lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-11-2011, 16:15   #1
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default Recomandari upgrade

Salut,

In acest moment am un E6550 @ 2.8 cu un Gigabyte P35 DS3, 8800GT si 4 GB ram. Vreau sa fac un upgrade ca deja sistemul isi arata batranetea.
Carcasa este un Antec NSK 6500 sau ceva de genu cu o sursa Antec 430W( http://www.cluboc.net/reviews/cases/...6500/Page3.htm) 16A+16A pe 12V. Harddisk-urile si placa de sunet sunt OK. Bugetul s-ar putea extinde pana pe la 30 mil dar sincer as prefera mult sub. Eu ma gandeam la 2500K + placa cu Z68 + 6870 sau poate 560 TI.
As fi extrem de limitat de procesor daca as face upgrade prima oara doar la placa video? Ar tine sursa un 560 Ti sau un 6870.
E vreo sansa sa tina sursa 2500K + 560 Ti ?
Ce mi-ati recomanda ?

Mersi.
hix is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:31   #2
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Sursa e un Seasonic S12 antic.. greu de spus daca va tine sau nu un 560Ti + 2500K, depinde de cat de agresiv vrei sa le tactezi si evident de conditia sursei(degradarea condesatorilor etc).
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri în sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:33   #3
Iubitel
VIP
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10,709
Mentioned: 316 Post(s)




Default

560TI nu poti fi foarte sigur,6870 probabil ca da.
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:37   #4
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Dar pt. inceput va tine E6550-ul +
560 Ti ? Vreau sa joc BF3 decent. Cat de rau o sa ma limiteze procul( la 2.8, eventual il pot duce pe la 3)?

http://www.techspot.com/review/458-b...nce/page7.html Din cate vad aici un Athlon X2 265(care nu cred ca e mult peste [email protected]) se descurca OK.

Last edited by hix; 06-11-2011 at 16:39.
hix is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:39   #5
Iubitel
VIP
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10,709
Mentioned: 316 Post(s)




Default

Depinde cati V dai in el,daca il overclockezi bine va consuma mai mult ca sigur decat un 2500K stock.
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:42   #6
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by hix View Post
Dar pt. inceput va tine E6550-ul +
560 Ti ?
Probabil da.
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri în sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 16:43   #7
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

1.28 V la 2.8GHZ.
hix is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 13:14   #8
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

M-am mai orientat si m-am hotarat sa-mi iau un 6870. Ce varianta imi recomandati ?
Asta e ok ? http://www.sigmanet.ro/Sapphire-AMD-...9-20G--id57225
hix is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 13:18   #9
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,096
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Uite si mai ieftin.
Daca ai bani, poti lua si asa ceva.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 13:31   #10
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Da dar astia de la Sigma o au in stoc . Nu m-as intinde pana la 6950. Partea rea e ca-mi face cu ochiul si 560 simplu. 6870 vs 560 ? Am vazut ca-s cam acolo ambele. Ce sa iau?
http://www.sigmanet.ro/Gainward-GeFo...-HDMI--id55981 Asta e ok ?
hix is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 13:46   #11
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,101
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

DeDeRa, omul s-a gandit ca ar putea fi limitat de procesor, si a intrebat inainte. Era suficient sa citesti primul post. Vezi ca nu toti nou-venitii sunt precum PauL sau sergiu-overcloacher (sau cum i-o chema).
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 13:51   #12
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by hix View Post
Da dar astia de la Sigma o au in stoc . Nu m-as intinde pana la 6950. Partea rea e ca-mi face cu ochiul si 560 simplu. 6870 vs 560 ? Am vazut ca-s cam acolo ambele. Ce sa iau?
http://www.sigmanet.ro/Gainward-GeFo...-HDMI--id55981 Asta e ok ?
6870 any day

Schimba platforma daca tot esti dispus sa cheltui 3000 de lei.

SandyB i5(2300/2310/2320/2400/2500K)
AsRock Z68 Pro3 Gen3
Antec VP550P
6950 2Gb(ai 99% sanse sa o deblochezi)
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri în sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 14:08   #13
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

O sa fac upgrade-ul in pasi datorita faptului ca nu vreau sa dau atatia bani simultan. Primul pas -> Placa video, al 2-lea o sa fie proc+mb+ram . Multumesc ! 6870 o sa fie !
hix is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 01:33   #14
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am luat un Gainward 560(non-ti) SH. Totul merge ok in afara de faptul ca-mi paraie castile de pe front panel cand placa ruleaza in mod 3D . Vreo idee? Am un XONAR DX fix sub placa video pe care n-o pot muta altundeva .
hix is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 03:18   #15
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
6950 2Gb(ai 99% sanse sa o deblochezi)
Daca nu ti se zice Genie, caz in care intrii in cei 1% ==)))

OP:
1. Da te limiteaza procul.
2. Alege un 6950 1GB ~ 1000ron, daca nu iti permite bugetul atunci un PowerColor / Sapphire 6870 de la debo <700ron
3. Pacat ca ai ales 560 non-Ti. WTF?
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 09:18   #16
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am gasit 560-ul cu 600 lei si l-am luat impulsiv . Stie cineva unde pot gasi niste banda cu lipici pe-o parte(ma exprim aiurea ) facuta dintr-un conductor electric ? Vreau sa fac asta : http://www.evga.com/forumsarchive/tm...&mpage=1&key=&

Last edited by hix; 08-11-2011 at 09:35.
hix is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 10:34   #17
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 27,961
Mentioned: 1433 Post(s)

PC-ul meu



Default

poti folosi folie de aluminiu alimentara care o lipesti cu scoci lasand o parte mica afara pe care o legi intr-un fel sau altul la carcasa (pamantare).
mbc is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 10:38   #18
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,096
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Prea tare...
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 11:51   #19
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am gasit o solutie mult mai simpla. Se pare ca desteptii de la Antec au conectat ground-ul de la mufele audio de pe front panel la carcasa. Rezolvarea este sa tai firul respectiv pt. ca altfel se creeaza un ground loop. Testez diseara . http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=29778
hix is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 18:44   #20
hix
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Intrebare de baraj. Tine Antecul asta un Q6600 in loc de E6550 ?
GTX 560 + Q6600 + 3 hdd-uri .
hix is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LAPPING: Ghiduri, rezultate si recomandari matose Racire 121 06-11-2020 22:23
Surse: Recomandari pentru achizitie si intrebari diverse iulli Carcase si surse 48 11-12-2011 14:44
Upgrade CPU Mischiu Procesoare si chipseturi 12 05-04-2011 12:41
Un upgrade? Sorin Cutia de sub birou 12 12-10-2010 20:25

 
Forum Stats
Members: 9,302
Threads: 25,955
Posts: 756,657
Total Online: 533

Newest Member: Marius46

Latest Threads
- by Kspic
- by Steve-o
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.