lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Gaming
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-08-2009, 14:31   #1
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default Batman - Arkham Asylum - Demo Available

Daca sunteti fani ai universului DC Comics si mai ales a lui Batman, atunci probabil ca ati auzit de noul joc care se afla in lucru: Batman - Arkham Asylum.



Vocea lui Batman este redata de Kevin Conroy, considerata cea mai buna voce a lui Batman din toate timpurile (afirmatie cu care sunt de acord). Acelasi Kevin Conroy a redat vocea lui Batman pe parcursul intregii serii The Animated Series (seria mea preferata), precum si in multe alte filme de animatie bazate pe universul DC Comics.

Grafica este la inaltime, scenele de lupta sunt excelent realizate, iar controlul pare similar cu "Dead Space", cu anumite imbunatatiri.

Pentru cei interesati, a fost lansat deja demo-ul oficial, si este disponibil pentru descarcare pe site-ul ComputerGames.

Un mic trailer:

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=6HcgOi8ucG0[/yt]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	batman-arkham-asylum-boxart.jpg
Views:	619
Size:	95.4 KB
ID:	713  
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 17:59   #2
Gokuu
Member
 
Gokuu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucuresti
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Gokuu
Default

L'am jucat ,este frumos.
__________________
E8400 3,0ghz (e varaa)+ AC Freezer 7 | Msi P35 Neo2 | 3 GB DDR2 (Mushkin & Kingmax) | Western Digital 320GB | Gigabyte ATI Radeon HD4850 512GDDR3 + Accelero S1.Rev2 | Corsair VX450 | BenQ G900W | Windows 7 Ultimate x32
Gokuu is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 09:24   #3
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,407
Mentioned: 24 Post(s)

PC-ul meu

Default

Merge misto cu controlerul de xbox 360. Mai bine decat cu tastatura. Si e relativ prost optimizat. 60 FPS media fara AA cu sistemul din semnatura e cam putin, in conditiile in care in COD4/5 am aproape dublu. Si grafica e indoors fata de COD4/5 unde e mediu deschis. Hell, am un framerate ca in FarCry 2 si jocurile nu se compara vizual.
__________________
IMAWO INC: Proiectul de suport al micilor antreprenori prin soluții informatice personalizate.
www.imawo.ro
tphase is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 10:48   #4
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Da, era oarecum de asteptat sa fie prost optimizat. Asta e o problema care apare la toate jocurile multiplatform sau, mai ales, la portari. Vezi Dead Space, care e superb jocul, dar controlul console style e groaznic de dificil.

Totusi, ai nevoie de mai mult de 60 fps-uri? Atata timp cat jocul ruleaza constant la 60fps, chiar nu vad nicio problema. In afara de factorul "psihologic" care zice ca ai super sistem si ar trebui ca jocul sa mearga cu 543.27fps.

Btw, Crysis cum iti merge?
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 11:23   #5
ferike
VIP
 
ferike's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: next to some ASUS Motherboards, VGAs, Notebooks, LCDs and other nice stuff
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to ferike
Default

n-a observat nimeni efectele de PhysX pe fum/abuti?
ferike is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 12:17   #6
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 72 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Hmmm.... unii mai au si ATI
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 12:44   #7
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,096
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asta e demo si ocupa 2gb?
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 12:47   #8
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Normal sunt demouri care ocupa si mai mult ! Jocurile si grafica nu au stat in loc.
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 13:47   #9
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,096
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Jocul e misto, ce pot sa zic, dar e penal rau de tot cum merge camera...

LE: Stati putin... am copiat 2GB ca sa joc 10minute? Pfff...

Last edited by DeDeRa; 09-08-2009 at 14:10.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 15:18   #10
ferike
VIP
 
ferike's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: next to some ASUS Motherboards, VGAs, Notebooks, LCDs and other nice stuff
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to ferike
Default

matose, te rog sa nu te superi, dar sincer, asta a fost o afirmatie ...(pune tu cuvantul potrivit)...daca nu te-as cunoste, as spune ca esti un fan boy ati de 15 ani :P

Lasand gluma la o parte, din partea unor profesionisti eu unul ma astept sa comenteze, sa vina cu argumente pro/contra, daca adaugarea unor astfel de efecte, IN PREMIERA, intr-un joc pe PC este binevenita sau nu (mai ales ca pentru voi, jocurile fac parte din procedura de testarea a unei componente hardware). De astfel de discutii, mature e nevoie aici, matose, de asta am venit pe acest froum, pentru ca sunt multi profesionisti si entuziasti, unde discutiile nu trebuie sa genereze intr-un flame de fanboyisme...

De exemplu, sa vezi ca eu nu sunt "spalat pe creier" de NVIDIA, deschid discutia afirmand: prima parte a filmuletului care circula pe net, demonstrand efectele PhysX on/off, este o mare prostie. De ce? Cand vin inamici gramada pe tine, mi se pare aiurea rau de tot (sau mai bine spus nu ma incalzeste cu nimic) sa vad/sa testez cat de frumos distruge Batman mediul inconjurator...insa, cand trece un caracter printr-un nor de ceata/aburi si acesta se misca in jurul sau...se muleaza... ei bine, acest "feature" ii confera jocului un efect cool, o atmosfera chilly, care-mi aduce aminte de Cryostasis.
ferike is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 15:46   #11
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 72 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Eu consider CUDA (implicit PhysX) un bonus util din partea lui NVIDIA dar pentru a vedea efectele e nevoie de o placa video NVIDIA, nu? Afirmatia mea a fost ca multi dintre cei care au incercat jocul au placa video ATI sau daca au NVIDIA mai slaba de 9800GT nu prea poti sa joci nimic cursiv cu PhysX activat

Pentru un gamer care vrea performanta PhysX ingreuneaza gameplay-ul dar pentru un gamer de duminica care vrea efecte grafice spectaculoase este super !
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 19:04   #12
Micutzu
Oenolog
 
Micutzu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,207
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Micutzu
Default

Quote:
Originally Posted by ferike View Post
matose, te rog sa nu te superi, dar sincer, asta a fost o afirmatie ...(pune tu cuvantul potrivit)...daca nu te-as cunoste, as spune ca esti un fan boy ati de 15 ani
Eh, e oarecum motivata si afirmatia lui ... si in plus a vrut a te tachineze .

De ce zic motivata ? Mie nu mi-a placut faptul ca nu exista setare de antialiasing decat pentru placile video Nvidia.



Adica OK, ma bucur ca primim mai mult realism, dar producatorul jocului nemultumeste jumatate din potentialii clienti in felul asta. Ma rog, alegerea lor, poate in varianta finala va fi optiune de AA si pentru ATI.

Acestea ziind fise, schimb HD 4770-ul cu GTX 260, sa vad care e treaba cu efectele alea .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	batman_settings.png
Views:	657
Size:	109.5 KB
ID:	759  

Last edited by Micutzu; 09-08-2009 at 19:07.
Micutzu is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 21:20   #13
ferike
VIP
 
ferike's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: next to some ASUS Motherboards, VGAs, Notebooks, LCDs and other nice stuff
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to ferike
Default

Micutzu: "jumatate din potentialii clienti" ar fi visul oricarui om de vanzari AMD, CEO, etc

Pe de alta parte, este ciudat ca jocul n-are AA in joc decat pentru NVIDIA...pe mine ma supara ca astfel au scos din start un potential benchmark...mai up to date
ferike is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 22:34   #14
poparamiro
Super Moderator
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,876
Mentioned: 30 Post(s)




Send a message via AIM to poparamiro Send a message via Yahoo to poparamiro Send a message via Skype™ to poparamiro
Default

Nu ar fi rau defel un benchmark bazat pe unreal engine 3 adus la zi.
Last remnant benchmark este bazat pe unreal engine 3 dar nu m-a impresionat defel (poate putin apa, care arata bine)
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 13:00   #15
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Din cate stiu eu, Unreal Engine 3 nu suporta AA, decat fortat din drivere. Situatie in care placile ATI dau rateuri extrem de mari, si framerate-ul scade extraordinar de mult. Cel putin asta e situatia in Unreal Tournament 3, si vreo alte 2 jocuri care se bazeaza pe acest motor. Cu placile Nvidia functiona corect AA daca era setat din driver. Tocmai de aceea banuiesc ca au pus optiunea special pt Nvidia.

@ ferike: nu consider replica lui matose ca un flame de fanboy, ci ilustrarea corecta unui fapt, folosind putine cuvinte

@ micutzu: asteptam niste impresii cu PhysX Si eventual un benchmark, daca se poate
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 20:51   #16
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-am jucat eu demoul cu GTX260, cu PhysX si fara, este ceva diferenta de FPS-uri intre cele 2 setari, fara PhysX aveam media la 50 FPS iar cu el activat la 40, cel putin asa mi-a raportat Fraps.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 21:40   #17
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 72 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

E foarte normal sa-ti scade framerate-ul atunci cand activezi PhysX. Ce impresie ti-a lasat fizica din joc?
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 23:03   #18
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,096
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Jocul e foarte dragut facut, dar la 2gb pentru 10minute de jucat e grav. Inseamna ca tot jocul o sa aiba 300gb sau cat?

Last edited by DeDeRa; 10-08-2009 at 23:11.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 23:09   #19
andryi
Member
 
andryi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Suceava
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)


Default

La aceeaşi chestie m-am gândit şi eu, hmm, cine ştie, oricum un joc superb.
andryi is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2009, 08:08   #20
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

Numai filmele au peste 1 GB, chiar nu inteleg ce va deranjeaza asta. Orice demo la un joc mai serios a avut intre 1 si 2 GB.

matose sincer nu stiu daca chiar o sa-l termin, dar Batman asta arata si se misca bine , botii in schimb par cam tampiti, dar asta este universal valabil in jocuri.
Jocker is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
batman arkham asylum, nvidia, physx

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,065
Threads: 24,553
Posts: 728,350
Total Online: 1815

Newest Member: naie

Latest Threads
- by codpin
- by Monstru
- by Steve-o

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.