Quote:
Originally Posted by RyanAD
LG C2 3 martie 5399 lei
LG C2 1 aprilie 4949 lei
Valoare scazuta: 100$ intr-o ~luna
Eu ma bucur de discount, dar in ritmul asta de Black Friday o sa fie gratuit la un bundle cu sistem audio
|
Nov 2022 a fost 5200 Lei, C2 la eMag si ALTEX (5299)
Mai credem in Blackfraier day?!

Am luat un LG 43NANO783QA pentru o alta camera.
https://www.lg.com/ro/tv/lg-43nano783qa
Panoul de tip loterie: IPS sau VA, aparent am prins un VA fara defecte (mirare pentru un LG)
Vedeam tot feluri de recenzii negative pe.. partea de imagine/culoare si software (ca merge foarte incet, ca laguie samd) Procesor α5 AI 4K de generația a 5-a
La mine a mers totul perfect, se misca foarte bine interfata si meniul de setari. Mi-a cerut sa ii dau update la ultima versiune de 1,5GB (changelog foarte secret-. Improvement- Fixing minor bugs in software )
Dupa update a inceput sa miste foarte prost partea smart/meniul setari. HBO MAX ingheta incontinuu. (incep si eu ca vecinul electronist de profesie: Update-urile astea sunt facute sa iti incetineasca TV-ul sau sa il strice // paranoia/conspiratii ori adevar)
Dar cam ii dau dreptate, practic ii al 12-lea update, deci nu ii prima versiune ori a 3-a, ii al 12-lea update de 1,5GB..
Nu mai ingheata HBO MAX dar totul se misca mult mai greu cu ultima versiune la webOS.
In rest, e okeish
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube