Problema e ca nu mai merge castul din el pe TV-urile noi.
Iar ReVanced nu are optiuneea de cast catre diverse.
__________________ Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
LG nu are Google TV.
Am un prieten cu Android TV (precedentul) si merge acolo.
Problema e doar la ultima versiune de Google TV si Chromecast
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
Dupa cat timp?
Ca daca imi spun chestii de genul "am tinut 300 ore pe CNN cu luminozitatea la maxim", sunt basini sinistre. Pentru ca nimeni nu face asa ceva irl.
Pe scurt 4 luni cu
- 4 zile/sapt cu 9.5 ore de On urmate de pauze de 0.5 ore Off si apoi intermitente de 1.5 ore On cu 0.5 ore Off si
- 3 zile/sapt cu 5 ore de Off urmate de 5 ore On si apoi intermitente de 1.5 ore On cu 0.5 ore Off
Important e ca am S95B si nu trebuie sa-l las pe CNN sau pe imagini cu alb unde apare retentia la QD-OLED: folosesc toate cele 3 culori sa afiseze alb-ul si de aceea e mai prezenta retentia pe imagini cu alb decat in cazul WOLED-ului de la LG.
Dupa ce au rulat 2 saptamani un ciclu de restaurare (imagini pe o singura culoare, ciclate prin mai multe culori) QD-OLED-urile si-au revenit in mare masura din burn in. Nu complet, ci in mare masura.
Samsung QLED 55QN90B
@ 4.049,99 Lei
@ resigilat: Produs cu urme fine de utilizare, ambalaj deteriorat, set accesorii desigilat, Lipsa stand/picioare de sustinere
simplu... se "uita" in timpul reimpachetarii / returului / pierdut in timpul transportului (ambalaj re*lipit cu scotch de 2 cm latime)
eu stiu ca exista o penalizare de x% daca lipsesc piese... asa ca am grija cand dau retur (mai ales un tv de ~1k EUR)
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube