lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-06-2014, 18:45   #421
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by dxdx349 View Post
Nu. Incearca in niresh sa bootezi cu -v PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No

Daca nu merge iti recomand sa cauti o imagine VMware de 10.8 dupa care sa urmezi tutorialul de mai sus pt lenovo g580.

Am luat un iso si incerc sa fac o masina virtuala cu 10.8 si apoi iau imaginea de pe apple si fac un stick cu unibeast.

Multumesc!
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 18:56   #422
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Am facut o masina virtuala cu Mavericks dar cand vreau sa fac sticul cu unibeast se blocheaza. Merg la un mac in final...
Multumesc!
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 20:06   #423
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Īn primul rānd nu are de ce să se blocheze mașina virtuală atunci cānd faci un stick cu unibeast. Cum mai exact se blochează? Īn ce moment?
Arise is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 21:08   #424
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

De exemplu cand dau mount la stick in masina virtuala, cand incerc sa-l formatez cu unibeast...diverse momente...niciodata nu am ajuns sa am un stick functional pentru a putea instala dual boot. Poate e stick-ul de vina,cine stie...nu am incercat cu altul.
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 21:13   #425
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Păi īncearcă și cu alt stick... sincer, nu am lucrat de mult cu stick īn mașina virtuală, presupun că trebuie să īl excluzi din Windows, nu?
Arise is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 21:22   #426
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

L:E Am incercat acum si cu un alt stick...la fel face. .
Se exclude automat din windows.
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 21:28   #427
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ok, dar stick-ul ăla poți să īl montezi? Să īl vezi formatat ca FAT? Apoi poți să īl formatezi īn HFS și să vezi dacă merge să copiezi pe el?
Arise is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 21:33   #428
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Pot sa montez stick-ul , il vede FAT, si din disck utility cand vreau sa formatez se blocheaza masina si la revedere..

Last edited by Sorin; 12-06-2014 at 21:35.
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 22:20   #429
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ei, păi vezi, acolo e de fapt problema, cānd īl formatezi īn HFS.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 25-06-2014, 08:38   #430
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Deocamdata m-am dat batut, ma duc sa caut un MAC sa-mi fac un stick!
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2014, 09:01   #431
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

@sorin: īncearcă așa: http://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=3836

Poți să scrii imaginea pe stick-ul USB direct din Windows.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 25-06-2014, 22:18   #432
Sorin
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Multumesc! O sa incerc si asa..
Sorin is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2014, 17:57   #433
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am instalat și eu Yosemite weekendul trecut, so far so good, merge cam tot... nu am remarcat nici o problemă majoră după update comparativ cu Mavericks.

__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2014, 08:31   #434
maniax
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 387
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to maniax
Default

Salut,

am instalat si eu yosemite pe asus maximus gene VI cu un 4670k, stie cineva cum pot sa fac sa mearga iMessage si FaceTime ?
maniax is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2014, 10:39   #435
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by maniax View Post
stie cineva cum pot sa fac sa mearga iMessage si FaceTime ?
http://www.insanelymac.com/forum/top...5#entry2040654
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 09-12-2014, 13:38   #436
robE
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Arad
Posts: 618
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Numai merge Arise, daca nu ai un SN legit de mac. Au implementat ceva protectie si primesti un fel de "ban" pe account, trebuie sa suni la ei la support cu acel cod care ti-l da cand vrei sa te loghezi si sa-i aburezi sa-ti "deblocheze" contul.
robE is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2015, 17:39   #437
maximian79
Junior Member
 
maximian79's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bucuresti
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Salutare,
Eu am instalat Yosemite pe VirtualBox dupa tutorialul:
Iti trebuie procesor intel cu virtualizare si ar fi indicat SSD (altfel se misca foarte incet...de fapt se misca incet si cu ssd )

Respect.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	yosemite.png
Views:	335
Size:	179.5 KB
ID:	47310  
maximian79 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2015, 18:47   #438
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

In vmware e cam laba trista. Tot nativul e cel mai bun, daca booteaza in yosemite si e stabil l-as rula asa indiferent de power savings si multiplicator.

Sent from my One Plus One using Tapatalk.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 19-01-2015, 19:06   #439
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,732
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu

Default

Teh shit e Ozmosis pe hardware compatibil
Bootloader direct īn bios, install ca pe mac adevărat, Time machine și recovery functional, etc.

O sa fac curānd un tutorial, cānd am din nou de instalat Yosemite

Sent from my Note 3
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2015, 20:11   #440
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 17,667
Mentioned: 755 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu toti avem hardware perfect compatibil sa punem ozmosis...


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instalare cooler vga rythmic Racire 7 31-07-2011 14:42
Probleme instalare W7.Please Help! xgeox Software 2 03-07-2011 11:54
Instalare backplate Zerotherm ZT-10D paranoid Racire 9 27-01-2011 23:28
Problema instalare windows xp blackiller Software 6 04-06-2010 10:46

 
Forum Stats
Members: 9,080
Threads: 24,676
Posts: 731,914
Total Online: 901

Newest Member: auxanges

Latest Threads
- by Arise
- by ZorracK
- by Tile
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.