Sal !Deunazii am verificat akm/bat DJI Mavic Mini
Desii le-am lasat incarcate Full toate 4 ,dupa 4 luni , repuse la incarcat in HUb-ul Original dji ,acestea au inceput sa se incarce de la 3 led-uri !
Deci a existat o descarcare statica !
Cum ar fii mai bine sa le pastrez in Storage ? avand in vedere ca incarcatorul nu are display cu voltaj/ampreaj !
daca l le las timp indelungat sa zicem 1 an,acestea nu se vor descarca pana la zero riscand Deteriorarea ?!
pe de alta parte daca le incarc la 3luni acestea nu se vor uza prematur doar prin incarcare ?
Li-ion stiam ca se pun la storage pe undeva pe la 80% si temp camerei.
Ni-mh eu le tin la 100% si la rece.
__________________ Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
DJI-ul foloseste li-po si se baga in cold storage cam pe la 80%.
Incarcatorul care îl folosesti nu te ajuta sa le bagi in storage si e cam nașpa pentru ca bateriile au mufa dedicată si nu poti folosi un charger 3rd party.
Poti seta intre 3 si 10 zile. Practic ele se descarca automat cam o treime dupa intervalul setat. Se pare ca bateriile au risc de explozie daca stau 100% in storage. Cel putin asa explica ei. Deci daca vrei sa zbori, e bine sa le faci un full charge cu max 2 zile inainte.
As mai preciza , k am Traxxas Summit 1:10 , Cu o gramada de Akm LiPo (5000mah,6000Mah Burst 30 ) , cu Balance Charger , care are Optiunea de Storage (incarca/descarca bat pana la 3,7v) dar din Pacate dupa 1 an de Neutilizare/Folosinta sau dus si aceste bat/akm , cateva sute de euro pierduti....
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube