lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-03-2022, 16:18   #3621
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Instaleaza minidumper, si vezi in detaliu de unde e bsod-ul.
Acum il instalez.Revin!
Asta imi da.

Dump: MEMORY.dmp (17.11.2021 17:52:45)
Code: 0x13C - INVALID_IO_BOOST_STATE
Process: System, probably caused by: memory_corruption
Third-party modules in the Raw Stack: nvlddmkm.sys
FAILURE_BUCKET_ID: MEMORY_CORRUPTION_LARGE

Si aici le am pe celelalte:
https://www.file.io/cPOX/download/MgljkBzApDDI

Sa fie de la placa video? crapa o memorie?
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 01-03-2022 at 16:24.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2022, 16:22   #3622
jcdenton
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 167
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pare a fi ceva legat de driverul video sau mai degraba placa video ....
jcdenton is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2022, 16:26   #3623
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by jcdenton View Post
Pare a fi ceva legat de driverul video sau mai degraba placa video ....
In jocuri nu iau restart, am dat si test cu msi kombustor, nici un artefact. Iau restart doar cand sunt in browser(google chrome).
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x
kppus is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2022, 16:35   #3624
jcdenton
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 167
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu as curata driver video, reinstalat ultima versiune si daca problema persista disable hw acceleration in chrome
jcdenton is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2022, 17:26   #3625
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by jcdenton View Post
Eu as curata driver video, reinstalat ultima versiune si daca problema persista disable hw acceleration in chrome
I-am facut acum asta, am scos si placa video si i-am curatat pinii, mai urmeaza sa reinstalez alt driver.Multumesc!

Tot asa face! Se pare ca este de la mizeria aia de Chrome, pe Firefox nu mai iau restart !
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 01-03-2022 at 23:12.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2022, 23:19   #3626
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 18,383
Mentioned: 773 Post(s)

PC-ul meu



Default

Dezactivează pe Chrome Hardware Acceleration și vezi dacă mai face. Dacă face ai o problemă pe video.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 17:05   #3627
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Dezactivează pe Chrome Hardware Acceleration și vezi dacă mai face. Dacă face ai o problemă pe video.
Am dezactivat, acum stau pe firefox si nu mai iau restart. Am dat pentru placa video tot felul de teste inclusiv msi kombustor si nu crapa deloc, nu am artefacte sau erori pe memorii. Cred ca saracia aia de chrome imi face figura sau poate fi si de la windows .
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x
kppus is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 17:55   #3628
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 2,288
Mentioned: 34 Post(s)


Default

Incearca Edge, daca esti fan Chrome, ca ultimele vers sunt bazate pe chromium si merg toate extensiile de chrome. Eu il folosesc de ceva vreme si e super ok.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 18:54   #3629
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 18,383
Mentioned: 773 Post(s)

PC-ul meu



Default

Păi eu ți-am zis să dezactivezi accelerarea hardware pe Chrome și să stai pe Chrome, să vezi dacă de acolo e problema...
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 19:01   #3630
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Păi eu ți-am zis să dezactivezi accelerarea hardware pe Chrome și să stai pe Chrome, să vezi dacă de acolo e problema...
Am dezactivat si tot iau restart, desfac placa video sa vad daca s-a miscat ceva pe acolo. Am luat restart si pe firefox....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	msss.jpg
Views:	84
Size:	295.6 KB
ID:	74610   Click image for larger version

Name:	mssssi.jpg
Views:	73
Size:	239.6 KB
ID:	74611  
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 02-03-2022 at 19:25.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 22:00   #3631
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 10,837
Mentioned: 371 Post(s)

PC-ul meu



Default

Încearcă cu altă sursă ATX.
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 22:57   #3632
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
Încearcă cu altă sursă ATX.
La asta m-am gandit, nu am, o sa caut una. As putea sa dau un test cu OCCT la sursa? Acum o sursa seasonic S12III-650, are 1an de când o am .
Am dat si un test si vad ca la 12v.192 scade app.de 12v.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	psu.jpg
Views:	80
Size:	218.5 KB
ID:	74614  
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 03-03-2022 at 08:50.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2022, 12:10   #3633
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,058
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si eu zic ca tot de la sursa este, nu reuseste sa mentina stabila tensiunea.
Da-i de-o garantie.
Am patit-o de curand, de lene nu am mai schimbat sursa de 500W si-mi luam restart-uri aleator, in browser.
Pana cand am intrat in BIOS, dupa un restart, si mi-a sarit in ochi ca erau ca semaforul fonturile de la tensiunea de 12V, cand rosii, cand albe.
Am pus ap de masura si testerul pe ea si am fost nevoit sa desfac toate hangaralele sa o schimb cu ceva potrivit.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2022, 13:03   #3634
jcdenton
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 167
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

@kppus bsod-urile in cauza presupun ca apar la frecvente stock nu?
jcdenton is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2022, 17:04   #3635
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kobro View Post
Si eu zic ca tot de la sursa este, nu reuseste sa mentina stabila tensiunea.
Da-i de-o garantie.
Am patit-o de curand, de lene nu am mai schimbat sursa de 500W si-mi luam restart-uri aleator, in browser.
Pana cand am intrat in BIOS, dupa un restart, si mi-a sarit in ochi ca erau ca semaforul fonturile de la tensiunea de 12V, cand rosii, cand albe.
Am pus ap de masura si testerul pe ea si am fost nevoit sa desfac toate hangaralele sa o schimb cu ceva potrivit.

O trimit in garantie la pc garage dar pun pariu ca romanii aia o sa zica ca este buna .

Quote:
Originally Posted by jcdenton View Post
@kppus bsod-urile in cauza presupun ca apar la frecvente stock nu?
Da stock , si cu oc si fara, tot asa face. I-am bagat alt bios crezand ca este de la asta , tot degeaba !

Am dat comanda de sursa asta Sursa EVGA 700 BR, 80 PLUS® Bronze, 700W, are amperaj bun.
https://www.evomag.ro/componente-pc-...w-3846963.html
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 03-03-2022 at 17:09.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2022, 23:46   #3636
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,058
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ala nu e un upgrade...
Eu zic sa umbli putin la buzunar si sa iei o sursa mai solida. Nu neaparat Platinum sau Titanium
kobro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2022, 23:50   #3637
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 10,837
Mentioned: 371 Post(s)

PC-ul meu



Default

I trust Corsair!

Important era să testezi cu altă sursă, să vezi dacă problema persistă... dacă persistă, atunci nu e de la sursă...
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 04-03-2022, 10:08   #3638
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,697
Mentioned: 61 Post(s)

PC-ul meu



Default

cel mai probabil sursa. vezi daca gasesti o optiune in bios pentru power supply idle control si incearca diferitele optiuni, mai ales ca patesti asta in idle si nu load.
__________________
NAS: Core i3-9300T, 32GB ECC, Asus P11C-M/4L, Mellanox ConnectX-2 10Gb, RAID-Z2 4x4TB, Seasonic 750W, Truenas
VMHost: Ryzen 7 3700x, 64GB ECC, Asrock AB350M PRO4, Matrox PCIe 1x, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Mellanox ConnectX-2 10Gb, Intel PRO/1000 PT Dual Port, Proxmox
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2022, 14:35   #3639
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,104
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kobro View Post
Ala nu e un upgrade...
Eu zic sa umbli putin la buzunar si sa iei o sursa mai solida. Nu neaparat Platinum sau Titanium
Inainte am avut un amarat de sirtec de 500 care a mers appx 6 ani si nici pe naiba nu a avut.

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
I trust Corsair!

Important era să testezi cu altă sursă, să vezi dacă problema persistă... dacă persistă, atunci nu e de la sursă...
O sa probez cu sursa care vine sa vedem ce si cum.

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
cel mai probabil sursa. vezi daca gasesti o optiune in bios pentru power supply idle control si incearca diferitele optiuni, mai ales ca patesti asta in idle si nu load.
O sa ma uit. Multumesc!

Am schimbat sursa seasonic cu cea de la evga si nu am mai luat restart. Sper sa fi fost de la sursa .
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
SB 2500k 5100 Mhz , Ryzen 3600x , Intel Xeon W3690 , Ryzen 3700x

Last edited by kppus; 11-03-2022 at 21:33.
kppus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,309
Threads: 26,093
Posts: 758,736
Total Online: 504

Newest Member: malacath

Latest Threads
- by RaverX
- by Iubitel

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 22:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.