lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20-07-2020, 15:50   #41
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 3,033
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

degeaba ai 144hz daca joci cu vsync activat
PSS is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2020, 16:43   #42
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 14,611
Mentioned: 849 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu stiu cat de relevant e neaparat asta cu load-ul. Mie aproape in niciun joc nu mi se duce la 100%, sta in general pe la 60-70%, dar daca compar cu 1080-urile de prin review-uri unde au fost testate procesoare mai rapide, fps-urile sunt clar sub. Chiar daca ma duc cu ea la 2126Mhz constant in boost(apa).

M-as imbata cu apa rece daca as zice ca nu sunt limitat de CPU in gaming.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2020, 18:00   #43
ZorracK
Ancient friend
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1,022
Mentioned: 22 Post(s)

PC-ul meu

Default

eu am trecut de la [email protected] la 9700k si se simte diferenta f bine
cu 1080 si apoi cu 1080ti
Ac Odyssey, Ghost recon Breakpoint, Battlfield 5, COD etc in toate cu procu 4790k aveam frame stutter sau alte incetiniri si minimum framerate jos
cum am schimbat,alta viata totul mult mai smooth!
dsi joc majoritatea titlurilor 2k si unele [email protected]
ZorracK is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2020, 18:08   #44
prescott
Senior Member
 
prescott's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Slatina, OT
Posts: 1,530
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to prescott
Default

Quote:
Originally Posted by PSS View Post
degeaba ai 144hz daca joci cu vsync activat
joc cu vsync on pentru ca la peste 144 fps mai apare screen tearing. cu free sync activat e naspa in schimb in unele jocuri cand scade fps-ul sub 70, apare flickerul acela urat, dar am citit ca ar fi un bug de la ultimele drivere amd.
__________________
Voucher PC Garage: 48JRWD4A
prescott is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2020, 18:35   #45
doru
Senior Member
 
doru's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 2,087
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

Red Alert 3 (joc vechi din 2008) imi face probleme pe procesorul actual (Haswell I5 4430 @3GHz) cand bataliile sunt epice (multe multe unitati). Pe un AMD Ryzen 1600 (cel cu nucleu zen+) merge mult mai bine, dar si acolo e un "lag" perceptibil.
Am trecut la Haswell pentru ca aveam o problema asemanatoare dar in Starcraft 2. Imi sacada pe un Core 2 E8200 @ 3.2 GHz.
In curand, sper, voi trece la noile generatii de procesoare, cel mai probabil AMD 4600.
doru is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CES 2020 ? Ampere HyperCube LAB501 Stiri 0 14-01-2020 19:50
CES 2020 ? HyperX LAB501 Stiri 0 13-01-2020 05:17
CES 2020 ? 1More LAB501 Stiri 0 12-01-2020 15:40
CES 2020 ? Las Vegas LAB501 Articole 3 07-01-2020 11:15

 
Forum Stats
Members: 9,285
Threads: 25,869
Posts: 755,282
Total Online: 484

Newest Member: berry

Latest Threads
- by maximus
- by matose
- by Tile

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.