lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Notebooks & netbooks
Connect with Facebook

Notebooks & netbooks Macbook users strictly forbidden. Trespassers will be shot on sight. Survivors will be shot again.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-07-2021, 11:49   #1
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 831
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default Rescriere SN si MTM in Bios, hilfe :D

Salutare grup stie careva cum pot sa rescriu SN si MTM in bios, totul a plecat de la un vbios facut de mine si de la un update de bios facut de windows update care a corupt biosul.

Laptopul e un Lenovo Legion 5i 10300h,2060,16gb ram, am rescris bios-ul cu CH341A dar nu mai am SN si MTM functioneaza ok totul dar Lenovo Vantage nu stie ce sa faca fara SN si MTM este foarte limitat cand vine vorba de optiuni, stie careva un tutorial cum sa modific biosul sa adaug SN si MTM
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2021, 14:33   #2
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,744
Mentioned: 756 Post(s)

PC-ul meu



Default

În mod normal, orice om când își rescrie BIOS-ul face prima oară un DUMP/Read Memory.

Vrei să spui că ți-ai rescris BIOS-ul original cu unul venit dintr-o sursă mai mult sau mai puțin dubioasă (adică neoficială) fără să faci backup înainte la BIOS-ul tău original?

SN-ul ar trebui să fie pe cutia laptop-ului sau pe spatele laptop-ului, MTM nu știu ce este?!?

La mine pe Lenovo am și S/N și MTM precum și alte coduri scrise pe spatele laptop-ului. În cel mai rău caz, dacă nu le ai, te poți duce printr-un showroom unde găsești laptopul ăsta expus și îi faci o poză la datele astea.
__________________
Using your brain is good for you.

Last edited by Arise; 01-07-2021 at 14:35.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2021, 18:03   #3
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 831
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu esti de prea mare ajutor, ca orice om normal am facut un dump dar l am sters din greseala si nu prea pot sa recuperez nimic de pe ssd, un raspuns constructiv ar fi de mai mult ajutor decat ce mi ai spus tu, zi buna.
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2021, 19:25   #4
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,627
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

cauti pe cineva care lucreaza la callcenter pentru lenovo si iti face rost de tool, etc.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Mellanox ConnectX-2 10Gb, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 3700x, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Matrox PCIe 1x, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Mellanox ConnectX-2 10Gb, Intel PRO/1000 PT Dual Port, Proxmox
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2021, 11:55   #5
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 831
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
cauti pe cineva care lucreaza la callcenter pentru lenovo si iti face rost de tool, etc.
Am vorbit cu ei pentrut astea noi nu este posibilitate cu minunea aia de stick/fd cu care ai posibilitatea sa modifici detalii, vor sa inlocuiasca placa si e poala de bani, am vaz ceva cu un mester care modifica fisierul de bios si dupa il scrie dar e pentru toshiba nu pentru lenovo
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Modificare/rescriere bios R9 idbaghera Placi video 6 16-08-2015 12:12
rescriere UEFI Bios panis Placi de baza 40 20-02-2014 16:53
Rescriere Bios GA-P35-S3G Bebelus Placi de baza 0 02-08-2012 11:06
Rescriere bios AMI Epic Placi de baza 5 17-05-2012 07:41
rescriere BIOS delta99 Placi de baza 3 30-03-2011 10:41

 
Forum Stats
Members: 9,090
Threads: 24,732
Posts: 733,272
Total Online: 840

Newest Member: SopoCrin

Latest Threads
- by Monstru
- by suzuki
- by Arise

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.