lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Memorii & stocare
Connect with Facebook

Memorii & stocare RAM, ROM, SSD, HDD ...


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-01-2022, 14:46   #2041
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 3,689
Mentioned: 150 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu nu stiu decat de 555 si 777.
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2022, 09:28   #2042
Firefox
Ancient friend
 
Firefox's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucharest
Posts: 8,531
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Firefox
Default

www.youtube.com/watch?v=AFx6bMLuS_M
Firefox is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2022, 19:03   #2043
pablo
Senior Member
 
pablo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 273
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

aveti idee daca memoriile DDR4 cu cipuri samsung B-die din primele serii, 2018 si inainte, sunt mai slabe sau la fel de bune cu cele mai recente? difera cu ceva la ovcl?
pablo is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2022, 09:11   #2044
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 2,288
Mentioned: 34 Post(s)


Default

Am si am avut cateva memorii B-die din 2018, insa nici din loturile respective nu am gasit 3 kituri dual channel care sa mearga similar. Din 5 kituri 3200 cl14, doar 2 au ajuns la 4000Mhz cu voltaj sub 1.4, in rest celelalte nu au bootat nici la 1.45, unde m-am oprit.
Cele care au mers la 4000 au fost dual channel setate (in quad nu a pornit sistemul) si cu latente 16 16 16 1T.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2022, 01:23   #2045
pablo
Senior Member
 
pablo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 273
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

ok inteleg, deci normala loterie, personal tintesc 3800 CL14 pt AMD si nu stiu daca sa ma complic cu kituri mai vechi pt ca majoritatea nu au testat sau stiu ca nu merg bine si spun ca nu stiu/n-au facut OC..
legat de voltaj din ce am citit 1.4-1.45V nu este mult la B-die

Last edited by pablo; 16-05-2022 at 01:27.
pablo is offline   Reply With Quote
Old 29-05-2022, 18:52   #2046
tonito
Senior Member
 
tonito's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 873
Mentioned: 4 Post(s)


Default

Memoriile CORSAIR Vengeance RGB Pro (2 x 8GB) DDR4 3600 pot sa le pun langa HyperX Predator 3200Mhz si sa mearga ambele kituri la aceleasi frecvente si latente 3200Mhz CL16? Sa activez XMP din bios, pe MSI z490 PRO...

https://www.corsair.com/us/en/Catego...8#tab-overview
https://www.emag.ro/memorie-hyperx-p.../pd/DTT2W3BBM/
__________________
tonito is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2022, 14:00   #2047
pablo
Senior Member
 
pablo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 273
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

xmp pt cele de 3600 inseamna 3600 iar pt cele de 3200.. 3200
vor merge numai setate manual la 3200
pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 9,309
Threads: 26,093
Posts: 758,733
Total Online: 559

Newest Member: malacath

Latest Threads
- by RaverX
- by Iubitel

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.