articolu scris de M1 am reusit sa o fac vazuta de riva tunner ...dar everest 4.60.15 nu vede absolut nimc despre placa video ,in schimb GPU-Z vede la ea un purcoi de senzori

O alta dilema...de fiecare data cand ies din joc(oricare) imaginea desktop arata ca si cum as avea gamma setata la maxim ori aproape de maxim, o imagine albicioasa ...revine la normal doar daca deschid CCC fara sa modific absolut nimic .Cu placa video Nvidia era la fel cand ieseam din joc,dar in 2 sec revenea la normal fara sa fac nimic ...am ceva de bifat ori debifat prin CCC ? e stresant totusi
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gpu-z.jpg
Views:	667
Size:	278.1 KB
ID:	1043  
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 15:31   #2
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,738
Mentioned: 242 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
e stresant totusi
Nu e stresant... e ATi :P

Ce drivere folosesti ?
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 15:37   #3
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

pai nu cred ca de asta e vb ...am mai avut crossfire din 3870 ,am avut si 4850 single ...deci nu e vb de ATI

folosesc 9.6 ...mi-au fost recomandate aici pe forum


face doar cand ies din jocuri ...am dat un 3D 2006 si e ok imaginea cand ies

Am schimbat versiunea de everest si e ok....dar nu am rezolvat cu imaginea cand ies din jocuri

Last edited by Red-Dog; 15-08-2009 at 19:50.
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 23:03   #4
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

In ce jocuri iti face figura asta? Si in ce sistem de operare?
__________________
eXpanding Limits

Last edited by eXpander; 15-08-2009 at 23:07.
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 08:46   #5
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by eXpander View Post
In ce jocuri iti face figura asta? Si in ce sistem de operare?
Joc doar GRID de peste 1 an ....deci cand ies din GRID

instalez crysis sa vad daca face la fel.....sistem de operare XP cu SP3


se intampla la fel si in crysis , curios de ce doar in jocuri ...ca si temperaturi mai mult de 82 grade nu am vazut...asta la shadere,restu undeva intre 72-76 grade si VRM maxim 65 grade ....fortata in 1920x1200 cu 4x si detalii pe very high

Last edited by Red-Dog; 16-08-2009 at 09:32.
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 13:42   #6
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Mie imi facea chestia asta in jocurile in care setam Gamma mai mare decat este pe desktop. Dintre jocuri, Quake 3 Defrag pe Vista facea tot timpul asa, indiferent de placa video folosita, si nu se rezolva pana nu schimbam rezolutia.

In principiu s-a rezolvat la schimbarea driver-ului placii video. Dar nu stiu sa-ti spun exact care, pentru ca era o loterie oarecum, atat la ATI cat si la Nvidia.
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 15:15   #7
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

in GRID am gamma la 0 (default) ...in crysis am dat gamma la minus ,nu mai retin exact ce valoare,in desktop atasez un print sa vezi exact ce setari am.
Am folosit ca driveri 9.5/9.6 si acum sunt cu 9.8. Ptr curiozitatea mea am cerut unui vecin placa video( HD3870 ) si nu se intampla acelasi lucru
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gamma.jpg
Views:	574
Size:	271.8 KB
ID:	1123  
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 20:00   #8
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Sincer nu prea stiu ce sfat sa-ti dau... dar eu as reinstala sistemul de operare. Si, mai ales, as incerca pe Vista sa vad cum se comporta.
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 20:31   #9
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by eXpander View Post
Sincer nu prea stiu ce sfat sa-ti dau... dar eu as reinstala sistemul de operare. Si, mai ales, as incerca pe Vista sa vad cum se comporta.
Pai e singura varianta ramasa...cred,placa mea merge perfect in PC la vecinu si placa lui la mine
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2009, 20:44   #10
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Baga win7 si foloseste ati 9.8 + everest 5 (ai incercat cu el) ?
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2009, 06:52   #11
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Vladutz20 View Post
Baga win7 si foloseste ati 9.8 + everest 5 (ai incercat cu el) ?
win 7 nici vb ...everest 5 si ati 9.8 folosesc acum ,vede placa si toti senzorii ,mai am sa fac un reinstal de win (xp evident) ...dar astept sa iau un alt HDD

dupa ce ies din crysis nu mai face ,am modificat putin gamma in joc ....sigur au ramas ceva registri de la nvidia pe acolo
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2009, 07:14   #12
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

Driverele ATI cu Nvidia nu au nici o legatura, le-am avut de multe ori pe ambele in sistemul de operare, nici macar problema ta nu am intalnit-o vreodata, deci cred ca ai o problema cu sistemul de operare, o eroare software undeva. Iar Windows 7 este bun ca sistem de operare, se poate chiar si un XP cu fata de Seven .

Last edited by Jocker; 02-03-2014 at 09:53.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2009, 09:24   #13
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Jocker View Post
Driverele ATI cu Nvidia nu au nici o legatura, le-am avut de multe ori pe ambele in sistemul de operare, nici macar problema ta nu am intalnit-o vreodata, deci cred ca ai o problema cu sistemul de operare, o eroare software undeva. Iar Windows 7 este bun ca sistem de operare, se poate chiar si un XP cu fata de Seven .
interesant ...poti sa-mi spui cum si de unde ? am gasit tot felu de programe aditionale care schimba fata la xp,dar deranjeaza in alte privinte
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2009, 10:07   #14
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

De pilda de aici.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 14:22   #15
MasterDOOM
Member
 
MasterDOOM's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Romania Brasov
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to MasterDOOM
Default

Incerca Ultimile drivere ATI Radeon 9.10 sau 9.11 pe Windows 7 64 Biti Recomandat Mie imi merge perfect . Bafta
__________________
DragonPC - Best Choice for you !

MasterDOOM is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 18:39   #16
overclock1366
Senior Member
 
overclock1366's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Baia Mare
Posts: 656
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Fara suparare,dar tu numai probleme ai?
________
HERBALAIRE VAPORIZER REVIEW

Last edited by overclock1366; 10-04-2011 at 14:32.
overclock1366 is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 19:11   #17
Red-Dog
Ancient friend
 
Red-Dog's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by overclock1366 View Post
Fara suparare dar tu numai probleme ai?
sigur , dar tu ce problema ai ? daca erai atent ai fi vazut ca acest thread are 3 luni.


Rog un moderator sa inchida acest thread , problema a fost rezolvata in aceiasi zii dupa ce am citit un review al lui M1cutzu

Last edited by Red-Dog; 23-11-2009 at 19:13.
Red-Dog is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 19:37   #18
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,700
Mentioned: 276 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Red-Dog View Post
O alta dilema...de fiecare data cand ies din joc(oricare) imaginea desktop arata ca si cum as avea gamma setata la maxim ori aproape de maxim, o imagine albicioasa .
Its not a bug, its a feature.

Aceeasi problema o avea si 9550GE
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,350
Threads: 26,456
Posts: 764,421
Total Online: 414

Newest Member: ill7ven

Latest Threads
- by Monstru
- by Kspic
- by Monstru
- by Neo
- by Keyon

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 23:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.