lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Foto/Video
Connect with Facebook

Foto/Video Aici discutam despre tot ce tine de foto/video, inclusiv creeatiile forumistilor lab501.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-02-2023, 17:42   #701
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 28,798
Mentioned: 1489 Post(s)

PC-ul meu



Default

E exact ca si stop / startul la masini. Il dezactivezi si mergi mai departe.
www.youtube.com/watch?v=Sp_QdNCTPW4
__________________
[PC-ul meu], Thinkpad T14
mbc is online now   Reply With Quote
Old 25-02-2023, 17:59   #702
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 18,939
Mentioned: 789 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu e chiar așa... uE poate destul de ușor adapta restricțiile să nu poată utilizatorul să fie modificate.
Exemple sunt destule.
De exemplu pe partea radio sunt destul de clare puterile de emisie admisibile, producătorii limitează la 100mW și asta indiferent de echipament, că e router sau telecomanda unei drone.
Ba chiar și antena e din aia de nu se poate deșuruba că să nu poată utilizatorul să pună altă antenă de putere mai mare.

Da, mai există excepții ?n care scapi cu custom firmware, cu hardware special pentru Brazilia sau softul pentru altă țară, dar de regulă cu ce ai luat cu aia rămai, excepții da?

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 25-02-2023, 19:00   #703
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,590
Mentioned: 735 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by burtal View Post
ei clar ca vor gasi the ass hole loop hole pt greta bio-energeta ca si aia de mue nu sunt niste luminati care sa intelega ce si cum si fac legile ca si astia ai nostri pe genunchi )..... sau poate asta e ideea ))

curios oare daca vor aparea custom roms si la tv-uri ))
A trebuit sa dau o resetare la TV si am observat ca, dupa ultimul update de firmware, intra default cel mai agresiv mod eco din setari. Am mai dat reset odata, inainte de acest update, si nu a facut asa. Deci se pregatesc chestii inclusiv la modelele deja existente pe piata ca sa se respecte gretismele valabile din 1 Martie.
Dar poti dezactiva bine merci, cu mesajul de rigoare.

TV-ul e Sony.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Sony.jpeg
Views:	384
Size:	26.8 KB
ID:	76336  
__________________
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2023, 21:30   #704
burtal
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 435
Mentioned: 12 Post(s)


Default

saumsung probabil de asta au si taiat la S95B si/sau sa acopere o problema cu pannelu. S95C ala mare de 77 cica se zice ca nu e nici macar pe aprope de cei 2000nits din reclama.
Ori pt reglementari ori ca le crapa pannelu la 1500 nits fara radiator. Ori una o acopera pe alta...ca sony cu acelasi pannel si cu radiator nu au dat pannelu in blana, deci probab aia de la sony stou ei ceva.

Nu ca ne-ar afecta pe noi prea mult dar nu inteleg cum de in state Samsung, nu are class law suit din ala cum e la ei pe treaba asta ? adica cumpar tv cu 1500nits si bla bla culori bla bla si dupa 3-4 luni pe neveu tai din ele la 1000 nits..sau la cat au taiat


Intrebare pt cei cu android....se poate sau nu da skip la cont de google pe TV-uri?
Am nevoie de TV normal si Plex restu eventual bagate ca apk....se poate sau tre sa imi fac un cont fake

Last edited by burtal; 25-02-2023 at 21:42.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 10:39   #705
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,590
Mentioned: 735 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca nu te loghezi in cont, nu ai aplicatii.
Poti avea TV, normal. Dar plex nu cred ca ai cum. Presupun ca e ca la telefoane. Poti filosit apelurile fara logare, dar aplicatii nu.
Ce nu inteleg eu este altceva. Ca sa folosesti plex, trebuie sa te loghezi in contul plex. Dar nu vrei in contul google. =))))
__________________
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 11:12   #706
burtal
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 435
Mentioned: 12 Post(s)


Default

Pai la telefon poti folosi aplicatii si fara sa bagi cont de gmail la initial setup(sau dupa)...gen nu tre sa ai cint de google sa poti instala un joc sau o aplicatie de vreme daca nu vrei sa o dai jos din Store.

Adica ma duc si dau jos apk-ul de plex sau whtever app de pe apkpure, alte magazine de genu, si il instalez direct

Uite cum a postat mai sus DeMons...te duci pe git dai jos apk si sideload


Plex local merge si fara cont de plex...iar daca vreau de afara ma.gandesc ca pot porni un vpn, dar pana acum nu am avut nevoie de cont

Last edited by burtal; 26-02-2023 at 11:19.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 14:43   #707
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,590
Mentioned: 735 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai atunci ce rost are sa-ti mai iei TV smart man.
Ia TV normal, care sa stie sa dea play din network, nu numai de pe usb, si ai rezolvat
__________________
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 15:25   #708
burtal
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 435
Mentioned: 12 Post(s)


Default

Pai daca stie sa dea play din network nu e smart ) sau ce? E smart doar dacă are browser si netflux?
Smart e si asta de il am acu care are in 10 -11ani. Are browser si netflix.
Youtbe de exemplu il poti folosi si fara cont(nu ai history si alte bla bla)...da nu imi trebe pe tv
Ca functionalitate imi este suficient si asta de acu...dar vreau unu un pic mai mare si cu picture quality mai bun.

Intrebarea era daca poti da skip la google acvount...am inteles, nu se poate, voi face un cont la plesneala cand va fi cazu

Le: arata-mi un tv oled sau ceva care are picture quality bun care nu e smart in 2023.
Probabil ar fi best buy (ca pretul ar fi la jumatatea celorlate) cuplat cu un chromecast sa fire sau appletv

Last edited by burtal; 26-02-2023 at 16:08.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 18:19   #709
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,590
Mentioned: 735 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ok boss. Spor la gasit ce vrei.
__________________
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2023, 21:50   #710
burtal
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 435
Mentioned: 12 Post(s)


Default

Multam, nu ma intelege gresit ca sunt eu smart ass sau vreau sa fac flame pe aici... Doar ca eu sunt mai old school in ceea ce priveste TV-ul....pe cei mai multi din ziua de azi ii intereseaza fix partea de streaming si apps, il folosesc pe post de tableta mai mare sau monitor
Pe mine ma intereseaza Tv clasic si plex...eventual si un youtube pe ici pe colo...de aia nu am nici o tragere sa bag contu de gmail in tv...i have no use for that at this moment.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2023, 10:37   #711
RyanAD
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: CT
Posts: 285
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by RyanAD View Post
video unlisted, filmat in 4k60fps cu iphone, si urcat direct din aplicatia telefonului... il urc din nou sa vad unde e sugrumat
Aplicatia YT de pe iphone, prelucreaza videoclipul inainte sa-l urce (indiferent ca esti pe date mobile sau wifi) => videoclipul 4k60fps ii face downgrade la 1080p
Asa ca problema nu era de la TV

Quote:
Originally Posted by DeMons View Post
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNext
Merge si pe GoogleTV !
Recomandus ! Iti poti face presetari/vezi si bitrate-ul video/audio, teme mai faine si normal, fara reclame! Ai si auto-skip la sponsori/intro si altele.
confirm, merge "bini di tat" ( "=3" autoskip la partea cu sponsori // vezi ltt)
dar trebuie "conectat constant" daca vrei sa dai cast de pe telefon
+ arata ciudat recomandarile din feed (probabil trebuie sa ma obisnuiesc cu interfata mai... minimalista)
RyanAD is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2023, 15:27   #712
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 22,590
Mentioned: 735 Post(s)

PC-ul meu



Default

Problema cu castul era si la Vanced. Se rezolva cu update.
Dar vanced a murit si update-uri nu mai sunt. Deci no go for cast.
__________________
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2023, 16:21   #713
crissbm
Member
 
crissbm's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Baia Mare
Posts: 151
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Exista Revanced , sau Ivanced pentru Apple .

Căutați pe Telegram .



Sent from my SM-S918B using Tapatalk
crissbm is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2023, 21:27   #714
DeMons
Senior Member
 
DeMons's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Timisoara - Ghiroda
Posts: 1,891
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DeMons Send a message via Skype™ to DeMons
Default

Quote:
Originally Posted by burtal View Post
Pai la telefon poti folosi aplicatii si fara sa bagi cont de gmail la initial setup(sau dupa)...gen nu tre sa ai cint de google sa poti instala un joc sau o aplicatie de vreme daca nu vrei sa o dai jos din Store.

Adica ma duc si dau jos apk-ul de plex sau whtever app de pe apkpure, alte magazine de genu, si il instalez direct

Uite cum a postat mai sus DeMons...te duci pe git dai jos apk si sideload


Plex local merge si fara cont de plex...iar daca vreau de afara ma.gandesc ca pot porni un vpn, dar pana acum nu am avut nevoie de cont
Da, libertatea intr-un ecosistem me gusta !
Am pus apk pe stick, am instalat si tadam !
Sa alegi media player-ul pe care il preferi/vrei si sa ai optiuni/variante pentru alte app.(daca vrem smart things)
Nu am incercat fara cont Goagal, l-am bagat din obisnuinta.
__________________
SPOILER:
DeMons is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2023, 19:51   #715
RyanAD
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: CT
Posts: 285
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by RyanAD View Post
AVR-ul este mai batran, dar stie arc (vezi Monitor 1/2 din galeria https://www.denon.com/ro-ro/shop/avreceiver/avr3313 )
TV-ul si-a facut update imediat ce l-am conectat la WiFi (parca aparea ceva patch din 25.01.2023 desi pe site apare 15.02 .2023 https://www.sony.ro/electronics/supp...oid-/xr-55x93j )
La setarile de power save nu am umblat, de vreme ce oricum le schimba automat de cand am pus pe "Vivid"
HBO MAX pe Google / SONY TV este un bug des intalnit ( https://www.reddit.com/r/HBOMAX/comm...rk_on_sony_tv/ ) dar il rezolv cu aplicatia de pe Apple TV 4K

Ramane asta... daca nu apare ceva oled la super-oferta in perioada de retur (16.04.2023)

ps. picioarele metalice cu capatele spre marginea tv-ul sunt doar la versiunea de 65", la fratiorii mai mici: picioarele stau mai ______ "apropiate" (insert virgin joke here)
1. am inceput procedura de retur pentru x93j (daca vrea cineva tv fald 55" sa fie atent in zile urmatoare pe emag)
2. am luat (in 3 rate) LG C2
imaginea... lacrima (negru e negru ) )
sunetul... NU vrea sa lucreze DENON-ul meu pe ARC (desi am cumparat cabluri hdmi 2.1 certificate... sa nu existe dubii ca ar fi banda mica )
recunoaste Apple TV-ul- dar magic remote are delay + NU merge back (dupa ce am configurat "universal remote")
si instalarea applicatiilor necesita cont LG (WTF?)

Last edited by RyanAD; 05-03-2023 at 01:53.
RyanAD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2023, 00:34   #716
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,168
Mentioned: 83 Post(s)

PC-ul meu

Default

eARC se activeaza manual pe portul 2 hdmi, din setarile de sunet ale tv-ului.
Daca ai Apple tv cu infuse pro ca player, nu-ti mai trebuie nimic altceva.
Webos e degeaba pe ultimele iteratii, plin de ads si da, iti trebuie cont ca sa instalezi aplicatii noi.
Sunetul pe difurile lui e mediocru.

Personal am dat disable wifi la lg si folosesc exclusiv Apple TV.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2023, 12:29   #717
RyanAD
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: CT
Posts: 285
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Problema cu ARC era de la o sursa de input (TV audio) ascunsa pe avr <> pentru ca facusem meniul de surse mai scurt de navigat (cu ani in urma)
Acum pe automat (+ eARC activat pe LG) conectat la Apple TV - plex (dts / eac / aac) sau hbo max (continut dolby atmos) <> fac convert la Dolby Digital + (asadar merg canalele audio individual)
Desi WebOS e fluid / are tranzitie rapida intre canale > principalul media player va fi Apple TV (inclusiv YT), asa ca (WebOS) o sa fie folosit exclusiv pentru schimbat canale / surse hdmi

Last edited by RyanAD; 06-03-2023 at 08:53.
RyanAD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2023, 12:42   #718
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,168
Mentioned: 83 Post(s)

PC-ul meu

Default

Foarte important: functiile Ai toate pe off. Doar cand esti pe material DoVi sa fie bifat Ai Brightness pentru DoVi IQ.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2023, 08:55   #719
RyanAD
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: CT
Posts: 285
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Foarte important: functiile Ai toate pe off. Doar cand esti pe material DoVi sa fie bifat Ai Brightness pentru DoVi IQ.
Introduce artefacte AI? La picture Q parca am bifat.

PS. acum pe emag, au la oferta casti wireless... merita un retur sau nu-s la fel de calitative ca Samsung?
RyanAD is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2023, 12:33   #720
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,168
Mentioned: 83 Post(s)

PC-ul meu

Default

Avand Apple TV, parca ar merge niste AirPods Pro.
Ai Picture Pro si Ai Genre introduc un efect de profunzime 3d like si denatureaza intentia creatorului continutului respectiv, in afara de Ai Brightness cand esti in DoVi la Cinema Home toate ar trebui sa fie pe off.
Acum depinde si de gusturi.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,572
Threads: 27,853
Posts: 782,101
Total Online: 2968

Newest Member: Leonard

Latest Threads
- by Kspic
- by LAB501
- by korby

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 00:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.