lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-04-2022, 00:53   #3561
mike_1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 371
Mentioned: 10 Post(s)


Default

sunt surse noi cu linii de 5V puternice, eu nu as baga bani si timp in surse vechi - decat daca e ca pasiune / proiect.
mike_1 is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2022, 04:16   #3562
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cam fix de alea si fug - lipseste de pe ele linia de -5v, adica firul alb de pe mufa de 20/24 pin.

Bani nu prea bag in sursa (50 lei a fost sursa la mana a doua, condensatorii au fost in mare parte din diverse placi arse sau cu alte defecte, la care au ramas condensatorii buni pe cat posibil) iar de timp, singurul motiv pentru care a durat mult este fiindca un destept dinaintea mea a vrut sa mascheze zona de filtrare de pe PCB ca sa aibe loc pentru o bobina PFC care nici nu era originala sursei - desteptul acela a bagat acolo ceva hartie adeziva care mi-a luat cam 2 ore sa o sterg in totalitate dupa ce am anulat PFC-ul (odata ca bloca de aiurea ventilatia, plus ca era lipit asa de prost ca mai bine nu il mai punea) ca sa pot reface zona de filtraj AC (care insemna doar vreo 2 condensatoare disc, un condensator X2 si o bobina). Odata ce m-am vazut cu partea AC completa, restul de C-uri din a fost floare la ureche.

Mai degraba as da 50 lei plus o bucata de timp ca sa lucrez pe o sursa ceva mai ieftina (de tipul Spire, Rosewill si Thermaltake-urile mai vechi , de ex. TR2-430NP, sau chiar si unele Delux-uri daca ma chinuie talentul) decat sa dau bani pe una noua care mai mult ca sigur are o linie de 5v mica in amperaj si lipsa completa a firului alb de -5v. 30A (sau chiar 40A, depinde de ce silicon e in fiecare) sunt de parere ca ar fi un fel de minim pentru ca sa rulezi un sistem Athlon XP mai infometat (Barton 3200+ cu OC, GPU potent cum ar fi un Radeon 9800 sau un 6800GT, desi aici depinde de gusturile fiecaruia, harduri in RAID, DVD-ROM (sau RW, dupe caz ) si alte placi)sau un setup dual CPU (indiferent daca-i Pentium 3 sau Athlon XP/MP).
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC

Last edited by Super-T7; 30-04-2022 at 06:12.
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2022, 19:13   #3563
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Doua legende, una langa alta.



Stanga: ABIT BE6-II Rev 1.0 (HPT366) cu Pentium 3 1GHz SL4C8 si 512MB RAM
Dreapta: ASUS P2B Rev 1.02 cu Pentium II 400MHz SL3EE si 384MB RAM
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2022, 23:57   #3564
RaverX
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,292
Mentioned: 48 Post(s)


Default

Da. Pentru mine asta e definitia perfectiunii retro computing. O placa slot 1 cu un PII si 2 V2 SLI. Sau un PIII si un V3 3500. Merge sa pui un Windows 98 si vor merge jocurile de DOS, de la cele foarte vechi, de dinainte de 1990 pana la cele din 2000. Inclusiv cele de prin 96-97, pe care le poti juca software sau pe glide.

Si la nivel de hardware, ai AGP, PCI si ISA, poti pune placi de sunet relativ moderne, gen SB Live sau Audigy, dar si legende vechi - Gravis Ultrasound, de exemplu.

Alternativa mai exotica e slot A cu un TNT2 Ultra sau un Geforce DDR.

Oricum perioada aia a fost incredibila, daca ar fi sa raman intr-un "loop" toata viata, ar fi anii aia...
RaverX is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2022, 01:22   #3565
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu ce am in gand sa pun pe ele ar fi GF2 GTS/Pro (MSI) pe P2B, si un Radeon 7500 sau un Ti4600 pentru P3.

Cel mai enervant e ca BE6-le POST-eaza cand vrea naravul lui, si e al naibii de fițos cu ce placi PCI booteaza. N-am idee de la ce face asa, mai ales ca am stat si i-am ales condensatorii pe spranceana (Rubycon MBZ, Sanyo WG si Panasonic FL, deci nici unul firme de panarama...) Ma gandesc daca nu-i slotket-ul de vina, tinand cont ca l-am modificat deoarece nu stia decat Mendocino. Oare sa il deranjeze faptul ca n-am tras fir si pentru SMP? (desi rulez pe single slot board, iar la astea nu cred sa aiba importanta SMP....nu?)

Slot A l-am retras (EP-7KXA cu Athlon 750) in favoarea unui Duron 1600 pe KT133A cu GF4 MX440, si mai am in plan un" semi-OZN" cu un Epox EP-3VCM (VIA 694X) si un P3 800EB.

Printre altele, in cazul in care reusesc sa stabilizez bestia de BE6 (chiar daca voi fi nevoit sa cumpar un alt slotket), probabil voi face dualboot Mandrake 10.1 editia 2005 + 2000 SP4 (ori Pro, ori o variatie de Server mai tunerita ).

Poate imi va mai surade norocul candva sa mai iau o placa ABIT. M-am distrat mult cu BE6-le si tanjesc ca copilu' mic dupa inghețata la un BX133-RAID sau un BP6.

LE: Am rezolvat-o (sper) cu BE6-le. Aparent ABIT a facut gogomania sa puna voltajul I/O default la 3.5v, si multumita unei postari de pe site-ul Overclockers (user e_laursen) am setat voltajul I/O manual la 3.3v. Acum sa speram ca nu mai are problemele acelea ciudate. Se mai blocheaza la POST daca nu setez jumperii la harduri WD cum trebuie, in functie de modul in care le rulez (ori Master ca single drive, ori Master cu Slave prezent - Slave fiind DVDRW.), desi ma gandesc ca daca pun Maxtor sau Seagate nu voi avea problema respectiva.
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC

Last edited by Super-T7; 03-05-2022 at 14:46.
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 19:41   #3566
Viewstar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 700
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

O recomandare de browser compatibil cu XP SP2 64bits, cu suport minim pentru adblock? Singurul cat de cat utilizabil din cate am incercat, mi se pare a fi K-meleon, dar Youtube imi incarca doar pagina de mobil si am si ads, desi am pus Adblock ( care functioneaza pe celelalte sites)
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 20:37   #3567
bebe_sorin30
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 301
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Opera

Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 21:24   #3568
Viewstar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 700
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Opera 36 e ultima versiune cu suport pentru XP, parca, dar nu prea mai functioneaza, din cate am incercat astazi.
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 22:23   #3569
db00m
Senior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 436
Mentioned: 17 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Super-T7 View Post
E" semi-OZN" cu un Epox EP-3VCM (VIA 694X) si un P3 800EB.
Mie mi s-a parut un chipset lame vs 815E. Slow perf pe IDE si slow in general.
In 2000 facuse Nastase aprovizionarea prin licee, 694X si P3 1000. Eu eram cu P3 833 si i815, mi se parea avion.
db00m is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 23:28   #3570
mike_1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 371
Mentioned: 10 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Viewstar View Post
O recomandare de browser compatibil cu XP SP2 64bits, cu suport minim pentru adblock? Singurul cat de cat utilizabil din cate am incercat, mi se pare a fi K-meleon, dar Youtube imi incarca doar pagina de mobil si am si ads, desi am pus Adblock ( care functioneaza pe celelalte sites)
basilisk - http://rtfreesoft.blogspot.com/ - e un mozilla recent, fara bug-uri de securitate, pentru sisteme si OS-uri retro, pentru procesoare cu sau fara SSE.

merge perfect cu ublock legacy si e complet compatibil cu web-ul modern.

Last edited by mike_1; 05-05-2022 at 23:31.
mike_1 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2022, 11:27   #3571
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by db00m View Post
Mie mi s-a parut un chipset lame vs 815E. Slow perf pe IDE si slow in general.
In 2000 facuse Nastase aprovizionarea prin licee, 694X si P3 1000. Eu eram cu P3 833 si i815, mi se parea avion.
N-as fi asa de sigur. 815 ma ademenea si pe mine, pana am vazut limita de 512MB. Cu 694x pot rula lejer 2x512 si 1x256 in trei sloturi de ram De aia am si zis semi-OZN (iar aici mea culpa ca n-am trecut cei 1.25GB RAM pe care i-am tipat pe placa), ca nu toti cred ca isi permiteau sa bage aproape 1GB si ceva de RAM pe un Pentium 3. Probabil va fi delegat drept un retro server de mici dimensiuni (asta daca reusesc sa fac rost de o carcasa Delux M198 SFX) ca sa accesez diverse drivere/kituri/jocuri prin retea.

Viewstar - Mypal mai stiu ca suporta XP SP2 x64, si e bazat pe Mozilla, doar ca nu stiu daca suporta uBlock/Adblock..
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC

Last edited by Super-T7; 06-05-2022 at 11:42.
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2022, 12:26   #3572
RaverX
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,292
Mentioned: 48 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Super-T7 View Post
Cu 694x pot rula lejer 2x512 si 1x256 in trei sloturi de ram
Da, poti. Insa cat de stabil? Si nu ma refer doar cu multa memorie. Poti puine si 2x128 sau 3x64 sau cat vrei tu, cu orice chipset VIA pe Pentium III o sa ai probleme. Iti zic asta din experienta, am lucrat in service de pc si laptop in anii 2000, firma a vandut tone de PC-uri cu PIII, de brand (HP, Compaq, Dell, etc) si custom.

Din cele cu chipset Intel foarte putine s-au intors in service. Din cele cu VIA aproape tot a venit inapoi... si nu odata. Stiu ca am avut un lot de IBM-uri cu VIA si PIII 533, alea erau horror. Instalai Windows 98 pe ele, driverele, testai, mergea ok. Il dadeai la client, peste max o saptamana venea inapoi cu el, ecrane albastre, etc.

Acum ce sa zic, daca tu il tii de bibelou, e ok, daca insa chiar vrei sa bagi ceva jocuri retro pe el si sa-l folosesti, tu stii, daca nu te deranjeze ca-ti da blue screen sau ca te trezesti ca nu-ti recunoaste hardul sau alte rahaturi, go for it. Eu n-o sa-mi mai fac niciodata sistem cu VIA si PII/PIII. Asta nu inseamna ca nu colectionez astfel de placi, doar nu le bag in sisteme
RaverX is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2022, 14:34   #3573
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by RaverX View Post
Da, poti. Insa cat de stabil? Si nu ma refer doar cu multa memorie. Poti puine si 2x128 sau 3x64 sau cat vrei tu, cu orice chipset VIA pe Pentium III o sa ai probleme.
Destul de stabil. Si asta inca cu Windows ME, si cu 98SE. A mai rulat in trecut la fel de stabil tot felul de sisteme de operare - Mandrake 10.1, 98SE cu KernelEX, ME 4.90.3000, 2000 Pro si Datacenter Server. Toate astea cu 694x + 686A. Sigur n-ai patit tot felul de ciudatenii de la condensatori? Ca a mea atata pot sa zic, cand a ajuns, ii avea pe toti bubuiti, si i-am schimbat dupa cum am considerat ca va filtra mai bine, incat am pus in loc de 1500uF 6.3v, conzi de 3300uF 6.3v, plus 1500 (sau 1800, nu mai stiu exact) cu 16v pe VRM high. N-am avut probleme cu 694X absolut deloc (si nu-i prima placa cu 694X - mai am si ECS P6VXA, am avut si varianta Tualatin la ea chiar, Gigabyte GA-6VX7-4X si un Lucky Star 6VA694+)

La care iti pot da dreptate in schimb sunt 693A. Nu cred ca am avut vreo placa cu 693A+596 care sa vreodata sa mearga cum trebuie, cu exceptia unui Acorp 6VIA82P, dar ala doar fiindca rulam un Celeron 566 amarat pe el . De 693A fug ca de mere padurete, dar la capitolul P3, 440BX si 694x mi se par destul de bune. Si 694T, care l-as alege doar fiindca nu are limita de RAM pe care o are i815 - din partea mea, i815 mi se pare de evitat, fiindca nu il simt a fi asa de dezvoltat pe cat au fost 440BX si echivalentele VIA 694X/T/D.
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2022, 16:53   #3574
Viewstar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 700
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by mike_1 View Post
basilisk - http://rtfreesoft.blogspot.com/ - e un mozilla recent, fara bug-uri de securitate, pentru sisteme si OS-uri retro, pentru procesoare cu sau fara SSE.

merge perfect cu ublock legacy si e complet compatibil cu web-ul modern.
Nice, am reusit sa ii pun si ublock legacy, pare ok, peste K-meleon. Acum sa imi dau seama cum sa schimb motorul de cautare din duck go in google, ca nu prea ma lasa. Dar merge si asa. Incerc sa incropesc un pc retro bazat pe socket 939 AGP, Athlon 64 FX-60, GF6800GT, Gigabyte GA-K8NSC-939, un ssd de 120gb pentru stocare si OS, mai am nevoie sa procur niste placute de 1Gb DDR1 saptamana viitoare ( momentan am 1.75Gb ram si se simte ca e cam putin ) si un monitor. Placa de baza are chipset NForce3, care se pare ca nu este compatibil cu Windows 7/dual core cpus...adica merge instalat Win7, dar nu si driverul GART, drept urmare imi limiteaza placa video la PCI speeds, in loc de AGP 8x. Ca fix, exista doar disable 1 cpu core, dar nici asa nu e bine. Drept urmare, am trecut pe Win XP 64bits Daca termin saptamana viitoare, revin cu un update aici cu ce a iesit.
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2022, 18:45   #3575
mike_1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 371
Mentioned: 10 Post(s)


Default

e bun si kmeleon-ul, doar ca are build-uri cam vechi.

eu as ramane pe win xp 32bit, de preferat SP2, vanilla. E cel mai compatibil OS pentru perioada 2001 - 2009.

vezi daca driverele neoficiale nforce3 de aici merg: https://www.win-raid.com/t15f37-NVID...s-for-Win.html. Citisem ca exista unele drivere gart care merg pe win 7.

Last edited by mike_1; 07-05-2022 at 18:55.
mike_1 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2022, 13:50   #3576
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incet incet a inceput sa prinda forma si ABIT-ul. Am retras slotketul pe care il am si voi lua altul cu jumpere si DIP pentru a-i pune la loc Pentium 3 mai rapid - am trei "catindatzi" pentru el - P3 800EB, P3 1000B SL4C8, P3 1100 SL5QW. Cred ca va ajunge sa foloseasca SL5QW setat la 1.65V. Am vazut ca are probleme cu BIOS-ul daca incerc sa ma duc la 133FSB cu actualul SL3XK (Coppermine pe slot, 650MHz) incat nu-s sigur ca mai duce batranul BE6-II FSB de 133MHz (n-a dus cu slotket-ul modificat, in sensul ca mai mereu crapa fara POST.) asa ca ma rezum la un comfortabil 1100MHz la 100FSB si voltaj mai mic (si mai racoros ). In rest sunt fortat sa raman la Radeon 7500 - orice incercare de a pune Geforce se termina ori cu BSOD, ori nu mai POST-eaza, indiferent de CPU. Stiu ca la un moment dat, ABIT modificase placile de revizii mai noi ca sa poti rula GF2/GF3/GF4 pe un BE6-II - cine are un BE6-II rev 1.2 sau chiar 2.0 (cu HPT370) si e dispus sa imi trimita poze de rezolutie inalta, ii voi fi recunoscator, macar sa imi dau seama daca e vreo diferenta pe partea de SMD-uri din zona AGP-ului. As vrea sa ma mut de pe 7500 pe un GF4MX, dar exact SMD-urile acelea dau ceva voltaj aiurea, avand drept consecinta nefunctionarea corecta a GF4 MX440-ului, si a multor placi Geforce in general (testat cu FX5500, 5200, GF2 Pro, GF2 MX, nici cu TNT2 nu scap de problema!)
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2022, 23:56   #3577
Super-T7
Member
 
Super-T7's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: Bacau, Romania
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

A venit si slotket-ul nou. "PII CPU CARD REV 1.1", plus un cooler low-profile (aluminiu chior, sigur nu duce mai mult de 600MHz fara sa crape vreun CPU de la el... doar daca ventilatorul de pe el ajunge la grad de elice de elicopter poate...) si un Celeron 433 Mendocino.

La fel a trebuit si la acesta - scos pinul AM2 si strapat X4 cu AH4. Testat cu SL5QW, POST tot timpul pe Soyo 6BA+ IV si ABIT BE6-II (RAID66). DIP switch-urile sunt o adevarata mana cereasca, jur. Multumita unui tabel de pe o revizie mult mai noua a slotket-ului (acelasi design, doar ca era trecut drept "370 CPU CARD REV 3.2", si mai avea pe langa un intreg tabel de V-Core de la 1.6v pana la 2.4v, un jumper in plus pentru a diferentia Mendocino de Coppermine (nu si Tualatin, pana acolo va mai fi de lucru, deocamdata sa-l vad ca merge stabil cu un SL5QW, dupa aia tanjim si noi la un Tualatin... ). Cu 133-uri n-a prea vrut, desi aici nu-s sigur daca nu am cam razuit nucleele - e vorba de 800EB SL4MB si 1000 SL4C8. Mai era si un 850 dar si ala suspectez ca e ciobit nucleul si la acela. Eh, asta e, mai sunt P3-uri Coppermine in tara asta destule, din cate vad nu prea ducem lipsa inca. Mai greu cu placile
__________________
"IJ-350" - ABIT BE6-II, Pentium III SL3XK 650MHz, GF4 MX440 64M, 256MB RAM, SB Live! 5.1, HKC SZ-430PDR, carcasa JNC RJA-52, 2x80GB
"Cobra-R SVT" - MSI K7N2 Delta-ILSR, Athlon XP 2500+ , Radeon 9700 Pro 128MB, 2.5GB RAM, Audigy 2 ZS, Premier LC-8500BTX, carcasa Linkworld 3130E, 160GB WDC
Super-T7 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2022, 12:35   #3578
_Adrian_
Banned
 
Join Date: Nov 2018
Location: Bucuresti
Posts: 323
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ma bucur sa vad ca e animatie in continuare pe-aici.

S-ar putea sa am eu un BE6-II bulit intr-o cutie, daca dau de el si mai e de actualitate problema te ajut cu placere cu niste poze.
_Adrian_ is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2022, 12:40   #3579
Viewstar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 700
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Guys, daca am un modul de 1Gb DDR1 400mhz @2.5v si unul de 1Gb DDR1 [email protected], le pot utiliza impreuna? Am unul Gskill care in cpu-z zice ca ar functioba la 1.8v la 266/333/400mhz, iar celalalt e Kingston, care ar opera la 2.5v la aceleasi frecvente.
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2022, 12:47   #3580
_Adrian_
Banned
 
Join Date: Nov 2018
Location: Bucuresti
Posts: 323
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

2.5V e voltajul standard la DDR1. Nici nu cred ca am vazut vreodata DDR1 la 1.8v, esti sigur ca nu e DDR2?
_Adrian_ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,309
Threads: 26,077
Posts: 758,542
Total Online: 619

Newest Member: malacath

Latest Threads
- by Monstru
- by ibm390s
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.