lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18-04-2020, 16:39   #1
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default Corsair K70 LUX probleme

Parca stimulat de chestia asta: https://forum.lab501.ro/showpost.php...ostcount=22958
mi-am adus aminte de tastatura de aici https://forum.lab501.ro/showpost.php...postcount=1574, care zacea intr-o cutie dupa vreo trei luni de utilizare accidentala. A murit mai intai iluminarea si la scurt timp a cedat definitiv, gratie Corsair.
Desi am studiat problema pe forumuri, nu am reusit sa-i dau de cap.
Pana astazi, cand am gasit timp sa fac inlocuirea unei piese si curatare cu compresorul
Trebuie sa astept pana suportul clienti Corsair imi trimite ultimul firmware, insa isi merita parafraza gasita de motorul de cautare "Centre for the Rehabilitation of the Paralysed - CRP provides medical treatment, rehabilitation and support services focusing on physical, emotional, social, psychological and economic aspects."

Voi ati mai intalnit asta?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CRP disabled.png
Views:	353
Size:	92.2 KB
ID:	69012   Click image for larger version

Name:	CRP disabled2.png
Views:	349
Size:	132.1 KB
ID:	69013  

Last edited by kobro; 18-04-2020 at 16:52.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2020, 21:31   #2
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 20,928
Mentioned: 743 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

E corupt firmware-ul tastaturii?
__________________
Suma prostiei ramane constanta. Doar prostii se schimba...
Monstru is online now   Reply With Quote
Old 18-04-2020, 21:50   #3
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mda, cred ca da, desi ei nu spun amanunte.
Si trebuie o procedura de hard reset speciala, dupa ce iti trimit ei un firmware. De ce atat atat de ascunse procedurile astea, nu stiu.
Nici nu am folosit-o o saptamana legat.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2020, 22:38   #4
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mi-au trimis 2 randuri de firmware, fara rezultat. Se pare ca trebuie sa aleg RMA...
kobro is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2020, 11:57   #5
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mda... Trebuie sa aleg si eu solutia lui @AlexR., de alegere a unui curier pentru tastatura.
A mai facut cine advanced RMA la Corsair, e necesar neaparat credit card?!

Last edited by kobro; 15-05-2020 at 12:30.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2020, 18:48   #6
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 9,744
Mentioned: 351 Post(s)


Default

Sunt curios de o chestie, tastatura pur și simplu a murit?

Ce piesă ai ├«nlocuit?
Neo is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2020, 19:14   #7
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 18,302
Mentioned: 772 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu, a făcut covid.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2020, 21:36   #8
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default

Baaa, n-a facut covid. Era moarta de un an
Pai am zis cum s-a intamplat. Mai intai a inceput sa faca figuri iluminarea, dupa instalarea iCUE. Dupa care, in foarte scurt timp a cedat definitiv.
Faza e ca am desfacut-o si am suflato cu compresorul. Sper sa n-am probleme la RMA.

Si inca odata, aveti idee daca e nevoie neaparat numai de credit card pentru Advanced RMA? Ca as vrea s-o trimita ei si eu sa o trimit la retur. Pentru asta e nevoie sa traga o suma de pe card si nu sunt sigur de raspuns.
Inchipuiti-va ca dureaza de mai bine de o luna discutia cu ei, ca eu am postat la cateva zile dupa primul mail.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2020, 05:24   #9
dangrig
Senior Member
 
dangrig's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 899
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dap, trebuie card daca vrei express in loc de standard.
Asta mi-au cerut si mie cu sursa daca vroiam "express replacement option".
dangrig is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2020, 22:25   #10
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 9,744
Mentioned: 351 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kobro View Post
Baaa, n-a facut covid. Era moarta de un an
Pai am zis cum s-a intamplat. Mai intai a inceput sa faca figuri iluminarea, dupa instalarea iCUE. Dupa care, in foarte scurt timp a cedat definitiv.
Faza e ca am desfacut-o si am suflato cu compresorul. Sper sa n-am probleme la RMA.

Si inca odata, aveti idee daca e nevoie neaparat numai de credit card pentru Advanced RMA? Ca as vrea s-o trimita ei si eu sa o trimit la retur. Pentru asta e nevoie sa traga o suma de pe card si nu sunt sigur de raspuns.
Inchipuiti-va ca dureaza de mai bine de o luna discutia cu ei, ca eu am postat la cateva zile dupa primul mail.
Chestia asta mi se pare super dubioasă dar mă rog. Merită tastatura RMA? Mă refer la cheltuiala implicată (transport etc)
Neo is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2020, 22:50   #11
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,012
Mentioned: 181 Post(s)

PC-ul meu

Default

@dangrig, era vorba de debit vs credit, ca restul e clar.
@Neo, eu zic ca da, a fost chilipir si persoana a fost amabila sa ma ajute. Apoi mi s-a si acceptat RMA in mod cumva exceptional. Pentru ~100 de lei cat e curierul chiar e ok. Cu putin noroc poate replacement o sa fie K70 RGB MK.2, care e mult mai ok decat asta.
Sincer, RGB ma irita, eu care vin de la un bleu ICE backlight si Cherry MX black.
Apropo, absolut toate shit-urile astea RGB se alimenteaza pe 2 cabluri USB?!
kobro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme Corsair Force 3 60GB raid si non raid sl!Ck Memorii & stocare 18 30-09-2011 20:28
Probleme SSD Corsair F60 CristiM74 Memorii & stocare 4 27-10-2010 21:51
Probleme compatibilitate Corsair 1600 MHz CL8 XMS3 DHX Triple Channel pe H55M-UD2H xdan Memorii & stocare 11 15-06-2010 17:19

 
Forum Stats
Members: 9,283
Threads: 25,857
Posts: 755,052
Total Online: 489

Newest Member: kowey95083

Latest Threads
- by Arise
- by Steve-o
- by Kspic
- by Pirat

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.