lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-12-2010, 22:47   #1
WestZone
Member
 
WestZone's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Tulcea
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)


Default Intrebare: Gigabyte GeForce GTS 450 OC 1GB

Placa asta are voltajele deblocare, adica se poate cu vreun soft sa ii modifici voltajele?
Multumesc aniticipat, o seara buna!
__________________
E8400||GA-EP35C-DS3R||Kingston 4 Gb Hyper-X||WD6400AAKS||9600GT||Zalman 500W||Spire BergWind II with 2 x AC @ 1000 rpd (dead silent)||Microsoft SideWinder x4||Razer Deathadder Lunar White @ Mouse pad SteelSeries QcK||LG 19" 2ms||
WestZone is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 15:49   #2
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,283
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

MSI AfterBurner, intri la optiuni si debifezi Lock voltage.
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''
mitty is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 17:07   #3
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,580
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Sau si mai bine cu NVIDIA Inspector !
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2010, 12:01   #4
WestZone
Member
 
WestZone's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Tulcea
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)


Default

NVIDIA Inspector te lasa sa modifici voltajele la orice placa?
__________________
E8400||GA-EP35C-DS3R||Kingston 4 Gb Hyper-X||WD6400AAKS||9600GT||Zalman 500W||Spire BergWind II with 2 x AC @ 1000 rpd (dead silent)||Microsoft SideWinder x4||Razer Deathadder Lunar White @ Mouse pad SteelSeries QcK||LG 19" 2ms||
WestZone is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2010, 13:34   #5
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,580
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Nu, doar NVIDIA si daor modelele care permit control de voltaj
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2010, 13:59   #6
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by the dude View Post
Monster, cum ai reusit sa cresti voltajul aici ? Am si eu Afterburner 2.0 da nu-mi merge mai mult de 1.062v. Presupun ca am nevoie de Afterburner 2.0 EXTREME ?
Quote:
Originally Posted by Monstru View Post
Editeaza bios-ul si creste limita de voltaj.
Asta trebuie sa faci daca vrei sa treci de limita de 1.062 v.
the dude is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gigabyte lanseaza GV-N430OC-1GL - Nvidia GeForce GT430 Micutzu Stiri 0 11-10-2010 14:40
Intrebare mobo Gigabyte UD2H colban Placi de baza 3 23-08-2010 19:53
GeForce GTX 480 si GeForce GTX 470 vor fi GF100 Micutzu Stiri 0 02-02-2010 09:30

 
Forum Stats
Members: 9,399
Threads: 26,712
Posts: 768,010
Total Online: 556

Newest Member: master

Latest Threads
- by Kspic
- by korby
- by Miru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.